Trei motive să vii în vacanțe all inclusive la Herculane

vacanta all inclusive

Vacanțele all inclusive sunt preferate de mulți turiști, mai ales de familii, căci reprezintă un pachet de vacanță practic.

Profitând de o asemenea ofertă, turiștii beneficiază de mese+băuturi, cazare și divertisment. Astfel de pachete sunt deja populare în stațiunile de pe litoral, însă în stațiunile balneare, ofertele pentru vacanțe all inclusive la stațiuni cu băi termale au apărut de curând.

Afrodita Resort & SPA, amplasat în stațiunea balneară Băile Herculane cu ape termale, îți prezintă principalele motive pentru care experiența unei vacanțe all inclusive aici nu trebuie ratată:
 

1. Vacanță într-un cadru natural spectaculos, cu cel mai pur aer

Bogăția elementelor naturale cu proprietăți curative din zona Herculane este cunoscută încă din vremea romanilor. Pe lângă izvoarele de apă termală, în această stațiune balneară aflată la 170 de metri altitudine, aerul este puternic ionizat cu ioni negativi (peste 2.000/cm3). Pare incredibil, căci această concentrație se găsește, de obicei, la altitudini de peste 2000 de metri! Acest aer puternic oxigenat, bogat în ioni negativi, este similar cu cel din Alpii Elvețieni și de la Cascada Niagara și are multe beneficii pentru sănătate.

Pentru că, anul acesta, sunt recomandate activitățile în aer liber, Afrodita Resort & SPA este destinația ta ideală. Piscina exterioară și trasee de străbătut îți stau la dispoziție în cea mai sănătoasă atmosferă. Iar în cadrul unei vacanțe all inclusive, relaxarea și mișcarea în aer liber se potrivesc de minune!

La Afrodita Resort & SPA organizăm excursii cu ghid în natură. Traseele urmate sunt marcate și sigure. Ca exemplu, amintim traseul Izvorul Munk – Grota cu Aburi – Grota Haiducilor, cu o intensitate medie (durată de aproximativ o oră și jumătate).

Izvorul Munk este cu apă sulfuroasă potabilă –  efectele terapiei hidrominerale prin ingestie sunt indicate de către medicul balneolog Dr. Otilia Oprișan. Hidroterapia are efecte de ameliorare a afecțiunilor tubului digestiv și chiar și a unor afecțiuni hepatice, pe lângă multe alte beneficii pe care le aduce organismului. Așadar, o drumeție și o gură de apă de la Izvorul Munk sunt recomandate!

În continuare, Grota cu Aburi este o peșteră fosilă cu o lungime de 14m, printre ale cărei crăpături ies aburi de la un izvor termal, cu temperatura de 52-560C. Cu siguranță, copiii vor fi fascinați de acest peisaj aparte. La final, Grota Haiducilor este o peșteră cu 3 intrări și o lungime de 143m, unde au fost descoperite urme ale prezenței omului încă din paleolitic.

Descoperă peisajele spectaculoase și locurile incredibile din stațiunea Băile Herculane, ca o gură de aer proaspăt! Sunt experiențe pe care nu trebuie să le ratezi data viitoare când ești oaspetele nostru.
 

 2. Buget predictibil în vacanțele all inclusive

Cu un pachet all inclusive te poți destinde cu adevărat, știind că te încadrezi în bugetul tău de concediu cu copiii, într-una dintre cele mai speciale zone ale țării.

Atunci când alegi din ofertele lansate de Afrodita Resort & SPA și nu vrei să apară cheltuieli neprevăzute, alege ofertele all inclusive! Sunt cele mai convenabile, căci îți asigură tot ce ai nevoie într-un sejur așa cum ți-ai dorit. 

Iar acum, îți recomandăm să îți petreci ultimele zile din vacanța copiilor la Afrodita Resort & SPA la un tarif all inclusive special: 130 Euro/cameră/noapte cu all inclusive pentru 2 adulți și bonus pentru 1 copil până la 12 ani (fără pat suplimentar). Întreaga familie se simte bine în vacanță la Afrodita Resort & SPA, unde uită de griji și se bucură de clipe frumoase împreună!
 

3. Cazare și mese excelente la Afrodita Resort & SPA

Confort de 4 stele într-unul dintre cele mai moderne hoteluri din Băile Herculane. Rețete savuroase la mese și băuturi delicioase în restaurantele sale, atât de apreciate în stațiune. O cazare în Herculane, în camerele Afroditei, cu priveliște spre munte sau spre vechea stațiune balneară. Grădina de vară Belvedere într-un cadru natural spectaculos, cu o atmosferă memorabilă care te va face să revii, cât de curând, înapoi la Afrodita Resort & SPA.

Profită de oferta specială pentru ultimele zile de vacanță și vino să încerci o experiență deosebită în Europa! Vacanța all inclusive cu oferta pentru ultimele zile de vacanță se aplică pentru cazare de minim 3 nopți cu all inclusive, în perioada 30.08-13.09.2020.

Te așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.