Cinci motive pentru wellness spa și tratament balnear la Băile Herculane

ce inseamna wellness

Apă, uleiuri și masaje cu proprietăți vindecătoare pentru întregul corp… sună fantastic, nu-i așa? Până să încerce experiența wellness spa în Băile Herculane, mulți sunt sceptici în ceea ce privește proprietățile curative ale acestui tip de terapie. Însă, odată ce vei experimenta, la propriu, pe pielea ta, câte beneficii îți oferă resursele naturale pe care le avem, vei deveni fan al terapiilor spa și băilor termale din Herculane.

Îți prezentăm cinci motive pentru un sejur de wellness spa și tratament balnear în faimoasa stațiune balneară:

În luna februarie, poți rezerva sejurul tău preferat de wellness spa sau balneo cu All Inclusive pentru 2021

Pe parcursul lunii februarie ai la dispoziție o ofertă specială de First Booking pentru un sejur de 7 nopți. Cazare în Băile Herculane și servicii de masă all inclusive, plus terapiile sau tratamentele de care corpul tău are nevoie, în unul dintre cele mai inovatoare spa-uri ale Europei: Herculum Spa. Un pachet complet, pentru un sejur de tratament și relaxare de patru stele! 

Dacă nu ai vizitat stațiunea noastră până acum, vei descoperi un univers încărcat de legende și istorie, peisaje naturale extraordinare și cel mai curat aer, puternic oxigenat. Vino și explorează Băile Herculane
 

Medici balneologi și personal medical specializat pentru wellness spa

La Bacolux Afrodita Resort & SPA, tratamentele medicale acordate sunt personalizate de către medicul nostru balneolog. Acesta poate recomanda, și în funcție de trimiterea de la medicul de familie, anumite hidroterapii, fizioterapie și masaj. Cabinete moderne și facilitățile medicale de ultimă generație vă stau la dispoziție. Apele termale folosite la Herculum Spa, din cadrul Bacolux Afrodita Resort & SPA, sunt obținute din propriul izvor de apă termală .
 

Masajele noastre au multiple beneficii

Wellness spa înseamnă mult mai mult decât relaxare. În funcție de terapiile alese, wellness spa înseamnă recuperare, detoxifiere, înfrumusețare, tonifiere. Efectele benefice se simt chiar după prima sesiune de masaj. Acesta elimină tensiunile musculare, îmbunătățește funcțiile sistemului nervos, netezește pielea și crește imunitatea organismului. Pe termen lung, în combinație cu o alimentație sănătoasă, aer liber și sport, masajele îi redau corpului un boost de sănătate. Descoperă tratamentele wellness recomandate la Bacolux Afrodita Resort & SPA în această perioadă!
 

Uleiurile folosite în terapii de wellness spa sunt create după rețete proprii

La Herculum Spa, am creat propriile mixuri de uleiuri de masaj pentru ca ritualurile noastre să fie și mai eficiente. Credem în harul plantelor terapeutice, precum busuiocul, menta, dafinul, pinul, ienupărul roșu, rozmarinul, cimbrul, cimbrișorul, lavanda, măghiranul, roinița. Cu efectele lor relaxante, antiinflamatoare și antivirale, aceste plante au reprezentat, încă din antichitate, simboluri ale bucuriei, echilibrului, curajului și triumfului.

În terapiile de masaj wellness spa, uleiurile au efect antidepresiv, antibacterian, antireumatic, detoxifiant și cicatrizant; ajută la regenerarea pielii și stimulează circulația sângelui. Consultă meniul complet de la Herculum Spa pentru a descoperi toate procedurile wellness spa și beneficiile complete ale acestora!
 

Băi termale în cadă individuală

Stațiunea Băile Herculane este renumită pentru băile termale cu sulf. În prezent, tratamentul balnear cu apa sulfuroasă se face în cădițe individuale, conform reglementărilor în vigoare. Astfel, poți trata diverse afecțiuni (reumatismale osteo-articulare; post-traumatice și neurologice; asociate – digestive, renale, cardiovasculare, dermatologice, endocrine, ginecologice sau de nutriție) în siguranță deplină.
 

Te așteptăm!

Pentru o vacanță all inclusive cu terapii wellness spa la Băile Herculane, vezi oferta First Booking de la Bacolux Afrodita Resort & SPA! Toate ofertele cu tarife First Booking sunt valabile pana pe 28 februarie 2021. După această dată, poți rezerva oferta Sanitatem pentru tratament balnear și oferta Celestium pentru wellness spa, însă fără avantajele tarifelor First Booking. Profită și rezervă acum!

*Accesul la facilități și tratamente balneare se va face în funcție de reglementările legale în vigoare la momentul efectuării sejurului.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.