Bacolux Hotels, Angajatorul Anului în Industria Ospitalității

La sfârșitul lunii mai 2021 a avut loc Gala Romanian TopHotel Awards, considerată a fi cel mai prestigios eveniment din industria ospitalității și turismului din România.

Bacolux Hotels, grupul hotelier cu un capital 100% românesc, a obținut premiile pentru care a fost nominalizat: “Angajatorul anului / Employer of the Year (Organization)” și “Tranzacția anului / Transaction of the year” pentru Bacolux Hefaistos, Eforie Nord. Bacolux Hefaistos, un proiect ambițios și inovativ, urmează să fie inaugurat în vara anului 2022.

Premiile TopHotel Awards din acest an au o semnificație aparte pentru noi, deoarece vin în urma celui mai dificil an pe care industria ospitalității l-a traversat până în prezent. Principalele consecințe ale acestui an au fost cu siguranță pierderea parțială sau chiar totală a echipelor și stoparea investițiilor. Faptul că am reușit să depășim cu succes două dintre cele mai mari provocări ale industriei și că am păstrat echipa întreagă este foarte important pentru noi. – Laura Pătru, Director Marketing Bacolux Hotels

În ciuda perioadei dificile cauzate de Covid-19, Bacolux Hotels a reușit  să își păstreze întreaga echipă de 255 persoane în cele trei hoteluri din Băile Herculane și Craiova. În plus, la începutul lui 2020 și-a dezvoltat portofoliul prin achiziționarea hotelului Hefaistos de pe litoral, la modernizarea căruia se lucrează în prezent. Află mai multe despre realizările brandului românesc Bacolux Hotels!

Bacolux Hotels investește în România

Bacolux Hotels are peste 25 de ani de experiență în industria ospitalității. În prezent, deține patru hoteluri: două hoteluri în Herculane (Bacolux Diana Resort și Bacolux Afrodita Resort & SPA), unul în Craiova (Bacolux Craiovița Hotel & Events) și, după cum am menționat, Bacolux Hefaistos din Eforie Nord. Toate aceste hoteluri au fost achiziționate în ultimele decenii și modernizate integral, astfel încât, în prezent, oferă servicii și facilități la standard de top la nivel internațional. Specificul fiecărui hotel în parte a fost păstrat, continuându-se tradiția locală care le-a consacrat de la bun început.

Misiunea brandului românesc Bacolux Hotels este aceea de a dezvolta și încuraja turismul intern și de a le presta servicii exemplare tuturor oaspeților, prin pregătirea angajaților din industria ospitalității, menținerea și promovarea tradițiilor autohtone. Investițiile Bacolux Hotels în hotelurile sale se ridică la câteva milioane de Euro și sunt continue, îmbunătățind constant experiența oaspeților în sejururile lor de vacanță sau business.

Astfel, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, care oferă tratamente balneare și servicii de cazare în Herculane de patru stele, a fost inaugurat în luna aprilie 2021 Atrium Bar, un nou loc de atracție al resortului. În 2020, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, s-au făcut investiții în restaurantele proprii, care acum oferă mai mult decât o experiență culinară de excepție în Herculane. Terasa hotelului și restaurantul Premier au o zonă de piață cu pește proaspăt și stații de live cooking, pentru mese excelente într-o ambianță deosebită. 

Bacolux Hotels investește nu numai în hoteluri, ci și în oameni. În perioada tulbure pentru industria ospitalității a anului 2020, echipa Bacolux a beneficiat în continuare de cursuri de pregătire interne și externe. Atât angajații Bacolux Afrodita Resort & SPA, cât și cei din celelalte hoteluri Bacolux din țară, sunt instruiți conform standardelor riguroase ale Bacolux Hotels. Grupul hotelier investește în proiecte de educație pentru viitoarea generație de lucrători profesioniști din industria ospitalității, dar și de formare a echipei existente. În toamna lui 2020, Bacolux Hotels a organizat în Herculane, una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din Europa, Târgul de joburi Bacolux Hotels România, oferind locuri de muncă sigure și stabile celor din industria hotelieră.

Suntem printre primele companii hoteliere din România care s-au înscris în proiectul de învățământ dual. Astfel ne implicăm direct în dezvoltarea profesională a adolescenților, îi sprijinim și contribuim la formarea viitoarei generații de lucrători în industria ospitalității. Susținerea învățământului dual a continuat pe toată perioada pandemiei. În același timp investim și în programe de training extern, pentru a ne asigura că suntem mereu în contact cu mediul exterior companiei și că aducem mereu idei noi. – Laura Pătru, Director Marketing Bacolux Hotels

Ca urmare a eforturilor depuse în instruirea personalului și dezvoltarea echipelor, Bacolux Hotels a fost recompensat la TopHotel Awards cu premiul Angajatorul Anului. Mulțumiri tuturor celor care susțin misiunea Bacolux Hotels!

Târgul de job-uri organizat în octombrie 2020 a fost o provocare pentru echipa noastră, fiind primul eveniment de acest gen organizat integral de către Bacolux Hotels România. Provocarea a fost cu atât mai mare, fiind organizat în pandemie. Au fost implicate toate departamentele și a fost un exercițiu foarte bun de colaborare între acestea. Am fost încântați de rezultat, astfel încât vom continua proiectul așa cum ne-am propus încă de la început, respectiv să avem câte o ediție în fiecare toamnă. –  Laura Pătru, Director Marketing Bacolux Hotels

Descoperă-ți țara și experiența de top a grupului Bacolux Hotels din industria ospitalității autohtone!

Bacolux Hotels sprijină și dezvoltă industria Horeca (a lansat în premieră pentru zona de Sud-Vest a țării pachete turistice all inclusive) și industria balneo și SPA din România, oferind experiențe memorabile oaspeților. Într-una dintre cele mai deosebite zone ale țării, în Parcul Național Domogled-Valea Cernei, se află stațiunea de tratament balnear Băile Herculane și Bacolux Afrodita Resort & SPA, care promite un concediu de odihnă sau medical de patru stele. De asemenea, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, ofertele pentru vacanțe de relaxare, tratament, prevenție sau recuperare sunt constante, variate, atractive și mereu de actualitate.

Astfel, în perioada 18 – 21 iunie, vă invităm să petreceți mini vacanța de Rusalii alături de noi, la Bacolux Afrodita Resort & SPA! Pregătim un weekend prelungit de neuitat, cu tradiții, mese speciale, o petrecere cu Prosecco în noul nostru Atrium Bar și un concert special al trupei Proconsul! Oferta de Rusalii acoperă un sejur de trei nopți pentru două persoane, cazare în camera matrimonială, servicii de 4 stele cu demipensiune, concertul Proconsul și spumosul Atrium Party. 

Bucurați-vă de România și de sărbătoarea Rusaliilor în sejurul superb la Băile Herculane, stațiunea milenară din mijlocul naturii binecuvântate! Rezervați oferta, căci noi abia vă așteptăm la Bacolux Afrodita Resort & SPA!

logo

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.