Oferte Balneare 2020:Tratament în cea mai veche stațiune din România

hotel spa herculane

S-a lăsat toamna și, dacă până acum nu ai ajuns la tratament balnear, Bacolux Afrodita Resort & SPA te așteaptă cu oferte balneo 2020 pentru fiecare. Nu mai amâna starea de bine!

  • Descoperă frumusețea stațiunii balneare Băile Herculane, atestată 153 e.n. Toamna, stațiunea e mai frumoasă ca niciodată!
  • Bucură-te de bogățiile sale naturale și culturale
  • Răsfață-te la Bacolux Afrodita Resort & SPA, restaurant și cazare în Băile Herculane
  • Tratează-te în siguranță 

Respectând restricțiile în vigoare din prezent, îți vom pune la dispoziție o parte dintre serviciile de spa și de tratament balnear pentru care stațiunea Băile Herculane este cunoscută de secole. Aceste servicii se practică la Bacolux Afrodita Resort & SPA în condiții de maximă siguranță. La finalul tratamentelor, vei simți o ameliorare a stării de sănătăte în ansamblul său. Profită de vremea încă frumoasă și vizitează-ne!
 

Tratament balnear pentru seniori

Toamna aceasta, la Bacolux Afrodita Resort & SPA se tratează o serie de afecțiuni sâcâitoare. Dintre acestea, amintim:

  • afecțiuni reumatismale
  • recuperări medicale după accidente
  • scolioze
  • spondiloze
  • discopatii lombare
  • artroze

Toate acestea se pot remedia prin proceduri de fizioterapie, respectiv electroterapie, precum și prin elongații sau drenaj limfatic.

Cu oferta specială de tratament balnear pentru seniori, sejurul de care ai nevoie este mai aproape de tine. Destinată exclusiv persoanelor de peste 55 de ani, această ofertă de tratament balnear este de neratat. Include cazare cu demipensiune și 3 terapii balneare pe zi, într-un sejur de minimum 7 nopți. Tariful special este de 39 euro/ loc în cameră twin sau matrimonială/ noapte. Oferta este valabilă până pe 28 martie 2021. 

Pentru tratamente balneare & terapii medicale, te rugăm să prezinți un bilet de trimitere de la medicul de familie (sau medicul specialist) și să te programezi la consultația medicală, în ziua check-in-ului, la recepția spa. Condiții de plată: 50% în 5 zile de la efectuarea rezervării. Diferența se va achita la check-in.

Procedurile care sunt disponibile în prezent la Bacolux Afrodita Resort & SPA variază de la elongații și până la proceduri de spa wellness. Masaje terapeutice, de relaxare sau reflexoterapie, precum și tratamente faciale și corporale sunt de asemenea disponibile și foarte apreciate pentru efectele lor benefice. Descoperă mai multe despre procedurile wellness de la hotel spa Afrodita!
 

Sejur de wellness la hotel spa în Băile Herculane

Înlătură amprentele stresului și ale timpului cu un sejur de cinci sau șapte nopți la Bacolux Afrodita Resort & SPA! În prezent, în extrasezon, tarifele sunt mai scăzute. Rezervă-ți oferta de sejur wellness, cu terapii faciale de înfrumusețare și  refacere,  masaje de relaxare, detoxifiere sau vindecare. Demipensiune, pensiune completă sau chiar all inclusive sunt pachetele disponibile în oferta wellness. 

Să înceapă răsfățul!
 

Te așteptăm la tratament balnear în superba stațiune Băile Herculane

Atunci când cazarea se face în hotelul Afroditei, dotat cu unul dintre cele mai inovatoare spa-uri din Europa, vacanța în Băile Herculane este de 4 stele. Aici, puterea tămăduitoare a elementelor naturale face ca fiecare clipă să fie o binecuvântare a zeilor. A venit momentul să experimentezi noi stări de bine!

Pentru rezervări, completează  formularele disponibile în paginile ofertelor de mai sus.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.