Vacanța all inclusive și tratamente balneo într-unul dintre cele mai moderne hoteluri din Herculane!

hoteluri herculane

În stațiunea Băile Herculane, renumită de secole pentru izvoarele sale de apă termală cu proprietăți curative, precum și pentru aerul puternic ionizat, se află o locație ideală pentru o vacanță de odihnă – Afrodita Resort & SPA .

Descoperă unul dintre cele mai moderne hoteluri din Herculane și locul de care te desparți cu greu la încheierea sejurului tău în faimoasa stațiune balneară.

Aparținând de Bacolux Hotels România, care a făcut investiții mari în modernizarea acestui hotel-spa cu foraj propriu de apă termală, Afrodita Resort & SPA a primit, în 2014, în cadrul Galei Turismului Românesc, premiul pentru noutate, iar în 2019 a primit alte două distincții importante: “Innovative Spa Concept” pentru Herculum Spa la Gala ESPA Innovation Awards  în Croația și “Leading hotel SPA (including balnear)” la Gala Romanian TopHotels Awards.
 

Hoteluri in Herculane cu izvoare minerale proprii

În vreme ce multe hoteluri au adăugat termenul de Spa în denumire, extinzându-și serviciile și facilitățile pentru a răspunde cererii clienților pentru spații de relaxare, piscină, saune și centre de fitness, puține dintre ele sunt cu adevărat destinații de spa, în care totul este construit în jurul experienței de wellness a clientului. 

Bogăția resurselor naturale și minerale din Băile Herculane a oferit hotelului Afrodita oportunitatea să devină o destinație spa-hotel adevărată; mai mult decât o cazare frumoasă în Băile Herculane, Afrodita Resort & SPA este unul dintre acele hoteluri din Herculane unde oaspeții își pot trata, în băile termale cu apele sacre ale lui Hercule, diferite afecțiuni sau se pot răsfăța cu proceduri de înfrumusețare și tonifiere, bucurându-se de secretele de înfrumusețare ale zeiței Afrodita care curg din belșug din izvoarele locale.

Descoperă, în acest articol, cele mai atrăgătoare oferte ale momentului pentru cazare, servicii all inclusive și tratament balneo la Afrodita Resort & SPA, câștigator al premiului “Leading hotel SPA (including balneary)” la Romanian TopHotels Awards 2019!

La Afrodita Resort & SPA cel mai adesea conceptul de ofertă include atât cazarea în hotelul din Băile Herculane, cât și diferite tipuri de proceduri balneo medicale sau de înfrumusețare. Așadar, în funcție de nevoile tale, poți găsi oferta care ți se potrivește și te avantajează cel mai bine. Alege dintre opțiunile de all inclusive sau demipensiune la oricare dintre ofertele de la mai jos:

Pentru un sejur în scop de tratament balneo-medical, profită de oferta Balneo cu care ai la dispoziție consultații cu medici specialiști balneologi și personal medical specializat, trei terapii pe zi cu aparatura performantă necesară, acces la resursele naturale cu proprietăți curative, bogate în sulf, calciu sau alte minerale benefice în tratarea diferitelor afecțiuni, precum și cazare ultra confortabilă în Camera Lifestyle sau Camera Deluxe

După câteva zile petrecute astfel, vei resimți efectele benefice ale tratamentelor, dar și ale condițiilor de vacanță all inclusive. Vino la refacere și recuperare medicală cu cazare la Afrodita Resort & SPA!

Dacă simți nevoia să vii într-un sejur de înfrumusețare la Băi, alege acest modern hotel din Herculane, care oferă și o varietate de tratamente spa wellness cu proceduri de exfoliere, împachetări, masaj cu pietre calde, bețe de bambus, uleiuri aromatice și alte substanțe organice benefice pentru o piele suplă și sănătoasă, tonifiere, întinerire.
 

Alege un pachet complet care include un sejur wellness Celestium.

Cazarea se va face, ca și în cazul ofertelor balneo-medicale, în cameră dublă standard, twin sau matrimonială. Și fiindcă în curând se apropie ultimele zile de vacanță, la Afrodita Resort & SPA, din 23 august vei găsi cea mai potrivită ofertă – un pachet all inclusive de vacanță și tratament balneo. Bucură-te de trei terapii pe zi prescrise de medicul specialist într-un pachet all inclusive pentru un sejur de minim 7 nopți în perioada 23.08-20.09.2020.

Sănătate, frumusețe, confort și seninătate – toate aceste te așteaptă la Afrodita Resort & SPA, creat cu binecuvântarea zeilor pentru refacerea și răsfățul oaspeților. Te așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.