Ofertele începutului de an pentru spa si tratamente balneare în Băile Herculane

băile herculane

Lunile de iarnă sunt cele mai bune pentru tratamente de spa și cosmetice și foarte indicate pentru proceduri de creștere a imunității organismului, pusă la încercare de frig și diferite viroze care circulă iarna. Vino în Băile Herculane!

Cu aerul ionizat și multitudinea de izvoare termale sulfuroase, Băile Herculane sunt destinația de spa ideală pentru tratament balnear și spa, în primele luni din an. La Afrodita Resort, am pregătit oferte de spa cu pachete complete de cazare in Herculane, pensiune completă și servicii de wellness în Herculum Spa


Aniversări la spa în Băile Herculane 

Sărbătorește ziua de nume la spa! Primești un discount de 30% la tariful de cazare și un cadou surpriză dacă rezervi un sejur de minim 3 nopți cu demipensiune, pensiune completă sau all inclusive de ziua de nume. Discount-ul se aplică titularului, iar numărul camerelor este limitat. 

Ofertă de Mărțișor la Băile Herculane 

Două nopți de cazare cu demi-pensiune, welcome cocktail, cină festivă și acces la Herculum Spa într-un weekend prelungit de Mărțișor. Rezervă în perioada 28 02 – 01.03.2020 și începe primăvara cu împachetări, masaje și ritualuri ce îți vor întreține starea de bine. 

Sejur wellnes în Băile Herculane 

Bucură-te de toate facilitățile centrului de spa Herculum, descoperă saunele și procedurile de wellness într-un sejur de cinci sau 10 zile cu toate serviciile incluse. Pachete de cazare all inclusive, demi-pensiune sau pensiune completa, acces liber la piscine și saune, ritualul Afroditei cu circuit spa asistat, masaje si scrub-uri. Alege-ți intervalul de cazare în Băile Herculane, cu incepere duminica.

Ofertă de servicii de tratament balnear 

Pentru cei care au bilet de trimitere medicală, pachetul de tratament balnear de șapte sau 14 zile include servicii de cazare all inclusive, demi-pensiune sau pensiune completă, consultație medicala de specialitate precum și trei proceduri de tratament/zi și o procedura majora – baie de sulf/plante, proceduri de electroterapie. Rezervările se fac cu intrare de duminică.

Oferte de Dragobete și Valentin

Sărbătorește dragostea la Băile Herculane! Ofertele de Dragobete și de Sfântul Valentin au două nopți de cazare cu demi-pensiune, petrecere la piscină, welcome cocktail și acces la Herculum Spa. 

8 Martie la Băile Herculane 

Două nopți de cazare cu demi-pensiune în sistem bufet suedez, cină festivă și acces la Herculum Spa. Sărbătorește Ziua Femeii la spa, relaxează-te și răsfața-te cu ritualuri de înfrumusețare!

Situată în centrul stațiunii Băile Herculane, Afrodita Resort te așteaptă cu camere moderne, restaurante, terasă cu priveliște, spații de joacă pentru cei mici și, nu în ultimul rând, cel mai inovativ spa al momentului, Herculum Spa.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.