Siguranță la Herculum Spa, destinația de revitalizare 2021

herculum soa

În fiecare sezon estival majoritatea persoanelor petrec câteva zile de vacanță la plajă. Până la inaugurarea Bacolux Hefaistos din Eforie Nord în 2022, Bacolux Hotels te invită într-o revitalizantă vacanță la munte, în stațiunea milenară Băile Herculane. Aici sunt ape termominerale și cel mai inovator spa din România! Herculum Spa a fost premiat în 2019 cu ”Innovative Spa Concept” la Gala ESPA Innovation Awards din Croația.

Te așteptăm la Bacolux Afrodita Resort & SPA, unde am implementat cu succes  măsuri de siguranță anti Covid19. La data publicării acestui articol, pentru acces nu este necesar testul sau dovada vaccinării. De curând, hotelul și spa-ul din cadrul resortului balnear au primit certificarea Trusted Facility din partea DEKRA România. Află mai multe detalii despre vacanța la spa în Herculane!

O vacanță de relaxare la spa în siguranță deplină

Evadează în Băile Herculane! Liniștita stațiune de pe Valea Cernei, verde, curată și cu obiective turistice surprinzătoare, este destinația ideală pentru concediul tău în România. Iar atunci când pășești în Herculum Spa, te simți zen. 

Pentru spa, Bacolux Hotels a găsit soluții atât pentru siguranța tuturor, cât și pentru relaxarea oaspeților. Spre exemplu, băile termale se fac în cădițe individuale. De asemenea, au fost implementate proceduri speciale de dezinfectare a tuturor spațiilor, inclusiv a saloanelor de masaj și a sălii de fitness. Menționăm că, pe durata procedurilor și terapiilor medicale, masca este obligatorie. 

DEKRA Certification, un furnizor global independent pentru servicii de auditare și certificare specializat în domeniul calității, siguranței, mediului și sănătății, i-a acordat hotelului Bacolux Afrodita Resort & SPA certificatul Locație de Încredere în urma unei analize riguroase efectuate aici. Experții români și străini ai DEKRA Certification Romania au constatat implementarea măsurilor corecte și funcționale pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Așadar, nu trebuie să îți faci griji – la Bacolux Afrodita Resort & SPA ai fost, ești și vei fi în siguranță. Aici te poți bucura cu încredere de tratamentele balneo-medicale și terapiile wellness pe care ți le dorești pentru un tonus optim. O vacanță la spa este o alegere inspirată pentru persoanele care vor să se trateze de diferite boli și să își crească imunitatea într-un mod natural, plăcut, eficace și fără efecte adverse. 

Aerul proaspăt al vacanței all inclusive

O vacanță parcă nu este vacanță fără distracție, mese și băuturi bune. La Bacolux Afrodita Resort & SPA serile sunt animate cu evenimente în aer liber, în Grădina de Vară Belvedere, unde se organizează petreceri tematice cu muzică live. Ziua, piscina în aer liber a resortului este locul unde te poți relaxa și bronza în timp ce savurezi băuturile preferate, admirând priveliștea munților Cernei. 

Se spune că bronzul de munte este mai sănătos. Aerul ionizat pe care îl respiri în Herculane dezvoltă în corp procese chimice benefice care la mare nu sunt posibile, mediul fiind diferit. Bronzul de munte este și mai frumos – cu condiția să te ferești de razele UV puternice și să folosești creme de protecție solară. Bronzul și procedurile de sănătate de la Herculum Spa vor scoate în evidență frumusețea naturală a pielii tale.

Rezervă-ți vacanța la munte! Cu pachetul SpaMed, beneficiezi nu numai de tratamente balneare și terapii wellness, ci și de cazare și servicii de masă all inclusive. Este o ofertă perfectă pentru un concediu memorabil, în care ai parte de tot ce îți dorești – frumusețe, sănătate și siguranță. Te așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.