Oferte team-building

Publicat pe 01 Ianuarie 2020 Valabil pana la 21 Decembrie 2020

0 Reacții

Echipele construite pe o fundație solidă se pot înălța pe cele mai înalte trepte ale succesului pentru că acestea vor fi definite de încredere, viziune, respect și profesionalism. Echipa ta are acest potențial, antrenează-o și bucurați-vă de roadele muncii depuse! Sesiunile de team building sunt cele care vor întrerupe ritmul normal al activității companiei și vor deschide un orizont nou, cel al aventurii, al zonei provocatoare ce se întinde dincolo de zona de confort și unde calitățile descoperite ale fiecărui individ se transformă într-un potențial imens pentru el și companie.

 

Cazare

 
Camere Masă Business & Conference
220 camere: duble matrimoniale sau twin 4*/ 3*, camere premium 2 restaurante: de 350 persoane și 150 de persoane 2 săli de conferințe: pentru 250, respectiv 50 de persoane
Terase de vară de 130 persoane și 50 de persoane 1 sală de protocol pentru 20 de persoane

 

 

Servicii

Spa & Wellness Extra  Outdoor
Piscină interioară și exterioară Petreceri tematice Cățărare
Jacuzzi
Saună cu infraroșu Grill Party-uri Rafting
Sală de fitness Proțap Treking
Bazine cu Ll, MG, Ca
Salină Entertainment Plimbări cu bicicletele
Duș Vichy Petreceri private Vizitarea diverselor obiective turistice din zonă
Masaje
Băi revitalizante Petreceri la piscină
Tratamente faciale și corporale Croaziere pe Dunăre 
Tratamente balneo Tiroliană

 

Afrodita Resort&SPA este locul în care povestea echipei tale poate să treacă la următorul capitol printr-o experiență de team building reușită, capitolul ce se află mai aproape de obiectivul și viziunea companiei. Veți regăsi la noi, în mijlocul naturii, la poalele Munților Domogled, aventură și adrenalină outdoor, spații destinate relaxării și bunei-dispoziții sau activităților sportive și jocurilor. Pentru companiile care respectă angajații și urmăresc dezvoltarea continuă a acestora, pentru firmele de formare profesională, pregătim oferte personalizate de nerefuzat. 

Oferte team-building

Articole similare