Cazare în Băile Herculane și o experiență culinară încântătoare

cazare herculane

Merită să vii în stațiunea Băile Herculane din mai multe motive decât îți imaginezi. Bacolux Hotels, cu un capital 100% românesc, a făcut investiții importante nu doar pentru spa, ci și pentru cazare și restaurantele sale din Herculane, de la Bacolux Afrodita Resort & SPA.

Chiar dacă, momentan, procedurile cu apă termală din interiorul Herculum Spa nu sunt disponibile din cauza restricțiilor în vigoare, un weekend romantic sau un sejur de relaxare și tratament la Bacolux Afrodita Resort & SPA nu dezamăgește. Pregătirile care au fost făcute pentru sezonul rece – de la oferta de pachete turistice, la renovări și surprize culinare – cu siguranță îți vor oferi o experiență de vacanță de 4 stele!

Descoperă noutățile de la Bacolux Afrodita Resort & SPA!
 

Experiența bunului gust la restaurantele Bacolux Afrodita Resort & SPA, în Herculane

Bacolux Afrodita Resort & SPA este cazarea din Herculane unde totul este atât de special și de diferit! Povestea sa vorbește despre o cazare din Herculane pentru tineri și familii, ce oferă servicii medicale pentru tratament și recuperare, dar și răsfățul unui spa complex. În plus, în timpul verii, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, serviciile includ și programe pentru copii și divertisment, precum si pachete all inclusive

La Afrodita Resort vei găsi camera și serviciile ajustate perfect pentru o vacanță reușită la tratament balnear și wellness, într-un resort inovativ și înconjurat de cadrul natural spectaculos. 

Dacă, în perioada verii, grădina Belvedere este locul unde se prepară pizza la cuptorul pe vatră, din octombrie 2020,  în urma modificărilor de design și dotări ale restaurantului Labirinth, pizza poate fi servită și în sezonul rece, într-o zonă de live cooking. Spectacolul gastronomic din zona de live cooking ademenește cu rețete extra delicioase de pizza. Vei savura și din priviri pizza precum Double Truffle, iar pizza Afrodita, cu un parfum seducător de busuioc proaspăt, îți va încânta simțurile. La comandarea unei pizza, din partea casei îți va fi oferită o băutură.

La vitrina cu vinuri din acest restaurant din Herculane găsești o varietate de vinuri ce provin din zece crame românești – crame cu tradiție, dar și crame boutique.

Meniul restaurantului Labirinth cuprinde feluri din cele mai iubite bucătării ale lumii, gătite cu pricepere și măiestrie de către cheful nostru talentat, Alex Pop. Din piața de pește a restaurantului, chef Alex alege prospețimea și cu iscusință prepară ton roșu, inele calamari, tentacule de caracatiță, creveți black tiger, somon, lup de mare, dorada regală, midii, păstrăv, crap și salată de icre de știucă pentru mese încântătoare. Ospătarii pot face o recomandare pentru a combina  într-un mod cât mai savuros preparatul ales cu sortimentul de vin.
 

Bucură-te de vacanță într-un restaurant sofisticat din Herculane, cu un design modern și un meniu  irezistibil! 

Și bufetul suedez are noutăți, pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor gusturi și preferințe. Astfel, la micul dejun fusion se regăsesc preparatele tradiționale, combinate cu preparate alternative, light și de cea mai bună calitate, cât mai puțin procesate – lapte vegetal, muesli făcut după o rețetă proprie, fructe proaspete sau confiate. 

Prânzul și cina de tip bufet suedez sunt construite după același principiu al satisfacerii tuturor preferințelor culinare. De la preparate clasice, tradiționale, precum ciorba țărănească de porc și bulzul, la specialități cu aromă exotică precum vita cu sos espresso sau legumele thai, toate se regăsesc în combinații echilibrate, pregătite cu pasiune de echipa gastronomică Bacolux Afrodita Resort & SPA. Mesele cu bufet suedez sunt servite în restaurantul Premier, un restaurant din Herculane cu o atmosferă familiară și rețete întotdeauna savuroase.

Cazare în Herculane

După o zi plină, petrecută poate în drumeții sau la tratamente urmate de mese apetisante, vine momentul destinderii totale de la cazarea ta din Herculane, în camerele Afroditei. Indiferent de camera aleasă, calitatea somnului este influențată de tipul de pernă folosit! Pentru un somn odihnitor, recomandăm,  la check-in, consultarea meniului cu diferite tipuri de perne: aloe și spumă de memorie, puf de gâscă.

Cu ofertele Bacolux Afrodita Resort & SPA, cazarea se face în camera matrimonială standard, iar mesele incluse în fiecare pachet sunt în regim de bufet suedez. Pentru o escapadă de weekend în Băile Herculane, recomandăm răsfățul à la carte atât pentru cazare, cât și pentru restaurant. De asemenea, recomandăm rezervarea cazării direct din site-ul nostru.

Vă așteptăm!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.