Băile Herculane – Activități în sezonul rece

hotel afrodita herculane

Aproape s-a scurs și anul 2022, un an în care am avut plăcerea unor vacanțe mai relaxante și mai liniștite. Ce bucurie că am ajuns până spre finalul anului și ne pregătim de minivacanța cu prilejul Zilei Naționale și Sfântul Andrei! Avem ce sărbători și e ocazia ideală ca tu și familia ta să (re)descoperiți România. Hai pe Valea Cernei din Banatul Montan! Hai în cea mai longevivă stațiune turistică din țara noastră, Băile Herculane! 

Vă invităm pe toți să vă petreceți mini vacanța la Bacolux Afrodita Resort & Spa. Pregătim mese cu bucate alese, ateliere pentru copii și vom face și un foc de tabără. Avem băi termale cu ape minerale, un spa apreciat la nivel internațional (inclusiv de către copii), o echipă senină și o cazare primitoare. Iar Băile Herculane este o destinație foarte ofertantă în orice sezon.

Băile Herculane, o stațiune vie

Această stațiune turistică balneară oferă atracții naturale deosebite care te vor uimi prin frumusețea și varietatea lor, fie că le-ai vizitat până acum sau este prima dată. Și dacă ai mai fost – poate chiar ca oaspetele nostru – în Băile Herculane, nu ar fi o exagerare să afirmăm că nu ai cum să uiți cât de bine te simți aici în mod natural. Poate că poetul roman Iuvenal s-a lăsat inspirat de Therme Herculi atunci când a născocit deviza ”Mens sana in corpore sano”.

În Băile Herculane, te afli în plămânul verde numit Parcul Național Domogled-Valea Cernei. Aici, aerul este deosebit de proaspăt și de curat. Respirând acest aer în plimbări și drumeții, sistemele circulator, respirator și imunitar sunt oxigenate și optimizate, ceea ce-ți va da  pe loc o stare benefică în mod natural. Și chiar și în sezonul rece și cu mai puțin soare nu vei regreta să explorezi stațiunea și împrejurimile sale. Ieși din zona de confort și vei vedea cu bucurie că a meritat! 

Formele de relief carstic sunt lecția de la școală care, în sfârșit, înțelegi de ce a fost predată. Admiră în Băile Herculane la tot pasul forme de relief carstic precum peșteri, izvoare sau cascade! Sunt printre obiectivele turistice cele mai căutate de către cei care au cazare în Herculane. Din fericire, nu sunt departe de Bacolux Afrodita Resort & Spa, o cazare-atracție a stațiunii.

”Băile Herculane”, sinonim cu ”Spa”

După plimbări prin Băile Herculane sau drumeții prin natură, Herculum Spa te așteaptă să descoperi bazinele cu apă și terapiile wellness sau balneo.

Herculum Spa

Ca oaspete al resortului nostru, ai acces gratuit în aria de piscine și saune, adică în circuitul Detox. Încearcă experiența oferită de fiecare saună! Fă un duș, apoi revigorează-te în piscina interioară. Dacă simți nevoia de mai multă relaxare, descoperă și bazinele Jacuzzi și zona Caldarium, dedicată adulților, cu alte piscine calde și baie de vapori. Băile Herculane este faimoasă pentru ritualurile spa practicate de milenii.

Alte terapii wellness spa oportune acum sunt masajele. Acestea elimină stresul și oboseala și lasă o piele de invidiat! Răsfoiește meniul de tratamente wellness spa și programează-te la recepția spa! Pentru tratamente la băi termale, recomandăm un sejur separat, mai lung.

Dacă ai venit în minivacanță în Băile Herculane cu familia, relaxează-te știind că cei mici se joacă și respiră aerosoli în zona de piscine dedicate lor, Aqua Splash. La Herculum Spa, toată lumea are parte de activități spa de neuitat și în sezonul rece!

Oferta de 1 decembrie

Vă așteptăm pe toți pe 1 decembrie la Bacolux Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane într-un sejur de neuitat la munte! Vezi oferta pentru rezervări. Se poate opta pentru un sejur de 3 sau de 4 nopți, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Copiii sub 6 ani au cazare gratuită.

1 decembrie în baile herculane la Afrodita Resort & Spa Herculum

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.