Noi oferte de cazare în Băile Herculane cu tratament balnear și spa

spa hotel herculane

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de Băile Herculane. Această stațiune balneară este locul unde elementele naturii capătă puteri aproape magice. Apele termale și aerul puternic ionizat, deși ne aflăm la o altitudine scăzută, au proprietăți vindecătoare pentru multe afecțiuni.

Dacă simți nevoia să

  • scapi de rutină, de dureri și disconfort,
  • te reconectezi cu natura,
  • te răsfeți într-o mini vacanță,

la Bacolux Afrodita Resort & SPA găsești una dintre cele mai bune oferte de cazare din Băile Herculane cu tratament balneo medical.
 

Evadare pentru sănătate, o ofertă specială de tratament

Până pe 23 decembrie 2020 ai la dispoziție oferta Evadare pentru Sănătate, valabilă pentru un sejur de 3 zile în Băile Herculane. Cazarea la Bacolux Afrodita Resort & SPA, cu mic dejun inclus, vine la pachet cu 6 terapii balneare/sejur.

La Bacolux Afrodita Resort & SPA se tratează, respectând toate măsurile anti Covid 19 și în deplină siguranță, o serie de afecțiuni. Se folosesc proceduri de fizioterapie și electroterapie.

Terapii disponibile: 

  • Electroterapie (curenți diadinamici/ interferențiali) 
  • Ultrasunete/ unde scurte/ microunde
  • Magnetodiaflux/ laser termoterapie/ ionizări
  • Băi galvanice
  • Electrostimulare
  • Solux

Aceste tratamente și-au dovedit, de-a lungul timpului, eficacitatea în ameliorarea unor afecțiuni și dispoziții. Mini vacanța ”Evadare pentru Sănătate” îmbină utilul cu plăcutul, relaxarea trupului și ușurarea spiritului. Alternează între tratramente spa-wellness și tratamente balneare – după trei zile, te vei simți divin!

Pentru tratamente balneare & terapii medicale, te rugăm să prezinți un bilet de trimitere de la medicul de familie (sau medicul specialist) și să te programezi la consultația medicală, în ziua check-in-ului, la recepția spa.
 

Cazare în Băile Herculane, în camerele Afroditei

Cazarea în Băile Herculane, atunci când ești oaspetele Bacolux Afrodita Resort & SPA, nu se face oricum, ci în condiții de patru stele. Atunci când alegi oferta ”Evadare pentru Sănătate”, camera matrimonială standard te răsfață cu cele mai confortabile condiții de cazare.

În mini vacanța ta în Băile Herculane cu oferta de tratamente balneare, somnul este odihnitor într-un pat matrimonial cu saltea confortabilă. Pentru un plus de răsfăț, îți poți alege tipul de pernă dintr-un meniu dedicat, pe care îl găsești la recepție. 

Camera, dotată și cu un mic spațiu de lucru, este perfectă pentru cei care lucrează de la distanță. Camera twin standard este o altă opțiune de cazare în Băile Herculane din pachetul Evadare pentru Sănătate. Relaxează-te în pat separat confortabil și ieși pe balcon oricând dorești să admiri priveliștea munților sau a stațiunii. 

Dimineața, micul dejun inclus cu bufet suedez se servește în restaurantul Premier. Bufetul conține preparatele tradiționale, combinate cu preparate alternative, light și de cea mai bună calitate, cât mai puțin procesate – lapte vegetal, muesli făcut după o rețetă proprie, fructe proaspete sau confiate. 
 

Oferta de tratament balnear pentru seniori

Persoanele de peste 55 de ani pot opta pentru un pachet de vacanță pentru 7 nopți, cu demipensiune. Oferta Balneo pentru Seniori este valabilă până în martie 2021. Atât micul dejun, cât și prânzul sunt bufet suedez. Se servesc în restaurantul Premier în condiții de siguranță, iar terapiile Afroditei fac minuni! Avem pregătie și ofertele de Crăciun și Revelion, pentru cele mai reușite Sărbători de iarnă!
 

Măsuri de siguranță Covid

Pentru cazarea și restaurantele Bacolux din Băile Herculane, au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru ca sejurul tău să fie cât mai plăcut. Află toate detaliile despre cum Bacolux Afrodita Resort & SPA își protejează echipa și oaspeții în contextul epidemiologic actual și profită de ofertele prezentate! 

Te așteptăm, așadar, în siguranță, cu o cazare ideală, terapii eficiente și mese delicioase, în vestita stațiune Băile Herculane.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.