De la munte, la mare. Vacanța de vară, pe gustul tău!

vacanta de vara la mare

Vacanța de vară este aici! Mult așteptată de copiii de toate vârstele, vara aduce o binemeritată pauză de două luni, mai ales după un an școlar plin de peripeții. Este timpul când alegem, cu o bucurie ca în fața mai multor deserturi preferate, vacanța de vară cu rețeta perfectă: la munte, la mare, la casa de la țară a bunicilor? 

Vacanța de vară la mare 

Vacanța de vară nu are același farmec dacă nu simți briza mării și nu auzi zgomotul liniștitor și cadențat al valurilor care se izbesc la mal. Pe șezlong, cu un cocktail răcoritor, la piscină sau pe plajă, la promenada de seară, restaurant sau în vizită la obiectivele turistice din împrejurimi, zilele trec atât de repede! Vacanța la mare are un farmec aparte, fiind o combinație perfectă între relaxare și revigorare, plimbări, înot și lenevit la soare, pe scurt, o detașare benefică de stresul cotidian.

Pentru o vacanță de vară perfectă, alegerea unui hotel potrivit cerințelor și gusturilor tale este o condiție de bază. Îți prezentăm cea mai nouă locație Bacolux Hotels România, o cazare de 4 * în Eforie Nord și noua ta destinație de vacanță la mare, Bacolux Koralio!  

hotel la mare


Câștigător la
TopHotel Awards 2021 pentru Investiția anului în industria hoteliera și deschis în vara lui  2022, Bacolux Koralio este un resort care pune pe primul loc confortul absolut al oaspeților săi, prin facilitățile și serviciile complete, care se adresează tuturor vârstelor. Piscine exterioare, locuri de joacă pentru copii, program de divertisment dedicat atât copiilor cât și adulților, regim de masă all inclusive – sunt doar câteva dintre acestea.

Camerele au fost gândite în așa fel încât familiile, cu unul sau mai mulți copii, să poată opta pentru cea mai potrivită variantă. Orice vei alege dintre Queen Classic Family, cu pat dublu și canapea (pentru familiile cu un copil), King Deluxe Family, pentru familiile cu doi copii sau King Executive Suite, care poate acomoda familii cu trei copii, familia ta se va delecta într-o atmosferă luminoasă și modernă, cu un design relaxant, inspirat din culorile marii și ale nisipului. 

Alege o vacanță la mare într-un ambient premium, modern și intim, unde confortul și relaxarea se împletesc armonios, pentru a-ți crea o experiență de vacanță de neuitat! 

Vacanța de vară la munte

Toți cei care iubesc muntele înțeleg că vacanța de vară nu poate trece fără o tură într-un peisaj montan. Aerul proaspăt și tare al muntelui este, in sine, un factor curativ. În Băile Herculane ne mândrim cu una dintre cele mai bune calități ale aerului din România, care are o concentrație record de ioni negativi, care îl face comparabil cu aerul de înălțime al Munților Alpi. 

Stațiunea balneară Băile Herculane este un punct de atracție pentru cei care iubesc muntele, și nu doar pentru că Parcul Național Domogled și Banatul Montan au fost recunoscute de curând ca destinații principale pentru turismul românesc. De la obiective turistice și trasee montane, la sate pierdute de lume, cum este localitatea Ineleț, toate atrag iubitorii de natură, drumeții sau de sporturi de înălțime. Băile Herculane sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai ofertante zone pentru escaladă și alpinism, cu versante și faleze de cățărare unice în România. Valea Cernei este deosebit de atractivă pentru iubitorii sporturilor de apă, whitewater kayak sau rafting, iar zona este atât de bogată, încât cu greu te poți hotărî ce să faci mai întâi într-o vacanță la Băile Herculane. 

Dar, atracția principală pentru cei care aleg să petreacă o vacanță în cadrul frumoasei stațiuni balneare Băile Herculane o constituie izvoarele bogate de ape termale, sulfuroase, care au făcut ca această stațiune balneară să intre în istorie. La Bacolux Afrodita Resort & Spa, avem propriul nostru izvor termal, pe care l-am adus la suprafață în urma unor lucrări de excavare, realizate special în acest sens. Herculum Spa, centrul de spa și tratament balnear cu bai termale din resort, are un concept inovator, multiplu premiat, inclusiv în ediția din acest an Top Hotel Awards. 

vacanta de vara la spa

Vacanța la munte la Bacolux Afrodita Resort & Spa este o vacanță completă – activă sau de relaxare, de rejuvenare sau de tratament. Orice vârsta își găsește aici atracțiile, distracțiile și motivele pentru care sa petreacă vacanța de vară. Dintre toți, familiile cu copii beneficiază de unele dintre cele mai multe facilități și servicii: locuri de joacă pentru copii, program artistic, pentru cei mari și pentru cei mici și, nu în ultimul rând, facilități de spa și piscine pentru părinți și copii. 

Pentru cazare în Herculane, camerele oferă confort și condiții de 4*, iar familiile cu copii au de ales între Camere Family, cu fotolii și canapele extensibile sau Apartamente cu două camere, două băi și două balcoane cu o vedere spectaculoasă. 

Oricare ar fi alegerea ta, vacanța la munte, la wellness spa, tratament balnear sau la mare, ne asigurăm ca vei întâlni aceleași condiții de cazare confortabile și servicii prompte cu care te-am obișnuit, atât la Bacolux Afrodita Resort & Spa, cât și la cel mai nou hotel al colecției Bacolux, Koralio Resort din Eforie Nord. 

Te așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.