Blog

Articole și noutăți

Citește, inspiră-te și începe-ți mini-vacanța. 

Cum să petreci un weekend romantic la spa cu băi termale în Herculane

Valentin, Dragobete, Mărțișor, 8 Martie - e vremea acelor sărbători ale începutului de primăvară în care celebrăm iubirea și femeile importante din viața noastră.

Află detalii

Cum alegi un spa? Băi termale, stațiuni balneare medicale sau destinație de spa?

Continuăm articolul "Cum alegi un sejur de wellness. Tipuri de spa" cu alte categorii care să te ajute să alegi mai ușor tipul de sejur de wellness de care ai nevoie și care ți se potrivește.

Află detalii

Ofertele începutului de an pentru spa si tratamente balneare în Băile Herculane

Lunile de iarnă sunt cele mai bune pentru tratamente de spa și cosmetice, și foarte indicate pentru proceduri de creștere a imunității organismului, pusă la încercare de frig și diferite viroze care circulă iarna.

Află detalii

Cum alegi un spa? Tipuri de spa și cum alegi un sejur de wellness

Având în vedere multitudinea de posibilități, cum alegi cea mai bună variantă de spa? În funcție de durată și scop, poți alege una din opțiunile de aici!

Află detalii

De ce să mergi la spa iarna. Trei motive pentrun sejur de wellness

Descopera cel mai inovator spa din Romania, Herculum Spa din Afrodita Resort, Herculane. Proceduri de rejuvenare, relaxare si detoxifiere, pentru o experienta de relaxare in timpul iernii.

Află detalii

Ofertele de tratament balnear Afrodita Resort & Spa

Tratament wellness sau balnear? Sănătatea și frumusețea se îmbină perfect la Herculum Spa prin oferta de tratamente pe care o ai la dispoziție la Afrodita Resort & Spa.

Află detalii