Piscine și saune

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x

Piscine și saune

Sauna Ierburile Afroditei o sa va imbete in arome de plante care sunt nu numai afrodisiace, dar si vindecatoare, reteta mostenita de la insasi zeita frumusetii.  Asteptati o temperatura in jurul valorii de 75 Celsius, iar aerul in sauna este uscat si o sa va invaluie placut in caldura.

Sauna Hercule, cu un design inovator si unic in Romania, este o sauna neagra  care aduce in actualitate nu doar cel mai vechi tip de sauna„smoke  sauna”, dar pune in valoare si pinul negru, o raritate a locului. Conceptul deschide larg usile pentru incredibilele resurse naturale locale si le transforma in ritualuri spa de exceptie. 

Aria de relaxare din proximitatea saunelor este creata cu o atentie aparte pentru intensitatea luminii si cromaticii, si toate elementele imbie la confort si liniste.

Piscina de inot, cu un design modern, aduce cu adevarat natura la interior si este elementul care balanseaza experientele calde in intregul circuit spa.

How to Spa!
  • Recomandăm un interval de tratament de max 2.00- 2.30 ore/zi și să nu depășiți 10-15 min/sesiune pentru facilitățile calde.
  • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să fie însoțiți și supravegheați în permanență de un adult și vor avea acces doar în aria destinată lor.

Orar și tarife

INFORMARE

Baia de vapori si piscinele calde din proximitatea acesteia sunt indisponibile incepand cu data de 14.01.2019 până la o data care se va comunica ulterior, pentru lucrari de reamenajare si modernizare.

Ne cerem scuze pentru inconvenient!

Capacitatea ramasă  disponibilă, respectiv: piscina de inot, 2 jacuzzi de capacitate mare si cele 4 saune noi sunt suficiente pentru a va bucura de un adevarat circuit spa de revigorare.

Pentru cei mici recomandam inotul.

Va așteptăm cu drag!

  • Program:

  • Miercuri 12:00 - 21:00
  • Luni- Marți; Joi- Duminică  09:00- 21:00

Oaspeții cazați în hotel - Acces liber

Grupuri cazate în hotel - Sunt disponibile pachete personalizate.

Contactează-ne!

Alege un pachet complet

La Băile Herculane, spa înseamnă să ai cele mai plăcute experiențe: tratamente, masaje, băi revitalizante. Descoperă detaliile.

 

Vezi toate ofertele