Oferte de tratament balnear la Bacolux Afrodita Resort & Spa

oferte balneo la herculane

Tratament wellness sau balnear la Herculane? Sănătatea și frumusețea se îmbină perfect la Herculum Spa prin oferte de tratament balnear pe care le ai la dispoziție la Afrodita Resort & Spa.

Afrodita Resort & Spa, unul dintre puținele hoteluri din Herculane care au foraj propriu de apă termală, oferă o serie de tratamente balneare, atât medicale, cât și de relaxare și înfrumusețare. În funcție de nevoile tale, la Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort vei găsi soluția ideală, naturală și încântătoare, într-un cadru modern din centrul stațiunii Băile Herculane, precum și oferte de tratament balnear.

Tratamentele balneare din zonă se practică încă din vremea Romei Antice, atunci când s-au observat proprietățile tămăduitoare ale izvoarelor de apă termală cu sulf, clor, sodiu, calciu, magneziu și alte minerale, aceste tratamente balneare fiind recomandate pentru ameliorarea diferitelor probleme de sănătate, precum boli ale aparatului locomotor, boli reumatismale, afecțiuni degenerative sau afecțiuni post-traumatice și până la boli ale sistemului nervos, afecțiuni neurologice sau boli asociate cum sunt stările de convalescență după boli acute sau cronice.

Descoperă ce pot face băile termale pentru sănătatea ta și apoi vino la Afrodita Resort & Spa pentru tratamentele balneare de care ai nevoie!
 

Tratament balnear la Herculum Spa 

La Herculum Spa, se pot realiza trei tipuri proceduri terapeutice medicale:

  1. Electroterapie (cu aerosoli, ultrasunete, curenți, ionizări ș.a)
  2. Hidrotermoterapie (băi cu sulf, băi galvanice, împachetări cu termogel, duș subacval etc)
  3. Kinetoterapie (sesiuni individuale sau de grup)

La Herculane, tratamentele balneare medicale sunt personalizate de către medicul nostru balneolog, în urma unei consultații de specialitate. În cazul unor anumite probleme medicale, precum elongațiile, este necesară prezentarea RMN-ului și rezultatele examenului neurologic. De asemenea, pentru tratamentele medicale este necesară prezentarea biletului de trimitere medicală și a cardului de sănătate.

Băile termale minerale sunt recomandate de către medici pentru ameliorarea simptomelor unor afecțiuni reumatismale, post-traumatice sau asociate, și nu sunt permise persoanelor care încă nu au împlinit vârsta de 18 ani. Apele sulfuroase vindecă extrem de multe boli atât interne, cât și externe, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat. El reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni și cale digestivă, eliminându-se prin piele, intestin și rinichi. Curele balneare Afrodita Resort & Spa pot fi și de înfrumusețare și relaxare, precum :

  1. Tratamente faciale
  2. Masaje
  3. Tratamente pentru corp
  4. Aromaterapie

Aceste tipuri de tratament presupun utilizarea Apei Termale Herculane, esențială pentru curățarea în profunzime a pielii. Totodată, această apă termală are și puterea de a calma și hidrata pielea sensibilă, iar în combinație cu uleiuri esențiale și extracte din plante, efectele benefice nu întârzie să apară!

Tratamentele wellness sunt disponibile atât pentru doamne, cât și pentru domni, iar în cazul masajelor, cuplurile pot opta pentru masaj în tandem – vor avea la dispoziție o cameră amenajată special pentru ei pentru clipe de răsfăț împreună. Tratamentele de relaxare și înfrumusețare sunt dedicate persoanelor care au împlinit deja vârsta de 16 ani. Durata procedurilor wellness poate fi de la 35 de minute (cum este în cazul unui tratament de exfoliere cu sare de mare și cărbune), și până la 80 de minute în cazul tratamentelor anti-îmbătrânire sau de lifting pentru o piele tonifiată. 

Indiferent de nevoile tale, profită de oferte de tratament balnear sau wellness 2020, care garantează o reducere de 70% din prețul cazării la Afrodita Resort. Numărul camerelor care beneficiază de reducere este limitat, iar pachetul este valabil pentru 7 nopți și include mic dejun, prânz, cină. Sau, daca vrei să petreci de 1 Decembrie, alege să faci sărbătoarea tuturor românilor la Herculane cu oferta specială de Ziua Națională!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.