Vacanța de primăvară în Herculane. Spa, drumeții, tratamente

excursii herculane

Primul sfert din an s-a scurs deja. Pare incredibil, căci parcă ieri eram în vacanța de iarnă! Suntem în miezul unui nou sezon care aduce o nouă perioadă de vacanță. Vacanța de primăvară a elevilor, perioadă ce coincide cu mai multe sărbători, este un bun prilej de a evada din oraș pentru încă un sejur memorabil în familie. Părinții care pot lucra de la distanță vor găsi la Bacolux Afrodita Resort & SPA oferte atractive de vacanță, condiții foarte bune pentru telemuncă, relaxare și terapii spa, precum și câteva motive pentru a încerca o cură cu ape termale!

Ia-ți familia într-o vacanță de primăvară de neuitat, într-o stațiune prețioasă ca o bijuterie: Băile Herculane! Aici veți fi în mijlocul naturii, înconjurați de priveliști extraordinare, iar la Bacolux Afrodita Resort & SPA, veți avea parte de servicii de cea mai bună calitate. Descoperă cum poate arăta un sejur la noi:
 

Vacanța de primăvară petrecută în Băile Herculane îți dezvăluie frumusețile României

Sunt multe obiective turistice de vizitat atunci când ai cazare în Herculane.

Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din Europa și cea mai veche stațiune de acest fel din România. Aici au fost descoperite importante vestigii romane, iar clădirile și statuile din perioada imperială din secolul al XIX-lea încă au farmecul de odinioară. Împrejurimile și obiectivele turistice din Băile Herculane reprezintă o neprețuită lecție de istorie, de biologie și chiar și de speologie, iar legendele sunt la tot pasul. 

Resursele naturale din această zonă însumează o bogăție uluitoare a țării noastre. Stațiunea este printe puținele cu cel mai curat aer din România și face parte din Parcul Național Domogled-Valea Cernei. Aici, poteci perfecte pentru drumeții, cascade, izvoare cu apă termală, peșteri, mii de specii de plante și fauna bogată te îmbie să le descoperi acum, în perioada vacanței de primăvară, când natura a renăscut. 

În plus, exact în perioada vacanței de primăvară e momentul când înflorește laleaua galbenă de Cazane, o specie protejată prin Convenția de la Berna din 19 septembrie 1979 și prin OUG nr. 57/2007. Cunoscută și drept laleaua bănățeană, aceasta este o plantă unică în lume, ce crește în zone abrupte – însă poate fi observată de la bordul ambarcațiunilor de pe Dunăre. Sunteți pregătiți pentru o plimbare cu vaporașul, organizată de Bacolux Afrodita Resort & SPA?
 

Activități pentru copii și părinți în vacanța de primăvară

Pentru că perioada aceasta este cea mai frumoasă atunci când e petrecută în aer liber, Bacolux Afrodita Resort & SPA vine cu o propunere care va încânta iubitorii de animale: lecții de echitație! Cu oferta specială de distracție și echitație la Herculane, cei mici beneficiază de cinci ședințe de echitație pe parcursul unui sejur de cinci nopți cu demipensiune. Cazarea se va face în camera dublă. Acest tip de cazare este dotat cu aer condiționat, internet gratuit, birou de lucru, creând condițiile necesare pentru munca de la distanță pe parcursul sejurului în Băile Herculane. 

După încheierea programului de lucru, părinții sunt liberi să exploreze resort-ul și Herculum Spa. Oaspeții Bacolux Afrodita Resort & SPA pot avea acces gratuit în sala de fitness și zona de saune și piscine a hotelului, în funcție de reglementările legale în vigoare de la momentul respectiv. Pentru clipe de răsfăț absolut, terapiile wellness spa sau balneo pot fi la îndemână.
 

Oferte speciale de sărbători

Spre finalul lunii aprilie, de Florii, sărbătorim un weekend cât o vacanță de primăvară. Cea mai frumoasă onomastică se va serba în Băile Herculane! Cu mese tradiționale în aer liber, degustări din cele mai bune vinuri românești și cu măsuri de siguranță, primăvara aceasta este trăită din plin alături de noi!

Bineînțeles, și Sărbătorile Pascale se vor ține cu fast și bucurie la Afrodita Resort & SPA. În 2021, Paștele și 1 mai înseamnă un sejur de trei nopți pentru doi adulți cu servicii de masă all inclusive. Tradițiile românești, mesele în aer liber într-un loc binecuvântat – precum este stațiunea Băile Herculane – și bucuria acestei sărbători creștine aduc lumina în viața tuturor oaspeților noștri.

Vă așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.