Activități pentru copii în vacanța de vară la munte

animatori copii vacanta

Pe vremuri, zeci de mii de familii își petreceau concediul anual în Băile Herculane. În perioada verii, hotelurile din Herculane erau neîncăpătoare pentru toți turiștii care veneau la tratament și relaxare în natură. În prezent, stațiunea balneară începe să fie din nou o destinație de vacanță frecventată de români și străini. Acest lucru se datorează și eforturilor brandului românesc Bacolux Hotels pentru (re)dezvoltarea turismului în zonă. Bacolux Afrodita Resort & SPA, una dintre cele mai moderne cazări din Băile Herculane, are oferte de tratament și cazare cu mese all inclusive, plus programe de divertisment pentru adulți și activități pentru copii, pe toată durata vacanței de vară. 

În vreme ce adulții se relaxează la spa, cei mici au parte de o serie de activități distractive și educative care le vor face vacanța de vară să fie una memorabilă, chiar și peste decenii. Iată ce am pregătit:

Programul special de activități pentru copii la Bacolux Afrodita Resort & SPA

Este o bucurie să fii cu familia într-o binemeritată vacanță de vară! Însă, după un an parcă mai obositor ca niciodată din cauza situației globale Covid-19, fiecare își dorește timp, spațiu de mișcare și relaxare pentru sine – chiar și cei mici. Pornind de la această intenție, de a îi oferi fiecărui oaspete un program de vacanță personalizat și interactiv, am întocmit o agendă cu activități pentru copii care să îi distreze și să îi țină ocupați pe cei mici în timp ce părinții se bucură de tratamente balneo sau terapii wellness la Herculum Spa.

Astfel, diminețile copiilor încep în Grădina de Vară Belvedere cu:

  • Atelierul de creație. De la pictură, desen, colaje, diminețile celor mici sunt pline de bucurie și activități care le stimulează imaginația;
  • Atelierul de dans cu elemente acrobatice care îi pun pe cei mici în mișcare într-un mod sigur și sănătos pentru mintea și corpul lor;
  • Atelierul de muzică în cadrul căruia se folosesc năzdrăvanele instrumente de percuție; 
  • Atelier de actorie pentru și mai multă joacă și distracție.

Atelierele cu activități pentru copii încep la 10 dimineața și durează o oră. Sunt concepute astfel încât să se adreseze grupurilor neomogene de copii și pentru a compensa diferențele, câteodată destul de mari, de vârstă. Copii care participă la aceste ateliere au vârsta cuprinsă între 3 – 14 ani.

Serile aduc jocuri și concursuri cu premii personalizate Bacolux Hotels România. Activitățile de seară pentru copii au loc în Sala Orhideea, alături de îndrăgiții Shebi și Elena, alături de care ne-am petrecut Revelionul 2021. Aceștia desfășoară și activități pentru copii recreative și de educație non-formală, cursuri de creativitate și dezvoltarea inteligenței corpului, dans și actorie, atât în cadrul trupei lor de teatru, Teatropolis Junior, cât și în colaborare cu școli, grădinițe și în programe dedicate copiilor supradotați. Restul zilei de vacanță se petrece în familie, explorând una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din Europa. Este o zonă plină de obiective turistice uluitoare, care merită să fie cunoscute încă din copilărie.

Pentru excursii prin împrejurimi, se pot închiria ATV-urile care au instructori ce însoțesc participanții. Se organizează, contra cost, excursii în Clisura Dunării și Cascada Bigăr și de asemenea un tur ghidat pentru familii, specializat în istoria orașului Herculane. 

Vizitați Băile Herculane!

Vă așteptăm, cu mic, cu mare, la Bacolux Afrodita Resort & SPA cu cele mai bune oferte și servicii de hotel din Herculane.  Activitățile pentru copii de aici sunt de cea mai bună calitate, iar opțiunile de relaxare și tratament pentru adulți îmbunătățesc starea de sănătate a organismului. 

Oferta SpaMed atrage prin combinația de terapii wellness și tratamente balneare zilnice. Masaje felurite, băi termale sulfuroase, băi galvanice, scrub, împachetări, aerosoli, terapii cu microunde sau ultraviolete și multe altele fac parte din programul de vacanță al adulților pe durata șederii lor la Bacolux Afrodita Resort & SPA. La încheierea sejurului în Herculane, pielea va fi suplă și întinerită,  iar sistemul imunitar mai puternic.

Rezervă acum o vacanță de vară în Băile Herculane pe care întreaga familie o va iubi!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.