Cazare Herculane: Camere de 4 stele și un Spa pe 2500 mp

cazare de 4 stele herculane

Un articol recent al NYTimes recomandă Parcul Național Domogled Valea Cernei între primele 50 de destinații de vizitat în 2020, iar turiștii sunt invitați să descopere natura sălbatică prin experiențele de camping și hiking.

Pe lângă peisajele diverse, cu canioane, vârfuri și prăpăstii calcaroase, lacuri de acumulare și cătune izolate, Parcul Domogled este recunoscut pentru peşterile sale termale unice în România, cu izvoare bogate în minerale, ape clorurosodice, calcice, saline, sulfuroase, cu un grad scăzut de radioactivitate. Băile Herculane, una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din România are o vechime de 2000 de ani și atrage anual turiști pentru sejururi la băile termale sau la spa. Aici, Afrodita Resort este prima alegere pentru mii de turiști ce caută confort si cazare de 4 stele, apreciază serviciile impecabile și beneficiile imediate ale tratamentelor în apele termale din cel mai inovator spa din România. 

Ce includ serviciile de cazare de 4 stele la Afrodita Resort? 

Hotel Afrodita a fost modernizat în 2012, în 2014 a primit Premiul pentru noutate la Gala Turismului Românesc, iar în 2016 a fost nominalizat la categoria cel mai bun hotel din România. Cea mai spectaculoasă dezvoltare a resortului a fost Herculum Spa, care a câștigat în 2019 marele premiu ESPA INNOVATIVE SPA CONCEPT din cadrul Galei Innovative Spa Awards, unde a concurat alături de spa-uri din alte 21 de state membre, lideri în industria de SPA, balneo și sănătate.

Hotelul dispune de 220 de camere generoase distribuite pe 10 etaje, grupate în opt tipuri de spații care acomodează toate nevoile de cazare: single, cuplu, familie sau grup. Relaxarea este garantată în paturi cu saltea confortabilă pentru un plus de răsfăț, iar vederea către peisajul spectaculos al munților Domogled și aerul puternic ionizat de pe balcon fac ca starea de bine și tratamentul de wellness să înceapă încă de la primele ore ale dimineții. 

Camerele single – în variante economy și standard, cu ocupare de o persoană – sunt decorate în tonuri de bej, au lumină ambientală și vedere către munte sau stațiune. Cu o suprafață de 14,7 mp, dispun de balcon, pat matrimonial, mobilier modern cu birou de lucru.  Camerele duble – matrimoniale sau twin bed – au 20 de metri pătrați de confort, balcon cu vedere spre munte sau stațiune, spațiu de lucru cu birou și pot acomoda cupluri sau colegi de cameră în paturi separate. 

Camerele Family dispun, în plus față de camerele duble, de un pat extensibil sau canapea, pe care poate fi cazat un copil iar apartamentele au dormitor cu pat matrimonial, baie cu jacuzzi și o cameră de zi cu canapea extensibilă pe care pot fi cazați doi copii. Băuturile sunt din partea casei.

Toate camerele au wifi, aer condiționat, minibar, flat screen TV și balcon. Întrucât calitatea somnului este influnțată de tipul de pernă ales, la check-in clienții sunt invitați să consulte și să aleagă din meniul cu diferite tipuri de perne dintre: aloe, spumă de memorie sau puf de gâscă.

Oricare ar fi opțiunea ta, la Afrodita Resort vei găsi cu siguranță camera și serviciile ajustate perfect pentru o vacanță reușită la tratament balnear într-un resort inovativ, înconjurat de cadrul natural spectaculos al Parcului Domogled.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.