Crăciun în Băile Herculane 

oferta craciun la herculane afrodita bacolux

Crăciunul este, în mod tradițional, o sărbătoare pe care o petrecem acasă, cu prietenii, familia sau rudele. Asta e valabil mai ales în copilărie dar, în viața adultă, e binevenit să schimbăm rutina sărbătorilor de iarnă de acasă, măcar din când în când. Mai ales când asta înseamnă o vacanță în care scăpați de stresul pregătirilor și cumpărăturilor pentru masa de Crăciun. Tradițiile sunt grozave, dar le puteți sărbători în timp ce vă relaxați și vă bucurați de această perioadă festivă. 


Cu ocazia acestui Crăciun, vă invităm în Băile Herculane! Peisajul montan spectaculos din Parcul Domogled, o stațiune cu tradiție, aerul curat și, nu în ultimul rând, o
ofertă extrem de atractivă de la Bacolux Afrodita Resort & Spa sunt doar câteva motive pentru care, anul acesta, veți putea spune “Crăciun Fericit!” din Băile Herculane. 

Vă așteptăm pe 23 decembrie când, după check-in, vom servi cina. Prima seară din sejur se încheie cu o cazare de 4 stele în Herculane în camerele Afroditei, cu vedere către munte sau către stațiune. Ziua de Ajun, 24 decembrie, are ca moment central vizita lui Moș Crăciun. Cei mici vor fi încântați să descopere cadourile din sacul Moșului! Pe 25 decembrie, Sărbătoarea de Crăciun în Băile Herculane începe cu un prânz tradițional pe Terasa Belvedere și se încheie cu cina festivă. 

Oferta de Crăciun are două opțiuni – sejur de trei sau de patru zile. Așadar, puteți alege să încheiați sejurul pe 26 decembrie, dar dacă vreți să vă “recuperați” după petrecerea de Crăciun, alegeți varianta de patru zile, cu check-out pe 27 decembrie. Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la numărul 0371 057 070 sau pe e-mail reservations@bacoluxhotels.ro. Detalii despre oferta se găsesc aici.

Crăciun în Băile Herculane: Relaxare la Spa 

Evident, toți oaspeții Bacolux Afrodita Resort & Spa au acces nelimitat în Herculum Spa, centrul nostru de wellness. Premiat și recunoscut pentru conceptul său inovator, Spa-ul vă așteaptă cu un circuit de saune și piscine, numai bun pentru o detașare completă de grijile de peste an. 

Intrați în spiritul Sărbătorilor, relaxați și calmi și, în același timp, plini de vitalitate! Specialiștii noștri în spa și wellness vă așteaptă cu o gamă de masaje și terapii atent selectate, create pentru o experiență de răsfăț. Folosim apa termală Ivatherm, recunoscută pentru calitățile ei deosebite în terapii anti aging, de hidratare, remineralizare și detoxifiere. 

Iar dacă vă plac activitățile în aer liber, atunci acesta este locul perfect pentru drumeții ușoare pe traseele montane din apropiere de Băile Herculane, pentru a descoperi peisaje deosebite, păduri virgine și sate izolate. Între acestea, Peștera Hoților (sau Grota Haiducilor), ce păstrează fosile de urs și urme ale existenței umane din paleolitic, Cascada Vânturătoarea, de o frumusețe aparte, pentru cadre fotografice unice sau Grota cu aburi, un loc învăluit în legende, despre care se spune că ar fi adăpostit altare dedicate unor zeități tracice.

Pentru cei care preferă să facă excursii cu mașina personală în zona Parcului Național Domogled-Valea Cernei, sunt multe destinații turistice excepționale ce așteaptă să fie descoperite. Dintre acestea, Morile de apă din Topleț, obiective turistice impresionante prin arhitectura lor, incluse în lista monumentelor naționale, Podul lui Dumnezeu, aflat la 68 de km nord față de Băile Herculane, singurul pod natural al României și al doilea de acest gen că mărime din Europa, funcțional că pasaj rutier, alcătuit din calcare stratificate.

spa herculane

Oferta de Crăciun în Băile Herculane 

Dacă vă doriți să petreceți sărbătorile alături de noi, atunci grăbiți-vă! Oferta specială Sacul Moșului expiră pe 16 decembrie. Doar acum ai tarif special pentru Crăciun în Băile Herculane de 526 € în locul tarifului standard de 554 € pentru un sejur de 3 nopți, precum și tarif special de 676 € în loc de tariful standard de 712 € pentru 4 nopți de cazare

Vă așteptăm de Crăciun la Băile Herculane, la Bacolux Afrodita Resort & Spa! Noi vom pregăti totul, astfel încât voi să vă relaxați pe deplin și să vă bucurați de sărbători.

oferte de craciun la baile herculane

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.