De ce să încerci o cură cu ape termale la Afrodita Resort din Herculane?

oferte balneo si spa

Doar pentru că suntem într-o perioadă de izolare iar concediile și vacanțele de primăvară au dispărut, nu înseamnă că nu putem folosi acest timp pentru a ne informa despre ape termale sau beneficiile diferitelor tratamente balneo de care avem nevoie pentru sănătate.

România este foarte bogată în resurse balneo, de la izvoare minerale la nămoluri sapropelice, fiecare având indicații de tratament și proprietăți specifice curative. Alegerea unei stațiuni sau a alteia trebuie făcută în cunoștință de cauză, iar acest articol ne ajută să alegem cea mai potrivită stațiune balneo sau sejur de spa și wellness. 

Iată câteva motive pentru ar trebui să încerci o cură cu ape termale la Afrodita Resort, Herculane:

1. Are propriul izvor de ape termale 

În anul 2017, în urma unei investiții de 300.000 de euro, Afrodita Resort a forat propriul izvor de apa termosulfuroasă. Este vorba de forajul 4573 Bis din perimetrul Diana, o nouă sursă de apă foarte bogat mineralizată, ce ajunge la suprafață în mod natural, la o temperatură de 36 – 37 grade Celsius. Apa se infiltrează în subteran și pătrunde până la adâncimi între 1.000 şi 2.000 metri, se încălzește până la 190°C, după care urcă la suprafaţă, unde izbucneşte sub formă de izvoare. 

Acest izvor are un grad de mineralizare înalt – rezultat al acţiunii apelor fierbinţi asupra rocilor străbătute în drumul de întoarcere la suprafaţă – și alimentează bazele de tratament din Afrodita Resort și Diana Resort. Apele termale ale izvorului au proprietăți terapeutice pentru afecțiunile reumatismale, posttraumatice ale aparatului locomotor, neurologice, ginecologice, dermatologice și altele 

2. Afrodita Resort are cel mai modern spa din Europa 

Herculum Spa, cea mai recentă dezvoltare de la Afrodita Resort, a câștigat în 2019 marele premiu ESPA INNOVATIVE SPA CONCEPT din cadrul Galei Innovative Spa Awards. ESPA (European Spas Asociation) este o organizaţie non-profit cu scopul de certificare a calităţii spa-urilor din Europa. La ediția din 2019, Herculum Spa a concurat alături de spa-uri din alte 21 de state membre, lideri în industria de SPA, balneo și sănătate, și a câștigat Marele premiu, devenind astfel cel mai inovator spa din Europa.

Dacă alegi să îți petreci sejurul la Afrodita Resort, te vei bucura de toate facilitățile acestui centru modern de wellness, de la circuitul de saune, piscine cu apă termală, tratamente de wellness, tratamente dermatologice antiage și, mai ales, tratamentele medicale cu apele sulfuroase din propriul izvor.

3. Condiții premium pentru cazare

Deși stațiunea Băile Herculane – declarată acum 130 de ani drept cea mai frumoasă stațiune balneo din Europa – este departe de gloria de altădată, iar centrul stațiunii are nevoie de resurse urgente pentru a fi reabilitat, Afrodita Resort și Diana Resort sunt două hoteluri în care s-au investit peste 10 milioane de euro. 

Ele reprezintă acum principalele unități de cazare din Băile Herculane, stațiune pe care turiștii o redescoperă și în care vin în număr din ce în ce mai mare de la an la an. În 2019, 42% dintre turiștii stațiunii Băile Herculane au fost clienții Afrodita Resort și Diana Resort. 

Afrodita Resort, prima alegere pentru mii de turiști ce caută confort de patru stele dispune de 220 de camere distribuite pe 10 etaje, două restaurante, o gradină de vară, un Lounge Coffee bar și, nu în ultimul rând, de facilități pentru organizarea de team building și evenimente corporate în cele trei săli de conferințe dedicate. 

4. Folosește apă termală Herculane la tratamente de frumusețe 

Pe lângă propriul izvor de ape termale sulfuroase folosit în terapiile medicale, Herculum Spa de la Afrodita Resort are un centru de proceduri de spa și wellness, în care turiștii sunt în mod deosebit atrași de tratamentele de frumusețe și rejuvenare. Aceste proceduri se fac folosind apa termala Ivatherm, obținută din izvorul termal Hercules și care are proprietăți certificate antiinflamatoare precum și efect antioxidant prin inhibarea cu pana la 34% a eliberării radicalilor liberi. 

Te așteptam așadar la Afrodita Resort, pentru toate aceste motive și multe altele, pe care le vei descoperi când ne vei face prima vizita! Până atunci, #staysafe și să aveți Sărbători Fericite de Paște!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.