Afrodita Resort & SPA, cazare în Băile Herculane cu ofertă all inclusive

cazare Băile herculane

În sezonul cald, majoritatea persoanelor caută să ”evadeze” din cotidian în vacanțe memorabile, într-un cadru relaxant, cu peisaje spectaculoase și condiții de cazare cât mai bune. Printre opțiunile de vacanță pe care țara noastră, din fericire, le are, se numără stațiunile de pe litoral, stațiunile montane, dar și stațiuni balneare. România deţine peste 8.500 de izvoare minerale şi termale, acestea având proprietăți curative extraordinare.

Astfel, stațiunile balneare românești – precum Băile Herculane – sunt destinația de vacanță ideală pentru persoanele care își doresc nu doar un concediu de odihnă, ci și tratamente balneare eficace, fie că acestea sunt medicale sau de înfrumusețare.

La Afrodita Resort & SPA, o cazare de 4 stele în Băile Herculane, ce are un foraj propriu de apă termală, sănătatea, frumusețea, confortul și siguranța caracterizează vacanța oaspeților care vin aici pentru a petrece un concediu deosebit. 

Descoperă ofertele verii de la Afrodita Resort & SPA!
 

Sanitatem, oferta de tratament balnear și cazare în Băile Herculane, disponibilă și all inclusive  

În stațiunea balneară Băile Herculane, apele vindecătoare și aerul puternic ionizat (peste 2.000 ioni negativi/cm3):

  • au ca efect creșterea rezistenței organismului față de bolile infecțioase (un aspect important, în special în prezent, în contextul unei pandemii globale),
  • au proprietăți terapeutice pentru boli reumatice, neurologice, posttraumatice, asociate, ginecologice, dermatologice
  • dau o excelentă calitate a somnului, revigorând atât trupul, cât și spiritul.

Așadar, destinația verii pentru cei care își doresc un colț de rai unde să se încarce cu energie pozitivă și să se relaxeze în băi termale tămăduitoare, în cele mai bune condiții de tratament și cazare în Băile Herculane, este Afrodita Resort & SPA!

Cu oferta de tratament balnear 2020 Sanitatem, serviciile de cazare în Băile Herculane, serviciile de masă și tratamentele balneare personalizate pentru afecțiuni reumatice, dermatologice, ginecologice sau respiratorii sunt incluse în pachete integrate.

Ia-ți din partea medicului biletul de trimitere la tratament și vino în stațiunea balneară Herculane! Cu oferta Sanitatem, te bucuri de 3 terapii/zi prescrise de medicul specialist balneolog, fiind efectuate proceduri din toate categorile- electroterapie, magnetoterapii și băi cu sulf. Pentru această ofertă, durata sejurului poate fi de 5 nopți, 7 nopți, 10 nopți sau 14 nopți cu intrare duminica.

Cu pachetul all inclusive sunt asigurate micul dejun, prânzul, cina (cu băuturi alcoolice/non-alcoolice), dar și entertainment de calitate (seri tematice cu muzică). Sănătate, relaxare, bună dispoziție, într-un loc special, prima stațiune balneară din Europa – ce îți poți dori mai mult de la o vacanță?

Pachetul all inclusive pentru oferta Sanitatem are, în prezent, tariful de 153 € pe noapte pentru două persoane, iar în extrasezon, prețul scade la 123 €. Persoanele care nu prezintă bilet de trimitere medicală achită o taxă suplimentară de 10% din valoarea pachetului.

Profită până la sfârșitul anului de oferta Sanitatem de tratament balneo și medical, cu cazare în Băile Herculane, mese și programe artistice de 4 stele, la Afrodita Resort & SPA!
 

Cum ajungi la Afrodita Resort & SPA

Adresa este Str. Complexelor, Nr.2, Băile Herculane, 325200. La Afrodita Resort & Spa se poate ajunge cu taxiul, în aproximativ 7 de minute, în funcţie de trafic, din orice punct al orașului.

Stațiunea este situată în partea de sud-vest a României, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanță de granița cu județul Mehedinți și doar la 25 de km de frontiera cu Serbia.

Pentru a ajunge în Băile Herculane, se poate călători cu trenul (Gara Băile Herculane, DN6, ruta CFR Timișoara – Craiova), sau mașina personală astfel:

  • cu punct plecare din Craiova prin DN6/E70 160 Km – 2,15 h. Centura de Nord/DN65F. Conduceți spre Strada Doljului. Urmați E70 spre Centura de Nord/DJ641/DN65F în Craiova. Urmați DJ608D spre DN6/E70. 
  • Punct plecare Timișoara prin DN6/E70 189 km – 2,45 h. Urmați A1.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.