Relaxare la hotel spa, cu tratamente wellness pentru toți

tratamente spa herculane

Bacolux Afrodita Resort & SPA este cunoscut drept un hotel spa de excepție.

Această cazare din Băile Herculane plasează România pe primul loc în industria SPA din Europa din 2019, datorită spa-ului inovator, Herculum Spa. Deși, în prezent, o parte din serviciile de la Herculum Spa este restricționată din pricina pandemiei de coronavirus, Bacolux Afrodita Resort & SPA caută soluții pentru ameliorarea stării de sănătate a românilor. Până la o baie în apele termale din piscinele interioare, terapiile wellness sunt o alternativă foarte bună de îngrijire și relaxare a trupului și psihicului.

Pentru cei care vor să încerce experiența unor servicii premium într-o stațiune balneară cunoscută încă din anul 153, modernul nostru hotel spa este pregătit cu oferte pentru terapii wellness și cazare în Băile Herculane. Intră în atmosferă ascultând Souvenir de Herkulesbad în timp ce descoperi mai multe în rândurile următoare!
 

Din “Meniul Afroditei” de terapii Wellness & Spa

La Bacolux Afrodita Resort & SPA, zona de spa wellness are o frumoasă cameră de relaxare cu vedere înspre munte. Acest spațiu, cu un design modern inspirat de natură, împreună cu priveliștea spectaculoasă, creează o atmosferă de o serenitate completă. 

Zona de wellness este dotată cu încăperi destinate terapiilor individuale, dar și o cameră dedicată cuplurilor, pentru masaje în tandem. Răsfoind meniul Herculum Spa pentru terapii wellness, cu siguranță fiecare va găsi răsfățul de care are nevoie.

De la terapii faciale de înfrumusețare și refacere, la masaje de relaxare, detoxifiere sau vindecare, din acest hotel spa pleci simțindu-te ca un om nou!
 

Cele mai apreciate terapii wellness pe care vi le punem la dispoziție sunt:

Masajul cu pietre calde – Acesta este un masaj de specialitate în care pietrele netede și încălzite sunt utilizate de terapeut prin plasarea lor sau frecarea lor pe corp. Căldura din pietre duce la relaxare profundă și la încălzirea mușchilor încordați, permițând terapeutului să lucreze mai profund și mai rapid. Pietrele sunt realizate din bazalt, un tip de rocă vulcanică ce reține căldura. Un astfel de masaj, în combinație cu puterea uleiurilor esențiale folosite în procedură, ajută la:

  • Ameliorarea tensiunii musculare și a durerii
  • Reducerea stresului și anxietății. Este, probabil, terapia spa cea mai eficientă pentru reducerea stresului
  • Ameliorarea simptomelor dureroase ale unor boli autoimune sau chiar ale cancerului
  • Stimularea imunității

Terapeuta noastră, Suna (originară din insula Bali), este specialistă în masaje relaxante cu pietre calde și miere. Tehnica ei preferată este cea de înlăturare a blocajelor musculare, relaxarea sistemului muscular și articular, masajul terapeutic. Oaspeții care vin la hotel spa Bacolux Afrodita Resort & SPA adoră sesiunile de masaj cu pietre calde practicate de Suna!
 

Masaj cu bețe de bambus – Masaj de tonifiere, care ajuta cu detoxifierea, eliminarea celulitei și modelarea corpului. De asemenea, este recomandat și pentru relaxare și pentru îndepărtarea oboselii acumulate. 

Bambusul a fost considerat un instrument puternic de vindecare în China antică, Japonia și Indonezia. Bambusul simbolizează viața, energia, prosperitatea, longevitatea și fertilitatea în aceste culturi.

Pentru masaj, se aleg bețe de bambus goale de diferite lungimi și diametre. Acestea sunt tratate organic, din motive de sănătate și siguranță. Rularea și frământarea bețelor lungi de bambus stimulează și încălzește corpul, disipând astfel toxinele acumulate. Circulația îmbunătățită care se deplasează prin corp, inimă și plămâni ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor stagnante. În mod similar, îmbunătățește drenajul limfatic și eliminarea excesului de lichide. 

Terapeuții folosesc bețele mai scurte și mai subțiri pentru a găsi tensiunea acumulată, nodurile și punctele de declanșare, apoi frământă energic aceste puncte pentru eliberare. Gradul de presiune alternează între ferm și moale, în funcție de problemele fizice și mentale abordate în sesiune. 

La fel ca orice formă de masaj, există numeroase beneficii fizice, mentale și emoționale: 

  • Reactivează și stimulează circulația sângelui
  • Ameliorează migrenele
  • Poate îmbunătăți calitatea somnului și poate ajuta la insomnie
  • Ajută la gestionarea afecțiunilor respiratorii
  • Ajută la atenuarea durerilor artritice, în special la nivelul gâtului și umerilor
  • Îmbunătățește funcțiile sistemului nervos și percepția nervului senzorial
  • Crește flexibilitatea articulațiilor și a mușchilor
  • Stimulează activitatea celulară pentru a repara și hrăni intens pielea
  • Descompune și înmoaie aderențele
  • Ajută la eliminarea acidului lactic pentru a reduce durerea
     

Masaj AFRODITA It’s me – Masaj cu miere pentru o piele frumoasă. Hidrateaza intens, exfoliează blând și hrănește pentru un aspect ca de mătase. Tehnica acestui masaj provoacă o circulatie crescută a sângelui în straturile profunde ale pielii și mușchilor. Tratamentul începe cu o compresă caldă cu aromă răcoroasă de mentă pentru picioare. La final, pielea nu a fost nicicând mai răsfățată!

Beneficii ale terapiei de masaj cu miere:

  • Îmbunătățește circulația limfatică și sanguină pentru un flux mai bun de vitamine și minerale
  • Detoxifică pielea prin drenarea toxinelor corporale și a deșeurilor celulare
  • Deschide porii închiși ai pielii pentru o mai buna hidratare
  • Îndepărtează celulita și netezește suprafața pielii
  • Crește imunitatea pielii pentru a se trata singură atunci când este deteriorată
  • Vindecă tăieturi minore, vergeturi și zgârieturi
  • Reîmprospătează pielea și oferă strălucirea internă
  • Acționează ca dermatolog natural, elimină coșurile, acneea, furunculi etc.
  • Vindecă boli reumatice, cum ar fi artrita, durerile articulare și lumbago etc.

Sisi este de asemenea originară din Bali și are o experiență bogată în terapii de relaxare. Acest fapt aduce cu adevărat o experiență multiculturală hotel spa-ului nostru. Din meniul de terapii descoperit la Herculane, preferatul ei rămâne, de departe, AFRODITA It’s me! 
 

Oferta Wellness la hotel spa Afrodita

Mizăm pe terapeuți iscusiți, pe natură și pe darurile ei binefăcătoare. La Herculum Spa, terapiile și masajele aduc cu ele harul plantelor de leac. Hai și tu să te bucuri de ele!

Vino într-un sejur wellness cu terapii în fiecare zi. Îngrijește-ți trupul și mintea într-un hotel spa cu o bogată ofertă de servicii. Este o cazare în Herculane de care te vei îndrăgosti!

Cu oferta Celestium de sejur wellness, cazarea, serviciile de masă și terapiile sunt incluse în pachetul ales. Demipensiune, pensiune completă și all inclusive – ai la alegere condițiile potrivite pentru o săptămână desăvârșită.

Cazarea se va face în camera matrimonială standard sau twin standard. Ia-ți perechea într-un sejur la un hotel cu spa apreciat la nivel european!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.