Băile Herculane ca-n povești, cu oferte de Crăciun și Revelion 2021

revelion munte herculane

La Bacolux Afrodita Resort & SPA ne bucurăm să încheiem încă un an cu bine. Am intrat în luna decembrie sărbătorind, cu bucurie și în siguranță, Ziua Națională. Iar acum, gândurile noastre se îndreaptă spre sărbătorile de sfârșit de an. Am pregătit pentru tine oferte speciale de Revelion 2021 și Crăciun. Vino în Băile Herculane să petreci o vacanță de iarnă cu totul deosebită! La Bacolux Afrodita Resort & SPA, fiecare detaliu a fost bine plănuit pentru ca tu și cei dragi ție să vă încărcați cu energie pozitivă și să vă puteți simți excelent, în siguranță, intr-unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Herculane.

Descoperă exuberanța sărbătorilor de iarnă petrecute la munte, la Bacolux Afrodita Resort & SPA!
 

Una dintre cele mai așteptate oferte de Revelion 2021 

Mâncare delicioasă, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, pentru toate poftele și gusturile. Degustare de vinuri cu rafinament. All inclusive și noaptea dintre ani cu o tematică plină de suspans: La casa de Papel. Vacanța dintre ani la Bacolux Afrodita Resort & SPA este una dintre cele mai atractive oferte de revelion 2021!

Fie că alegi 4 nopți de cazare sau 3, amintirea acestui revelion îți va rămâne dragă pentru multă vreme. Îndrăgiții prezentatori Shebi și Elena vor fi în noaptea dintre ani alături de noi, la Bacolux Afrodita Resort & SPA. Numărătoarea inversă spre 2021 va fi ca o explozie de bucurie! Atmosfera va fi întețită și de trupa de dans Unique. De la costume și coregrafie alese special pentru această ofertă de revelion 2021, spectacolul trupei Unique va anima noaptea dintre ani.

Programul din noaptea de Revelion se va desfășura cu respectarea reglementărilor de la momentul respectiv.

În perioada 30 sau 31 decembrie – 3 ianuarie, fiecare zi are un program bine pus la punct. Cazarea ta în Băile Herculane, în cameră dublă, family sau apartament, e spațiul confortabil pentru un somn profund și neîntrerupt. Așa îți începi fiecare zi, odihnit(ă) și cu poftă de viață, cu priveliște spre munte sau spre stațiune. Bufetul de la brunch (mic dejun și prânz) e pe gustul tău și îți dă energia de care ai nevoie pentru plimbări prin Băile Herculane sau prin parcul Național Domogled-Valea Cernei până seara, la cină.

Cei care își doresc răsfăț își pot completa vacanța ideală apelând la servicii de spa wellness, cu terapii de relaxare și tratamente cosmetice sau terapii individuale de recuperare (fizioterapie). De asemenea, este permis accesul în sala de fitness, pe baza unei programări la recepția spa.

Dacă îți dorești să petreci revelionul și iarna la munte, pe Valea Cernei, în cea mai frumoasă și faimoasă stațiune balneară din România, unde aerul și apa au proprietăți tămăduitoare, vino în Băile Herculane! Profită de oferta de Revelion 2021 la Bacolux Afrodita Resort & SPA și rezervă-ți vacanța care te vindecă mental și fizic după un an agitat. Alături de noi ești în siguranță și petreci un sejur minunat!
 

Crăciun de basm în Băile Herculane 

Aho! Aho! Moș Crăciun vine în Ajun la Bacolux Afrodita Resort & SPA! Ne-a trimis deja un pachet de vacanță de iarnă ca-n povești pe care să-l împărțim cu cei care își doresc să petreacă un Crăciun de neuitat la munte. Oferta pentru Crăciun 2020 e încărcată cu bunătăți! Patru nopți, all inclusive, plimbare în caleașcă prin stațiunea Băile Herculane, la aer proaspăt și puternic oxigenat care dă poftă de mâncare și energie!

Întreaga familie se simte minunat la Bacolux Afrodita Resort & SPA. Cei mici îl cunosc pe Moșul în Ajun, iar mesele festive și atmosfera de sărbătoare aduc bucurie pentru toți. Traseul de plimbare în caleașca trasă de cai este de la hotel până la statuia lui Hercules (1847), pe firul râului Cerna. Astfel se poate admira centrul istoric, Parcul Central și, pe malul opus, Băile Imperiale. În Băile Herculane, sărbătorile de iarnă sunt într-un decor natural superb, iar la Bacolux Afrodita Resort & SPA beneficiezi de  condiții de patru stele.

Pentru protejarea sănătății tuturor, am implementat măsuri de siguranță Covid 19 pe care le respectăm cu strictețe.

Hai în Băile Herculane să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase sărbători ale anului! Să ne bucurăm de toate darurile și să începem 2021 sănătoși, fericiți și ocrotiți!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.