Cum să petreci un weekend romantic la spa cu băi termale în Herculane

baile herculane valentines day

Valentin, Dragobete,Mărțișor, 8 Martie – e vremea acelor sărbători ale începutului de primăvară în care celebrăm iubirea și femeile importante din viața noastră.

Cadoul nostru? Un weekend romantic la spa.

Vino în februarie și martie – când temperatura este perfectă pentru băi termale, circuit de saune și piscine –  la Afrodita Resort, locul creat pentru răsfățul zeiței iubirii, cazarea ta preferată din Herculane. După o săptămână lungă și obositoare, nimic nu este mai relaxant și revigorant ca un weekend la băi termale în stațiunea cu un aer atât de curat, încât e comparabil cu cel din Alpii elvețieni. Iar dacă weekendul este despre romantism și petrecerea timpului în doi, atunci avem toate ingredientele necesare, facilitățile, serviciile și oferte imbatabile pentru fiecare dintre cele patru weekenduri romantice ale începutului primăverii.

Patru pași pentru un weekend romantic la un spa cu băi termale

Atmosferă romantică

Te întâmpinăm cu un cocktail la sosire, pentru tine și perechea ta. Cazarea se face în camerele Afroditei, la alegere între camere matrimoniale, family sau apartament. Cu mai multe surse de iluminat ambiental, în aceste camere nici nu trebuie să te ridici din pat ca să schimbi atmosfera. Fiecare dintre ele are pat matrimonial cu saltea confortabilă, fotolii, baie cu cadă sau duș, papuci de interior și halate confortabile. Pentru un somn odihnitor, recomandăm ca la check-in să consultați meniul cu diferite tipuri de perne: aloe și spumă de memorie, puf de gâscă.

Cină în doi

Cina festivă este inclusă în toate pachetele de weekend, așa că vă așteptăm seara în restaurantul Labyrinth pentru o masă romantică cu un meniu creat special pentru ocazie.

Răsfăț la spa

Circuitul saunelor și băi termale. Ofertele noastre de weekend includ două zile în care te vei răsfăța cu tot ce îți pune la dispoziție Herculum Spa. Cu o sursă proprie de apă termală minerală concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele,  băile termale de la Afrodita Herculane oferă posibilitatea de terapii balneare pentru afecțiuni diverse.

Masaj în cuplu

Dacă vrei răsfăț, alege unul dintre pachetele de wellness. Recomandarea noastră? APHRODITE HERB MIX, Aphrodisiac and healing recipe. 50 de minute pentru o procedură completă ce include exfoliere cu sare de mare, urmată de masaj și împachetare în ulei de shea și uleiuri esențiale din rețetele Afroditei. Un amestec de busuioc, salvie, rozmaric, mentă, lavandă, majoran și melasă au puterea de a vă readuce maiestria seducției, întocmai ca Afrodita.

Ofertele noastre pentru un weekend romantic la băi termale 

Pachetul ofertei de Dragobete din weekendul 21-23 februarie începe de la 112 Euro /persoană și include două nopți de cazare cu demipensiune, cina festivă și acces la Herculum Spa.

Oferta de Mărțișor, între 28 februarie și 1 martie, începe tot de la 112 Euro /persoană (preț de early booking) și include Welcome cocktail, două nopți de cazare cu demipensiune, cina festivă și acces

De 8 Martie te așteptăm cu un pachet ce începe de la 139 euro /persoană și include două nopți de cazare cu demi-pensiune în sistem bufet suedez, cina festivă și acces la Herculum Spa.

Vezi aici toate ofertele începutului de an și alege-o pe cea preferată!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.