Termeni şi condiții Afrodita Resort

S.C. MARTA BACOLUX S.R.L, ​proprietara a Hotelului Afrodita isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​.

S.C. MARTA BACOLUX S.R.L nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

S.C. MARTA BACOLUX S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​.

3. Securitatea datelor personale

S.C. MARTA BACOLUX S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inregistrarea datelor este facuta doar in scopul autorizat de utilizator: onorarea rezervarilor, informarea despre noutati si ofertele speciale (cu consimtamantul prealabil al clientilor).

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. MARTA BACOLUX S.R.L pentru confirmarea rezervarilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. MARTA BACOLUX S.R.L se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

S.C. MARTA BACOLUX S.R.L se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa S.C. MARTA BACOLUX S.R.L se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. MARTA BACOLUX S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere S.C. MARTA BACOLUX S.R.L sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere S.C. MARTA BACOLUX S.R.L sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere S.C. MARTA BACOLUX S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere S.C. MARTA BACOLUX S.R.L sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: S.C. MARTA BACOLUX S.R.L garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI S.C. MARTA BACOLUX S.R.L SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului S.C. MARTA BACOLUX S.R.L – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. MARTA BACOLUX S.R.L si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. MARTA BACOLUX S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru

Prin accesarea site-ului S.C. MARTA BACOLUX S.R.L folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. MARTA BACOLUX S.R.L in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit la Hotel Afrodita doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. S.C. MARTA BACOLUX S.R.L poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, S.C. MARTA BACOLUX S.R.L poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin S.C. MARTA BACOLUX S.R.L si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

7. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. MARTA BACOLUX S.R.L si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. S.C. MARTA BACOLUX S.R.L isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului S.C. MARTA BACOLUX S.R.L structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. S.C. MARTA BACOLUX S.R.L nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul S.C. MARTA BACOLUX S.R.L​, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

9. Modalități de plată

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

*Sunt acceptate, de asemenea, cardurile de vacanță Sodexo și Edenred.

logo

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.