Revelion în Băile Herculane. Sărbători de iarnă la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

revelion baile herculane

Deși cu ceva întârziere, vremea rece s-a instalat, până la urmă, punând capăt unui sezon cald neobișnuit de lung în acest an. Asta nu înseamnă că s-au terminat și ocaziile de relaxare sau chiar de vacanță! Dimpotrivă. Pentru această perioadă de tranziție, este recomandabil un sejur la spa, în care alternanța dintre cald și rece a circuitului de saune și piscine de la Herculum Spa, masajele, hidrotermoterapia și toate terapiile de wellness și răsfăț vor reface și pregăti organismul și sistemul imunitar pentru sezonul rece. Ce poate fi mai plăcut decât să privești, din piscină, peisajul în schimbare al vremii de afară?

În plus, pe lângă refacerea organismului, te asiguri și că vei fi în formă maximă pentru perioada atât de frumoasă, dar și solicitantă, a sărbătorilor de iarnă. De Crăciun și Revelion, când vrem să petrecem cât mai bine, vei putea să te bucuri din plin de surprizele pe care ți le-am pregătit pentru acest sfârșit de an. 

Sărbători de iarnă în Băile Herculane 

Prima vacanță a iernii este săptămâna ce include Ziua Națională de 1 Decembrie și ziua de Sf. Andrei. Am pregătit o ofertă pentru un sejur prelungit, de trei sau patru nopți, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, pentru această ocazie frumoasă de a sărbători Marea Unire printr-o reuniune de familie, la munte, alături de cei dragi. 

Începe sejurul cu o cină pe 30 noiembrie, când vom celebra sărbătoarea creștină de Sf. Andrei cu bucate alese, preparate după rețete tradiționale. De 1 Decembrie, avem mic dejun, apoi prânz în aer liber, pentru a ne bucura de atmosfera proaspătă și aerul curat, iar seara, o cină în care sărbătorim românește printr-un festin culinar. Din program nu lipsește focul de tabără, pentru că așa se simte cel mai bine că ești într-o vacanță la munte. Copiii se vor bucura de o mulțime de activități și ateliere de creație, special organizate pentru ei, în zilele de 1, 2 și 3 decembrie. 

Tarifele încep de la 243 € / persoană pentru un sejur 3 nopți, cu cazare în camera standard, cu vedere spre munte sau cu panoramă asupra stațiunii. 

Petrece Ziua Națională la munte alături de cei dragi! Vezi aici detaliile ofertei și, pentru informații și rezervări, ne poți contacta la numărul 0371 057 070 sau pe e-mail la adresa reservations@bacoluxhotels.ro. 

Revelion la Afrodita Bacolux & Spa

Probabil cea mai spectaculoasă petrecere a anului, Revelionul este acel moment când, într-o seară, simți că (re)trăiești un an întreg. Atunci, de ce să nu experimentezi și o călătorie în jurul Pământului, în aceeași noapte? De aceea, ne-am propus să-ți oferim un Revelion cât o excursie în jurul lumii. Tema noastră? ”Around the World”, adică o experiență cosmopolită, cu preparate culinare internaționale și decoruri care te vor purta într-o călătorie pe toate meridianele. 

Vei începe cu seara de 30 decembrie când, după check-in, te așteptăm la cafe concert în Atrium Bar, urmat de cină în restaurantul hotelului. Ultima zi din an este specială, așa cum este de așteptat. Brunch și cină festivă la trecerea dintre ani, cu preparate diverse, muzică live de la trupa Artizan și multe surprize. Copiii vor avea Revelionul lor, activități și un meniu special pregătit pentru cei mici. 

Iar dacă sărbătorim anul care a trecut pe 31 decembrie, de ce să nu continuăm petrecerea și pentru noul an, în 1 ianuarie? Relaxează-te la brunch, ca să te refaci după o petrecere reușită, pentru că seara te invităm, din nou, la party! Pachetul de Revelion are trei nopți, din 30 decembrie până în 2 ianuarie, și un tarif standard care începe de la 425 € / persoană pentru cazare în cameră dublă, pentru întreg sejurul. 

Vrei să faci o excursie în jurul lumii de Revelion? Vezi aici detaliile ofertei și, pentru informații și rezervări, ne poți contacta la numărul 0371 057 070 sau pe e-mail la adresa reservations@bacoluxhotels.ro. 


Te așteptăm la Bacolux Afrodita Resort & Spa, pentru a transforma vacanța și sărbătorile de iarna într-o experiență de neuitat!

.

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.