Răsfață-te cu o vacanță la Herculane, la tratament balnear și spa

spa wellness la herculane

Primele șase luni ale lui 2020 au fost mai stresante și obositoare ca niciodată – de aceea, Afrodita Resort & SPA a adoptat toate măsurile de siguranță impuse de lege, a pregătit oferte speciale, iar acum lansează către persoanele care simt nevoia să se destindă la tratamente spa invitația să vină pentru a petrece alături de noi într-o binemeritată vacanță. Cireașa de pe tort: anul acesta, Afrodita Resort & SPA sărbătorește 8 ani de la inaugurare! Așadar, este momentul potrivit să îți rezervi cazare în Herculane cu ofertele noastre. 

O vacanță terapeutică, la tratament în băi termale într-o stațiune cu un aer de cea mai pură calitate, puternic ionizat, este o experiență cu adevărat deosebită, care încântă atât trupul, cât și spiritul. Iar la Afrodita, hotelul cu spa și facilități de 4 stele, ofertele speciale fac ca toată experiența de vacanță de aici să fie și mai plăcută. În plus, în 2019 a obținut titlul de ”Cel mai inovator spa din Europa” pentru proiectul Herculum Spa, fiind o destinație de top în stațiunea de tratament balnear Băile Herculane.
 

Cazare în Herculane pentru tratamente curative la Herculum Spa

Camerele Afroditei, cu priveliște spre munte sau spre fermecătoarea stațiune Băile Herculane, sunt dotate cu facilități de 4 stele (Wi-Fi, aer condiționat, articole de baie, paturi confortabile și mobilier modern) și sunt de mai multe tipuri: de la camere economy, la cele standard cu un plus de confort, camere single sau duble și chiar și un apartament spațios, potrivit pentru 2 adulți și doi copii. 

În perioada următoare, la rezervarea unei camere duble, beneficiezi de un preț special cu oferta Happy Anniversary – Apeduct!

Vino într-un sejur de șapte zile memorabile la hotel spa Afrodita în intervalul 12 – 19.07.2020 și beneficiezi de o reducere substanțială, de 88%, la tariful de cazare pentru o cameră dublă cu  pachet pensiune completă – mic dejun, prânz și cină incluse. Cu această ofertă, economisești 273 EUR față de prețul standard!

Pachetul Limited Edition Cloud 9 Celestium valabil pentru perioadele 05.07 – 16.08.2020 și 23.08 – 27.09.2020 șterge de pe chip urmele de supărare și readuce zâmbetul satisfăcut pe buze. Acest pachet poate fi achiziționat pentru sejururi de cinci, șapte sau 10 nopți și oferă, de asemenea, pensiune completă.  O vacanță la hotel și spa, unde terapiile cu apa termală din forajul propriu al Afrodita Resort & SPA aduc o serie de beneficii pentru sănătate, este planul perfect pentru concediul tău de anul acesta. Profită de ofertă și fă o rezervare!
 

Explorează Băile Herculane!

Spa, wellness și vindecare în băile cu apă termală de la Herculum Spa, drumeții și vestigii romane plus construcții din perioada Imperiului Austro-Ungar în stațiunea Băile Herculane. Descoperă frumusețea extraordinară a acestui colț de țară! Explorează Băile Herculane și inspiră adânc aerul puternic ionizat. Acesta are ca efect creșterea rezistenței organismului față de bolile infecțioase, reglarea funcționării glandelor endocrine și dă o excelentă calitate a somnului.

Bucură-te de bogățiile naturale și culturale ale României într-o vacanță ideală. Simte cum trupul și mintea ta se destind, cum fiecare mișcare pe care o faci devine mai ușoară și gândurile mai pozitive – aici dobândești echilibrul perfect! Mișcarea în natură, băile termale, aerul sănătos și liniștea reprezintă combinația perfectă care te aduce mai aproape de propriul spirit, de sinele care stă ascuns sub presiunea problemelor cotidiene. Eliberează-te! 

Băile Herculane (în latină Aqua Herculis, în germană Herkulesbad, în maghiară Herkulesfürdő) este un oraș situat pe Valea Cernei, în județul Caraș-Severin, la 8 km distanță de granița cu județul Mehedinți și la 25 de km de frontiera cu Serbia. După un sejur petrecut în această stațiune milenară, te vei întoarce acasă mai calm/ă, relaxat/ă, mai sănătoas/ă. Afrodita Resort & SPA este un ambient ideal pentru refacere.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.