Grădina de vară Belvedere

  • 200 locuriCapacitate
x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x
Rezervă o masă

Cocktail cu priveliște

Înconjurată remarcabil de priveliștea munților, terasa Belvedere combină farmecul naturii cu momentele savuroase ale unei vacanțe în familie. Când ai nevoie de extra-relaxare savurează unul din cocktailurile noastre sau băutura preferată - meniul este desigur internațional. O alegere inspirată și pentru o petrecere nonșalantă.

Terasa este deschisă, în funcție de vreme, în zilele senine.

Pizza pe vatră, blat crocant și variante delicioase de topping! Descoperă meniul de #pizza 

 

Te așteptăm la noi!
Luni - Duminică: 12.00 22.00

Rezervă

Conferințe și workshop-uri

Păstrează-ți concentrarea

Trei săli cu facilități complete. Asistență tehnică și internet WI-FI. Numeroase camere cu priveliște pentru cazare în Băile Herculane. Toate sunt ideale pentru conferințe, prezentări, workshop-uri, simpozioane sau seminarii care aduc un plus de satisfacție.

La Afrodita Resort, nu poți da greș! Serviciile de calitate și aparatura tehnică modernă vor face ca evenimentul tău să rămână  memorabil pentru toți participanții.

 

Află detalii

Petreceri și aniversări

Cu grupul de prieteni

De ziua numelui, de ziua de naștere, la ocazii speciale e bine să ai prietenii aproape și să fie cât mai mulți. Cu o terasă perfectă pentru zilele de vară, o piscină care te îmbie la înot în orice anotimp și restaurante care oferă combinații neașteptate de arome, Afrodita Resort & Spa este locul petrecerilor memorabile.

Află detalii