În vacanță cu copiii, la munte: sejurul de Mica Unire 2022

vacanta copii statiune balneara

Începem 2022 cu noi planuri de vacanță, dar și cu obiectivul de a le oferi în continuare oaspeților de toate vârstele numai servicii și facilități de calitate în Băile Herculane, la Bacolux Afrodita Resort & SPA. Pentru un an nou cu sănătate, bucurie în familie și distracție de neuitat, vino la noi într-o mini vacanță cu copiii în weekendul prelungit de Mica Unire 2022

Încă din 2021, Bacolux Afrodita Resort & SPA a obținut acreditarea DEKRA ”Locație de siguranță” pentru măsurile implementate atât în hotel, restaurante, cât și în mult apreciatul Herculum Spa. Așadar, pregătește-te pentru un prim sejur al anului spre destinația Băile Herculane; mergi la sigur! Vacanța ta cu cei dragi va arăta astfel:
 

Vacanța copiilor, acum și mai frumoasă, la Aqua Splash!

Atunci când ai cazare în Herculane, demipensiune, acces la SPA, fitness, Atrium Bar și masa de biliard, minivacanța nu poate fi altfel decât dulce. De la balconul camerei admiri în zare muntele, pădurea, apele, cerul sau vechea stațiune, inspiri aerul cel mai curat, te încălzești cu o cafea și o îmbrățișare și știi că te poți relaxa chiar și într-o scurtă vacanță cu copiii. Urmează 4 zile de 4 stele, cu servicii și facilități spa pentru toți!

În Herculum Spa, oaspeții își petrec zilele de vacanță în circuitul de piscine și saune. Alături, în continuarea piscinei interioare, noua zonă, Aqua Splash, îi încântă pe cei mici.

Aqua Splash este un loc dedicat copiilor, dotat cu jocuri cu apă, tobogan cu apă și o piscină de 60 cm adâncime, sigură pentru cei mici. La fel ca în restul Herculum Spa, elemente decorative ale naturii au fost perfect incorporate în designul spațiului creat special pentru cele mai frumoase experiențe de vacanță ale copiilor. 

De asemenea, la Aqua Splash există și salină, benefică pentru sănătatea celor mici. Salina întărește imunitatea și tratează răcelile și afecțiunile ORL. Copiilor le este recomandat să petreacă minimum 30 de minute în zona de salină din Aqua Splash, dotată și cu jocuri care stimulează creativitatea. Cea mai bună vacanță pentru copii este cea în care aceștia fac mișcare, se joacă, explorează, iar mediul înconjurător este vindecător.

Programul de acces la Aqua Splash este între orele 12:00 -18:00, zilnic. 
 

Răsfăț și distracție pentru întreaga familie

Iarna este un sezon bun pentru terapii și tratamente wellness spa care relaxează, detensionează, înfrumusețează și întineresc, iar Herculum Spa are un meniu atrăgător pentru asemenea proceduri. După înot și saună, rezervă-ți și o ședință de răsfăț la masaj sau tratament facial, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. La Bacolux Afrodita Resort & SPA, arăți și te simți minunat!

În vacanța cu copiii de Mica Unire, prima seară se petrece la cafe concert în Atrium Bar, unde distracția și buna dispoziție au fost asigurate încă de la modernizarea spațiului în 2021.

Micul dejun, precum și cinele, vă așteaptă în restaurantul Premier, unde preparatele sunt mereu variate, sănătoase și gustoase. În seara de 23 ianuarie are loc cina festivă cu prilejul sărbătoririi Unirii din 1859 de sub Alexandru Ioan Cuza. A doua zi, după check out, merită explorate și obiectivele turistice din Băile Herculane aflate în preajma hotelului nostru.

Vă așteptăm pe toți să petreceți o mini vacanță minunată alături de cei dragi vouă de Mica Unire 2022 la Bacolux Afrodita Resort & SPA! 

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.