Piscine și saune

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x

Piscine și saune

Circuit Detox. Aria de piscine și saune, la interior, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 800 m2 este destinată în principal detoxifierii organismului, dar și recreerii active. Parcurgerea facilităților de temperaturi contrastante este lecția de spa moștenită de la vechii greci și romani, iar stimularea corpului în etape succesive, între cald și rece, îl ajută să se revigoreze.

Există aici o zonă delimitată accesibilă și copiilor, în timp ce spațiul dedicat doar adulților este prielnic și pentru relaxare

How to Spa!
  • Recomandăm un interval de tratament total de max 2.00- 2.30 ore/zi și să nu depășiți 10-15 min/sesiune pentru facilitățile calde.
  • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să fie însoțiți și supravegheați în permanență de un adult și vor avea acces doar în aria destinată lor.

Orar și tarife

INFORMARE

Piscinele minerale si baia de vapori sunt indisponibile incepand cu data de 14.01.2019 până la o data care se va comunica ulterior, pentru lucrari de reamenajare/dezvoltare/igienizare.

Ne cerem scuze pentru inconvenient!

Capacitatea ramasă  disponibilă, respectiv: piscina de inot, 2 jacuzzi de capacitate mare si cele 4 saune noi sunt suficiente pentru a va bucura de un adevarat circuit spa de revigorare.

Pentru cei mici recomandam inotul.

Va așteptăm cu drag!

  • Program:

  • Miercuri 12:00 - 21:00
  • Luni- Marți; Joi- Duminică  09:00- 21:00

Oaspeții cazați în hotel - Acces liber

Grupuri cazate în hotel - Sunt disponibile pachete personalizate.

Contactează-ne!

Alege un pachet complet

La Băile Herculane, spa înseamnă să ai cele mai plăcute experiențe: tratamente, masaje, băi revitalizante. Descoperă detaliile.

 

Vezi toate ofertele