Iarna la munte: oferte de Revelion 2021 și Crăciun la Băile Herculane

oferte munte

Decembrie, luna celor mai iubite sărbători, se apropie cu pași grăbiți. În stațiunea balneară Băile Herculane, sărbătorile de iarnă se petrec în cea mai frumoasă atmosferă, cu un decor natural superb în fundal. De aceea, dintre ofertele de Revelion, Crăciun și 1 decembrie nu puteau lipsi și ofertele Bacolux Afrodita Resort & SPA. 

Această cazare din Herculane este cunoscută pentru:

Pentru un sejur fără cusur, în acest hotel de 4 stele se aplică toate măsurile de siguranță, atât pentru oaspeți, cât și pentru echipa hotelului.

Oferte Revelion 2021, servicii și facilități pentru întreaga familie și, pe deasupra, în regim all inclusive. Descoperă mai multe detalii!
 

Oferte Revelion 2021 la Bacolux Afrodita Resort & SPA

Cu o temă incitantă, inspirată de filmul serial Casa de Papel, petrecerea de Revelion 2021 de la Bacolux Afrodita Resort & SPA se desfășoară în deplină siguranță, dar și cu multă distracție. Două pachete all inclusive de cazare pentru Revelion 2021 îți sunt puse la dispoziție: pentru 3 sau pentru 4 nopți.

Revelion 2021 Casa de Papel este o experiență de vacanță cu cine festive, divertisment și activități pentru întreaga familie, degustare de vinuri și, bineînțeles, o cazare ultra confortabilă în faimoasa stațiune Băile Herculane.

În cazul în care reglementările legale care vor fi în vigoare pe perioada desfășurării evenimentului vor permite accesul la piscine și saune, accesul la Herculum Spa va fi posibil pentru oaspeții cazați în hotel: 

  • piscină interioară de înot pentru adulți și copii cu apă încălzită, 
  • 5 tipuri de saună (saune cu aromaterapie, infraroșu și sare de himalaya, saună umedă),
  • jacuzzi cu apă sărată, 
  • bazin cu calciu și magneziu,
  • zone de relaxare.

Cu mască și multă voie bună, întâmpinăm împreună un an nou într-o vacanță de neuitat. Vezi aici oferta completă pentru Revelion 2021
 

Oferta de Crăciun 2020 la Bacolux Afrodita Resort & SPA

Alte patru nopți de cazare all inclusive alcătuiesc oferta de Crăciun 2020 cu cazare în Băile Herculane. În perioada 24 – 28 decembrie, Moș Crăciun vine la Bacolux Afrodita Resort & SPA și aduce surprize pentru toți oaspeții hotelului.

Cei mici se distrează copios în Ajun, când îl întâlnesc pe Moș, în timp ce adulții savurează cocktailuri și o cină bufet tradițională. În ziua de Crăciun, mesele tradiționale și divertismentul de calitate scriu povestea unei sărbători fericite în familie și alături de prieteni. Apoi, până la sfârșitul vacanței, e programată și o plimbare cu caleașca prin superba stațiune Băile Herculane!

Vezi aici oferta completă pentru Crăciun 2020 la Bacolux Afrodita Resort & SPA!
 

1 decembrie, Sărbătoarea Românilor 

Până să te decizi asupra ofertei de Revelion 2021 și de Crăciun, la Bacolux Afrodita Resort & SPA ți-am pregătit o ofertă și pentru Sărbătoarea Românilor. Mai exact, cu oferta de cazare 1 decembrie, sunt 4 nopți de cazare all inclusive când sărbătorim cu fast și bucurie Ziua Națională a României. Mese îmbelșugate, băuturi de toate felurile și divertisment în seara de 30 noiembrie pregătesc întâmpinarea Zilei Naționale așa cum se cuvine. Astfel, te poți mândri cu cea mai frumoasă vacanță: dulce românească, într-o stațiune balneară unică în Europa! 
 

Te așteptăm!

La Bacolux Afrodita Resort & SPA se impune respectarea reglementărilor legale care vor fi în vigoare pe perioada desfășurării evenimentelor. Am pregătit cele mai bune și sigure condiții de cazare din Herculane, meniuri delicioase și servicii exemplare.

Alege-ți aceste oferte de Revelion 2021, Crăciun 2020 și/sau 1 decembrie, completează formularul de rezervare și pregătește-ți ținutele de sărbătoare de luat în bagaj. Vino să petreci sărbătorile de iarnă cu noi, la Bacolux Afrodita Resort & SPA!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.