Herculum Spa – Innovative Spa Concept- ESPA awards 2019

Ad aquas herculi sacras

Moștenirea cultului balnear în Herculane este atât de prezentă, iar pentru noi să redescoperim acest cult și să-l aducem în actualitate este lucrul cel mai firesc. Însuși Hercule s-a oprit prin aceste locuri să-și recapete energia! El este patron al izvoarelor termale, simbol al puterii și al echilibrului între forța fizică și cea spirituală.

 

Spa-ul a fost și va fi întotdeauna despre sănătate, iar sănătatea mileniului 3 este despre prevenție: se adresează în egală măsură omului activ, sănătos și prea ocupat, cât și acelora care au nevoie de tratament și ameliorare. Băile termale minerale și elementul apă sunt în centrul experienței Herculum Spa și dispunem de arii generoase deschise înspre natura uimitoare a stațiunii prin ferestre largi. Iar Afrodita, zeița născută din spuma mării, vă dezvăluie câteva secrete de frumusețe! Toate acestea le mixăm în ritualuri și tratamente spa de refacere, de relaxare și de vindecare.

Previous slide
Next slide
vacanța de vară băile herculane

Piscine și saune

Circuit Detox. Aria de piscine și saune, la interior, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 800 m2 este destinată în principal detoxifierii organismului, dar și recreerii active. Parcurgerea facilităților de temperaturi contrastante este lecția de spa moștenită de la vechii greci și romani iar stimularea corpului în etape succesive, între cald și rece, îl ajută să se revigoreze.

Pentru cei mici recomandăm înotul și un spatiu generos va fi amenajat în curând doar pentru ei, în timp ce spațiile dedicate doar adulților sunt prielnice și pentru relaxare.

Sauna Ierburile Afroditei și Sauna Hercule sunt saunele noastre speciale, încercați și Piscina cu Calciu și Magneziu sau Baia de vapori aromată!

Tratamente wellness

Lăsați grijile și agitația lumii în afară și pășiți într-un spațiu seren pentru a vă reîncărca de vitalitate. Permiteți experților noștri terapeuți să vă ghideze și să vă arate calea înspre starea de bine. Tratamentele și ritualurile noastre spa sunt dedicate în egală măsură doamnelor și domnilor și oferă soluții eficiente pentru eliminarea stresului, a oboselii fizice și mentale, pentru detoxifiere și pentru regenerare, pentru reîntinerire și pentru o totală relaxare.

tratamente baile herculane
last minte oferte

Băi termale minerale

Spa-ul nostru dispune de o sursă proprie de apă termală minerală concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare pentru recuperare și prevenție.

 

Izvoarele din Băile Herculane sunt resurse terapeutice de mare valoare și sunt indicate în principal pentru:

 

  • Afecțiuni reumatismale osteo-articulare (spondiloze, discopatii, poliartrită, sciatică, ș.a.)
  • Afecțiuni post-traumatice și neurologice (stări după operaţii pe articulaţii, stări după fracturi, pareze, paralizii ș.a.)
  • Afecțiuni asociate (digestive, renale, cardio- vasculare, dermatologice, endocrine, ginecologice sau de nutriție ș.a.)

Tratamente medicale

Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa- ul nostru dispune de:

  • Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri)
  • Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase
  • Aparatură de electroterapie și alte facilități pentru terapii, de ultimă generație
  • Spații de relaxare și un ambient ideal pentru refacere
bai galvanice
sala fitness herculane

Fitness

Mișcarea, activitatea și recreerea sunt deprinderi ale unui stil de viață sănătos. Herculum Spa dispune de o Sală de fitness cu echipament modern și vedere înspre parc.

Ce-au spus oaspeții noștri

Oferte

Alege pachetul complet de vacanță, relaxare sau tratament. Plus un strop de cultură și istorie milenară!

Wellness

Wellness Experience

Scapă de stresul zilnic și reîncarcă-ți bateriile cu o experiență relaxantă și revitalizantă. Beneficii:             Îmbunătățește circulația sangvină       

Află detalii »
Wellness

Apeduct

Un SPA premiat la nivel internațional ce oferă o călătorie senzorială unică, combinând elemente naturale și tehnologice într-o atmosferă relaxantă și reconfortantă, alături de programe

Află detalii »
bai galvanice
Wellness & Tratament

Spa Med

Experimentează terapiile balneo și wellness, oferite cu grijă și profesionalism de către experții noștri în domeniu din Herculane. Recuperarea și relaxarea sunt aspecte fundamentale ale

Află detalii »
piscina hotel munte
Tratament

Sanitatem

Cu ajutorul balneologilor și resurselor naturale legendare din Herculane am reușit să obținem la Herculum Spa formula prin care să restabilim sănătatea și starea de

Află detalii »
băile herculane
Wellness

Celestium

Experimentează wellness-ul eficient, într-un program de trei pași menit să îți readucă starea de bine și echilibrul interior.  Lasă-te ajutat de natura vindecătoare din Herculane

Află detalii »

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.