Oferte de Paște și Florii la munte, pentru un sejur wellness spa inovativ 

oferte paste si florii

Sărbătorile din sezonul primăverii sunt poate cele mai iubite. Sunt acel reminder că după o perioadă închisă și rece urmează renașterea naturii, a spiritului nostru, dar și învierea speranței într-un viitor mai bun, pregătit deja de o forță creatoare atotputernică. Această forță își face simțită prezența în special într-un loc vindecător și revitalizant precum este Băile Herculane

Aici, ofertele de Paște îi adună laolaltă atât pe cei aflați în căutarea vindecării prin natură, cât și pe cei care vor să se bucure de timpul petrecut la munte cu familia de sărbători. Primăvara aceasta, pregătește-te să evadezi din cotidian și să te bucuri de un sejur tonic într-o stațiune balneară incredibilă, unde procedurile spa se practică dintotdeauna.

Oferte de Paște și Florii la munte

Bacolux Afrodita Resort & Spa a pregătit oferte de Paște de neuitat și pentru weekendul de Florii (15-17 aprilie). Aceste oferte sunt ideale pentru familiile care își doresc să își petreacă sărbătorile într-un cadru spectaculos, înconjurați de Munții Cernei, într-un hotel cunoscut din vechea stațiune Băile Herculane. 

Aici, la această cazare cu un spa multipremiat, weekendurile și zilele de vacanță răsfață pe toată lumea, de la mic, la mare. Cu servicii și facilități de 4 stele pentru cazare, wellness spa, dar și tratament balnear, entertainment pentru toate vârstele și meniuri festive delicioase, ofertele de Paște, Florii sau alte sărbători și, bineînțeles, ofertele de tratament la Bacolux Afrodita Resort & Spa nu dezamăgesc. 

Programul zilelor de vacanță la Bacolux Afrodita Resort & Spa este unul lejer și le permite oaspeților să se bucure de serviciile și facilitățile hotelului, dar și să petreacă timp în aer liber dacă așa poftesc. Însă, după o plimbare prin stațiune sau pe munte, tot la Herculum Spa vei dori să te întorci. Primăvara este perfectă pentru tratamente wellness!

Herculum Spa te revitalizează

Maseurii și maseuzele de la Bacolux Afrodita Resort & Spa dețin multe din secretele de frumusețe și sănătate ale Afroditei. În terapiile wellness, precum sunt masajele terapeutice sau de relaxare, folosesc rețete de uleiuri special create la Bacolux Afrodita Resort & Spa pentru detoxifierea și vindecarea trupului, hrănirea și curățarea pielii și alungarea stresului și durerii. Masajul este un mod plăcut de a-ți întări imunitatea și de a-ți detensiona corpul.

De asemenea, la  Herculum Spa poți opta și pentru tratamente de înfrumusețare și întinerire. Primăvara capricioasă, cu ploaie, soare și vânt îți poate stresa tenul care are nevoie de o îngrijire specială. Din fericire, în Herculane te afli în zona tratamentelor pentru trup și suflet! Tratamentele anti aging cu apă termală sunt foarte eficiente în a îi readuce tenului tău acel glow sănătos și irezistibil. Produsele Ivatherm utilizate hidratează tenul în profunzime, iar masajul feței îl netezește și îi stimulează musculatura. 

Fă-ți cadou cu prilejul ofertelor de Paște sau de Florii o terapie wellness prin masaj facial sau al corpului!

Vacanța de primăvară la spa, ideală pentru toată familia

Oaspeții care au ales ofertele de Paște sau Florii au acces gratuit la saune, piscine, fitness, Aqua Splash cu loc de joacă, salină și piscină pentru copii. În timp ce copiii se bălăcesc, părinții pot încerca experiența caldarium sau a bazinelor Jacuzzi, înot în piscina interioară sau sesiuni de saună cu fum sau Ierburile Afroditei. Sunt doar câteva exemple de a petrece timpul dintre mesele festive și concertele de seară. Iar copiii vor fi și ei foarte încântați de vacanța lor – vor avea un program cu activități care le sunt special dedicate!

Primăvara 2022 alături de noi se anunță a fi minunată. Rezervă sejurul de primăvară la munte cu ofertele de Paște și Florii la Bacolux Afrodita Resort & Spa!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.