Herculum Spa

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x

Ad aquas herculi sacras

Moștenirea cultului balnear în Herculane este atât de prezentă, iar pentru noi să redescoperim acest cult și să-l aducem în actualitate este lucrul cel mai firesc. Însuși Hercule s-a oprit prin aceste locuri să-și recapete energia! El este patron al izvoarelor termale, simbol al puterii și al echilibrului între forța fizică și cea spirituală.

Spa-ul a fost și va fi întotdeauna despre sănătate, iar sănătatea mileniului 3 este despre prevenție: se adresează în egală măsură omului activ, sănătos și prea ocupat, cât și acelora care au nevoie de tratament și ameliorare. Băile termale minerale și elementul apă sunt în centrul experienței Herculum Spa și dispunem de arii generoase deschise înspre natura uimitoare a stațiunii prin ferestre largi. Iar Afrodita, zeita născută din spuma marii, vă dezvăluie câteva secrete de frumusețe! Toate acestea le mixăm în ritualuri și tratamente spa de refacere, de relaxare și de vindecare.

 

Piscine și saune

Circuit Detox. Aria de piscine și saune, la interior, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 800 m2 este destinată în principal detoxifierii organismului, dar și recreerii active. Parcurgerea facilităților de temperaturi contrastante este lecția de spa moștenită de la vechii greci și romani iar stimularea corpului în etape succesive, între cald și rece, îl ajută să se revigoreze.

Pentru cei mici recomandam înotul si un spatiu generos va fi amenajat in viitor doar pentru ei, în timp ce spațiile dedicate doar adulților sunt prielnice și pentru relaxare.

Sauna Ierburile Afroditei si Sauna Hercule sunt saunele noastre speciale, cautati si Piscina cu Calciu si Magneziu sau Baia de vapori aromata!

 

vezi detalii

Tratamente wellness

Lăsați grijile și agitația lumii în afară și pășiți într-un spațiu seren pentru a vă reîncărca de vitalitate. Permiteți experților noștri terapeuți să vă ghideze și să vă arate calea înspre starea de bine. Tratamentele și ritualurile noastre spa sunt dedicate în egală măsură doamnelor și domnilor și oferă soluții eficiente pentru eliminarea stresului, a oboselii fizice și mentale, pentru detoxifiere și pentru regenerare, pentru reîntinerire și pentru o totală relaxare.

vezi detalii

Băi termale minerale

Spa-ul nostru dispune de o sursă proprie de apă termală minerală concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare pentru recuperare și prevenție.

Izvoarele din Băile Herculane sunt resurse terapeutice de mare valoare și sunt indicate în principal pentru:

  • Afecțiuni reumatismale osteo-articulare (spondiloze, discopatii, poliartrită, sciatică, ș.a.)
  • Afecțiuni post-traumatice și neurologice (stări după operaţii pe articulaţii, stări după fracturi, pareze, paralizii ș.a.)
  • Afecțiuni asociate (digestive, renale, cardio- vasculare, dermatologice, endocrine, ginecologice sau de nutriție ș.a.)
vezi detalii

Tratamente medicale

Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa- ul nostru dispune de:

  • Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri)
  • Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase
  • Aparatură de electroterapie și alte facilități pentru terapii, de ultimă generație
  • Spații de relaxare și un ambient ideal pentru refacere
Vezi detalii

Fitness

Mișcarea, activitatea și recreerea sunt deprinderi ale unui stil de viață sănătos. Herculum Spa dispune de o Sală de fitness cu echipament modern și vedere înspre parc.

Află detalii

Ce-au spus oaspeții noștri

Pre - Easter break
· We loved the comfortable room, the swimming pool & spa, (including our massages) the location, the staff - pretty much everything was excellent. A very happy holiday but very sad to leave, next time we will stay longer...
Catherine (23 April 2019)
Foarte bine
· Very nice facilities
Daniel (6 Ianuarie 2019)
Conduita și ținuta impecabilă a personalului, centrul SPA de excepție.
Tiberiu (Februarie 2018)
Vreau să-mi exprim recunoștința față de toată echipa hotelului. Mulțumiri speciale pentru Ina de la cosmetică și pentru Adrian de la masaj :), momentele faine create de voi au fost fix ce avem nevoie pentru a ne reîncărca bateriile!
Simona Filip Ghenea (iulie 2017)

Alege un pachet complet

La Băile Herculane, spa înseamnă să ai cele mai plăcute experiențe: tratamente, masaje, băi revitalizante. Descoperă detaliile.

 

Vezi toate ofertele