50% Reducere. Oferta unică de cazare în Herculane la Afrodita Resort în luna iunie

cazare in herculane

Din 4 iunie am deschis hotelul și suntem gata sa ne primim oaspeții, nerăbdători să ajungă în locul lor preferat de cazare din Herculane.

Ape termale vindecătoare, peisaje de basm și aer ionizat ca în Alpi, toate fac din Băile Herculane o stațiune balneo căutată de famili, cupluri tinere și seniori. În orice categorie de clienți te încadrezi, aici găsești pachetul de servicii perfect pentru nevoile tale de cazare în Herculane și asezonat cu oferte și atracții pe măsură.

Dacă rezervi în luna iunie, ai un discount de 50% reducere la rezervări efectuate EXCLUSIV pe site utilizând codul promoțional “primavacanta20”. Oferta include mic dejun si cazare in Herculane, la Afrodita Resort, în camere de 4 stele. Prima vacanță merită 50% REDUCERE și 100% CONFORT SI SIGURANTA.

Și pentru că tot vorbim de siguranță, vrem să vă asigurăm ca am implementat toate măsurile necesare prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus, și le monitorizăm zilnic. Restaurantele se vor redeschide din 15 iunie și, până atunci, vom servi mesele în sistem room service sau pe terase, care sunt deschise din 4 iunie. Se va crea un program predefinit pentru masă pentru a evita aglomerația, care implică alocarea unei singure mese din restaurant pentru o familie, pe care aceasta o va folosi în toata perioada sejurului.

Spa-ul se deschide cel mai probabil în luna iulie, în funcție de prevederile și recomandările legislative. Când se va deschide, ne-am pregătit cu trei oferte speciale – Oferta Spa Apeduct, Oferta Tratament balnear Sanitatem, Oferta Wellness la Afrodita – Celestium – care să potolească setea de relaxare la băi și ape termale 🙂 
 

Atracții pentru toate grupurile de turiști

Vrei să petreci timp de calitate cu familia? 

Alege oferta noastră de cazare în Herculane la Afrodita Resort și accesezi pachetul de servicii family friendly, cu activități create special pentru copii. Activitatea în aer liber va avea un loc principal. De la piscină exterioară încălzită până la bike renting pentru adulți și copii, creăm toate condițiile pentru petrecerea a cât mai mult timp în aerul curat al Munților Domogled, recunoscut pentru proprietățile lui curative în tratarea afecțiunilor respiratorii. 

În aceasta vară, Afrodita Resort se transformă într-o destinație de familie, prin dezvoltarea unei zone exclusive de entertainment pentru copii, de distracţie cu apă – Aqua Splash – ce include tobogane, splash-uri şi jucării, toate proiectate în spatele unui perete de sticlă, de unde părinţii își pot supraveghea copiii constant.
 

Vrei relaxare la spa și răsfăț cu terapii de wellness pentru corp și spirit?

Nu căuta mai departe de cel mai inovator spa al momentului, Herculum Spa, proiect premiat la nivel internațional pentru conceptul său unic, care folosește ape termale minerale proprii într-un circuit unic de piscine și saune. Alege dintre multele opțiuni de terapii de wellness, masaje, împachetări, ritualuri corporale și tratamente faciale cu apă termală Herculane, recunoscută pentru proprietățile ei antiinflamatoare și antioxidante. 
 

Vrei o cură de sănătate cu ape termale minerale și un tratament balneo?

Ești în locul potrivit. Apa minerală sulfuroasă din Băile Herculane are izvor direct în cadrul centrului de sănătate de la Afrodita Resort. O echipă de medici și specialiști balneologi te va întâmpina pentru consult și diagnostic și îți vor face o recomandare personalizată de cură de tratament. Sejururile durează 5, 7, 10 sau 14 nopți cu intrare duminica și includ un număr de 3 terapii / zi, calibrate și programate specific pe profilul medical și nevoile fiecărui pacient.

Oricare ar fi nevoia ta de tratament, relaxare sau răsfăț, la Afrodita Resort găsești pachetul de servicii potrivit. Urmărește zona de oferte pentru a fi la curent cu noile discounturi. Te așteptăm să ne bucurăm împreună de un nou început, un nou sejur, o nouă întâlnire cu puterea binefăcătoare a apelor minerale din Băile Herculane!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.