Spa în Băile Herculane

Piscine și saune

Sauna Ierburile Afroditei o să vă îmbete în arome de plante care sunt nu numai afrodisiace, dar și vindecătoare, rețetă moștenită de la însăși zeița frumuseții.

Sauna Hercule, cu un design inovator și unic în România, este o saună neagră care aduce în actualitate nu doar cel mai vechi tip de saună, „smoke sauna”, dar pune în valoare și pinul negru, o raritate a locului.

Aria de relaxare din proximitatea saunelor este creată cu o atenție aparte pentru intensitatea luminii și cromaticii, și toate elementele îmbie la confort și liniște.

Piscina de inot și cele două Jacuzzi, cu un design modern, aduc natura cu adevărat în interior, iar apa este elementul care balansează experiențele calde în întregul circuit spa

Caldarium este zona dedicata adulților, cu alte piscine calde și baie de vapori.

How to Spa!
  • Recomandăm un interval de tratament de max 2.00- 2.30 ore/zi și să nu depășiți 10-15 min/sesiune pentru facilitățile calde.
  • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să fie însoțiți și supravegheați în permanență de un adult și vor avea acces doar în aria destinată lor.
Previous slide
Next slide
spa in baile herculane

Orar și tarife

  • Miercuri 12:00 – 21:00
  • Luni- Marți | Joi – Duminică: 09:00 – 21:00
  • Oaspeții cazați în hotel – Acces liber
  • Grupuri cazate în hotel – Sunt disponibile pachete personalizate.

Oferte

Alege pachetul complet de vacanță, relaxare sau tratament. Plus un strop de cultură și istorie milenară!

Oferte Speciale

Celebrate Women

Celebrate Women este despre doamnele din viața noastră pe care dorim să le bucurăm cu un weekend memorabil de 8 Martie într-un cadru elegant și rafinat.

Află detalii »
Oferte Speciale

March Magic

March Magic oferă o experiență de neuitat de Ziua Mărțișorului. Vă invităm să sărbătoriți 1 Martie într-un mod cu adevărat special, printr-o ofertă care cuprinde o cină tematică bufet și 2 nopți de cazare cu mic dejun inclus.

Află detalii »
Oferte Speciale

Paște

Early Booking – Experimentează sărbătoarea într-un mod autentic, unde gastronomia rafinată și atmosfera călduroasă se întâlnesc pentru a crea un sejur memorabil.

Află detalii »
bai galvanice
Wellness & Tratament

Spa Med

Cea mai mare bucurie pentru corp și minte este atunci când sănătatea și relaxarea merg mână în mână. Îmbină terapiile balneare cu terapiile wellness și

Află detalii »
piscina hotel munte
Tratament

Sanitatem

Cu ajutorul balneologilor și resurselor naturale legendare din Herculane am reușit să obținem la Herculum Spa formula prin care să restabilim sănătatea și starea de

Află detalii »

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.