Invitație la relaxare. Din 4 iunie, revii la destinația ta preferată de cazare din Herculane

cazare in herculane

În 4 iunie redeschidem hotel Afrodita, cu cele mai bune oferte de cazare în Herculane. Ne pregătim pentru acest moment de mai bine de două luni, timp în care am implementat toate procedurile recomandate și normele în vigoare pentru a fi în siguranță. Herculum Spa și locul de joacă pentru copii se vor deschide din iulie, vom servi micul dejun și mesele în sistem room service iar din 15 iunie vom redeschide restaurantele. 

Suntem pregătiți să asigurăm curățenie impecabilă, o experiență gastronomică deosebită, confort și relaxare pentru vacanțele de sănătate de care avem atâta nevoie. 

Am plasat dozatoare cu dezinfectanți în hotel și în spațiile destinate angajaților și dezinfectăm permanent toate suprafețele cu substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și OMS. Am adaptat toate procedurile și operațiunile pentru curățenia în camere, am sporit procedurile de verificare a produselor care vor intra în hotel și, pentru informarea clienților, am instalat marcaje pentru informarea oaspetilor asupra regulilor de igienă și protocoalelor întreprinse intern. Păstrarea distanței de siguranță este semnalizată in hotel, inclusiv la accesul în lifturi, unde recomandăm folosirea doar de membrii aceleiași familii, care să poarte măști de protecție.  

Restaurantele se vor redeschide din 15 iunie și, până atunci, vom servi mesele în sistem room service sau pe terase, care sunt deschise din 4 iunie. Am adaptat și în restaurante toate procedurile de siguranță, de la distanțarea meselor și dezinfectarea acestora după fiecare servire până la limitarea accesului furnizorilor în anumite zone și folosirea de lămpi UV bactericide în zona alimentară. Se va crea un program predefinit pentru masă pentru a evita aglomerația, care implică alocarea unei singure mese din restaurant pentru o familie, pe care aceasta o va folosi în toata perioada sejurului. 

Personalul hotelului și restaurantelor va purta măști și mănuși de unică folosință iar membrii săi vor fi pregătiți prin sesiuni de training specializate pentru a respecta toate măsurile de siguranță, de la igiena mainilor, termoscanare, respectarea igienei respiratorii la monitorizarea zilnică a stării de sanatate. 

Din 4 iunie, condițiile de cazare în Herculane la Afrodita implică limitarea la 50% din capacitate a numărului oaspeților din hotel, pentru a asigura distanțarea socială. Locurile amenajate din Herculum Spa pentru fitness, saune, piscine precum și locurile de joacă se vor redeschide in iulie – sau la data precizată de autorități – iar accesul în aceste facilități este limitat doar la oaspeții hotelului. 

Suntem pregătiți pentru a vă primi și de a vă asigura un sejur relaxant, gata de noul început al vacanțelor pe care îl așteptăm cu toții de ceva timp.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.