Halloween la Băile Herculane

baile herculane

Ne-am obișnuit ca în octombrie să petrecem cu ocazia sărbătorii de Halloween. Atunci intrăm (dar numai la figurat :)) în pielea altor personaje, la petreceri specifice. Prințesele, supereroii, iepurașii, pisicuțele și multe alte personaje îndrăgite își fac vesele apariția cu această ocazie.

Originea Halloween-ului nu este foarte clară. Unii spun că era o sărbătoare a druizilor, alții – a celților. Cert este că e veche de secole și este un bun prilej pentru festivități. În cadrul unei petreceri tematice de Halloween, cei mari și mici se costumează în personajele favorite și se distrează împreună. Anul acesta, primește invitația de a petrece îngrozitor de bine de Halloween în una dintre cele mai vechi stațiuni balneare de pe continent! Vezi ce de #goodvibes vă așteaptă:

Halloween weekend în Herculane

Cine nu ar vrea să își facă amintiri care încălzesc sufletul în acest sezon? Băile Herculane este pe tot parcursul anului un loc deosebit, dar acum parcă intră perfect în atmosfera de Halloween. Grotele, izvoarele de ape termale parcă vrăjite, pădurea, râul, munții, crucea care veghează din vârf asupra stațiunii… aceștia reprezintă martorii nemuritori din Herculane. Toate aceste obiective turistice, precum și ruinele unor imperii sângeroase se potrivesc înfiorător de bine cu toamna și cu Halloweenul. Doar gândește-te câtă lume s-a perindat de-a lungul secolelor sub privirile statuilor reprezentând zeități! Cum poate fi stațiunea altfel decât romantică, mistică și fermecătoare? 

După explorarea ei, te încarci cu optimism la cazarea din Băile Herculane cu servicii de patru stele, Bacolux Afrodita Resort & Spa. Aici, camerele îți asigură confortul, mesele sunt o încântare a simțurilor, weekendurile sunt melodioase și intrarea la spa este liberă pentru oaspeți. 

Herculum Spa, multipremiat la concursuri naționale și internaționale de specialitate, este locul unde orice persoană de orice vârstă se simte excelent. Aici este locul pentru tihnă și revitalizare, chiar și de grozavul Halloween.

La spa ne purificăm de spiritele rele

Adulții se relaxează fie la saune și piscine, fie la tratamente wellness, sau se tratează în băi termale. Sunt disponibile mai multe tratamente balneo care eliberează pacienții de chinul provocat de duhurile rele. Procedurile spa se fac în siguranță deplină, cu personal calificat și plăcut.

Halloween Baile Herculane wellness spa Herculum Spa masaj terapie weekend relaxare la munte statiuni balneare

Între timp, copiii au și ei colțișorul lor sănătos de aventuri și jocuri în cadrul spa-ului, la Aqua Splash. Acesta este dotat cu o piscină-făr’-de-frică, de mică adâncime, tobogan cu apă, o saltea elastică pentru sărituri, jocuri. În plus, aici se află și o mini salină pentru ca cei mici să respire aer cel puțin la fel de benefic ca cel din stațiune. Aqua Splash e super distractiv și prielnic! 

Halloween Herculane Afrodita Resort & Spa

În weekendul de Halloween, cei mici se bucură nu doar de Aqua Splash, ci și de ateliere de sculptat în dovleci. E o activitate de lucru manual care le stimulează creativitatea și care va completa frumos albumul foto Halloween 2022 Herculane. 

Alte fotografii reușite se fac vineri și sâmbătă seara, la concertele de muzică jazz și bossa nova live, cu artista Francisca Dascălu. Muzica live îți va face pielea de găină, vei vedea!

Începe acum să faci bagajele pentru weekendul de Halloween la spa hotel în Herculane!

Oferte la Bacolux Afrodita Resort & Spa

Te așteptăm întotdeauna, nu doar de Halloween, să fii oaspetele nostru la hotelurile Bacolux din Băile Herculane. Ofertele pe care ți le punem la dispoziție sunt de pachete turistice ce includ cazare, servicii de masă, divertisment și felurite experiențe spa. În funcție de ce ai nevoie, poți alege pachetul cu oferta potrivită pentru tine.

Vino să te scalzi în ape fantastice pe un tărâm magic în România și Europa, la Bacolux Afrodita Resort & Spa!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.