Târgul de Joburi Bacolux Hotels România: locuri de muncă pentru tine 

targ de joburi hotel afrodita bacolux

Este foarte cunoscut impactul negativ pe care Covid19 l-a avut în industria ospitalității din România și nu numai. Însă atunci când ne amintim de tenacitatea și succesul cu care Bacolux Hotels România a traversat această perioadă dificilă, perspectivele se înseninează pentru cei care își caută locuri de muncă sigure într-un hotel cu restaurante, bar și spa. În anul 2021, Bacolux Hotels a obținut premiul “Angajatorul anului” în cadrul Galei Romanian TopHotel Awards pentru menținerea întregii echipe de 255 de persoane, pe întreaga perioadă a pandemiei. 

Cel mai tânăr angajat al companiei are 19 ani, iar cel mai în vârstă are 70 ani și lucrează part-time. La Bacolux Hotels suntem convinși că într-o companie este nevoie atât de experiența valoroasă a celor în vârstă, cât și de suflul nou și inițiativa celor tineri. O oportunitate de angajare într-un hotel apreciat precum sunt locațiile Bacolux Hotels din țară poate însemna șansa unei cariere de succes în industria ospitalității, siguranță și stabilitate profesională. 

În 2022, Bacolux Hotels România va inaugura, în Eforie Nord, hotelul Bacolux Koralio. Pentru această locație, dar nu numai, Bacolux Hotels România organizează ediția a II-a a TÂRGULUI DE JOBURI cu contracte atractive, pe o perioadă nedeterminată. Vino să completezi echipa Bacolux Hotels România!

Peste 40 de locuri de muncă în hotelurile Bacolux

Cu o experiență de peste 27 de ani în industria ospitalității, brandul românesc Bacolux Hotels a avut o evoluție foarte bună în ceea ce privește abordarea relației cu angajații săi. Cultura companiei Bacolux Hotels România se bazează pe cooperare, proactivitate, respect și deschidere. Bacolux Hotels România își instruiește angajații pentru ca aceștia să poată performa la locul de muncă din hotel și le oferă tot sprijinul posibil, inclusiv cel logistic. 

Ne dorim ca membrii echipei noastre să beneficieze de tot confortul și suntem permanent implicați pentru a îmbunătăți toate aspectele vieții lor profesionale. Astfel, personalul care este relocat are asigurată cazarea pe întreaga perioadă a contractului de muncă într-un bloc destinat exclusiv angajaților noștri. – Laura Pătru, PR & Communication Manager

Spre exemplu, la Bacolux Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane lucrează și profesioniști sosiți de pe alte continente. Aceștia beneficiază de un contract de muncă, de locuri de cazare în Herculane, una dintre cele mai benefice zone ale țării, dar și de un loc de muncă stabil, unde sunt prețuiți și pot evolua în carieră.

A doua ediție a Târgului de Joburi Bacolux Hotels România vine cu o ofertă atractivă de locuri de muncă în hoteluri românești prestigioase. Bacolux Koralio Eforie Nord, Bacolux Diana Resort Băile Herculane sau Bacolux Craiovița Hotel & Events din Craiova prezintă posibilități de angajare la hotel, în industria ospitalității, în mai multe departamente. Posturile disponibile sunt de la agenți de pază, tehnicieni, staff restaurant, bar și spa, staff cazare, și până la medici balneologi, specialiști pentru departamentul Comercial, Resurse Umane sau Management. Criteriile de selecție a angajaților se fac în primul rând pe cerințele postului și se ia în calcul experiența pe care aceștia o au, mai ales pentru posturile de conducere. 

Cum te angajezi într-un hotel Bacolux România

Vrei să ni te alături și să evoluezi în cariera ta? E momentul să profiți de Târgul de Joburi la Bacolux Hotels! Luna martie 2022 îți poate aduce oportunitatea de angajare în hoteluri de 3 sau 4 stele în cele mai deosebite destinații ale țării. Aplică folosind formularul nostru prin care poți opta pentru un prim interviu online. Fizic, târgul pentru locuri de muncă la hotel va avea loc după cum urmează:

  • CRAIOVA: 11 – 12 martie – Bacolux Craiovița Hotel & Events, Calea Severinului, Nr. 91.
  • EFORIE NORD: 16 – 17 martie – Bacolux Koralio, Str. 23 august, Nr. 6.
  • BĂILE HERCULANE: 26 martie – Bacolux Diana Resort, Str. Complexelor, Nr. 8.

Participă la Târg!

De asemenea, ne poți contacta telefonic la 0724 500 882 sau prin e-mail – hr@bacoluxhotels.ro.

Alege să te angajezi în hotelurile Bacolux! Așteptăm cu drag să ne cunoaștem viitorii colegi. Succes!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.