Sărbătoarea românilor la băile termale din Herculum Spa

cazare herculane

De 1 Decembrie, sărbătorește sănătatea și moștenirea de neprețuit a tărâmului românesc!

Beneficiile pe care o vizită la spa în Băile Herculane le aduc sănătății sunt cunoscute încă de pe vremea romanilor, ei fiind care au pus bazele stațiunii balneare în urmă cu aproape două milenii, sub conducerea împăratului Traian. Chiar și în prezent, nevoia de refacere, vindecare și relaxare deplină se satisface prin tratamentele disponibile în spa-urile cu apă termală din Băile Herculane, cea mai veche stațiune de tratament cu apă termală din Europa.

Herculum Spa, unul dintre cele mai moderne centre spa de la Băile Herculane, oferă o gamă variată de tratamente medicale sau wellness, în băi termale cu apă izvorâtă din Valea Cernei. Apa termală minerală din izvorul propriu al Herculum Spa este concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele și oferă posibilitatea de terapii balneare pentru recuperare și prevenție. Afecțiuni reumatismale osteo-articulare, post-traumatice sau asociate sunt ameliorate în urma tratamentelor în băile termale de la Herculum Spa al resortului Afrodita din centrul stațiunii.

Trebuie menționat însă că accesul la terapiile în băi termale minerale Herculum Spa se face la recomandarea medicului pentru cei cu diverse afecțuni, și cu precauție de către persoanele sănătoase. Pentru a putea accesa tratamentele oferite la Herculum Spa, toți utilizatorii spa-ului trebuie să completeze și să semneze un document al stării de sănătate; apoi, utilizarea spa-ul se va face pe propria răspundere.

Apa cu proprietăți tămăduitoare din băile termale de la Herculum Spa, îmbogățită cu extracte naturale din plante și/sau în combinație cu alte substanțe naturale (spre exemplu, mierea), folosită în tratamente wellness precum masaj, tratament facial sau tratamente de corp, are efecte vizibile de întinerire, hidratare și tonifiere. Cu tratamentele wellness de la Herculum Spa, te răsfeți într-un mod cu adevărat deosebit, căci izvoarele de la Băile Herculane sunt comparabile prin valoare cu cele din stațiunea Vichy din Franța.

De sărbătoarea națională a românilor, bucură-te de bogăția resurselor naturale ale țării profitând de oferta pentru 1 Decembrie la Afrodita Resort & Spa!
 

Acces la Herculum Spa cu băi termale

Valabilă pentru weekendul 29.11-01.12. 2019, oferta Afrodita Resort & Spa constă în 2 nopți de cazare cu pensiune completă, prânz tradițional și cină festivă, dar și acces la Herculum Spa, unde se va organiza o petrecere la piscină! Tarifele sunt standard și valabile per persoană pentru următoarele tipuri de cazare: 

Pentru familiile cu copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, cazarea se va face cu pat suplimentar și cu loc în restaurant la mesele festive, care au un meniu tradițional stabilit. La check-in trebuie prezentat Certificatul de naștere al copiilor care urmează să se cazeze. Copiii nedeclarați achită la recepție tarif de adult, în limita disponibilității, indiferent de vârstă.

De reținut condițiile de plată: avans 50% în termen de 3 zile de la data rezervării. În caz de anulare a rezervării, avansul nu se returnează. Restul de plată se achită la check-in.

O vizită la Afrodita Resort & Spa este sinonimă cu ”răsfăț suprem” și ”încântare a simțurilor”, aduse de moștenirea de neprețuit a poporului nostru.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.