Sărbătoarea de Paște în Băile Herculane. Oferta de Paște la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

paște băile herculane

Se apropie cea mai importantă sărbătoare religioasă a anului, care comemorează Învierea lui Iisus, zile pe care creștinii le primesc cu bucurie, lumină și speranță. Sărbătorile de Paște sunt un prilej de reunire cu membrii familiei, de relaxare împreună cu cei dragi, într-o atmosferă senină și veselă.

Oferta de Paște la Bacolux Afrodita Resort & Spa


După
oferta de Florii, la Bacolux Afrodita Resort & Spa v-am pregătit o ofertă specială pentru a sărbători Paștele în Băile Herculane: trei nopți de cazare cu masă în regim all inclusive light, prânz tradițional, cină specială, activități pentru copii și multe surprize.  Sejurul începe pe 14 aprilie, vineri, când vă așteptăm cu un welcome cocktail, după check-in. Cina, servită în prima seară în sistem bufet suedez, vă va fi pregătită într-unul dintre cele mai bune restaurante din Băile Herculane, restaurantul Premier. Masa include și băuturile alcoolice (bere draft, vin, alb/rose/roșu, vodka, whiskey, coniac, cremă de whisky) și non-alcoolice (băuturi răcoritoare, ceai, cafea, cappuccino).

Camerele Afroditei vă așteaptă apoi pentru un somn odihnitor, cu pat pat de dimensiuni generoase, saltea confortabilă, un meniu de perne pe alese, lenjerii de bumbac 100% și draperii opace, pentru ca dimineața să fie cât de lungă vă doriți voi. În funcție de tipul de cameră ales – Herculum, Lifestyle, Lifestyle Plus, Family, Family Plus sau Apartament – facilitățile și tariful ofertei speciale de Paște se modifică. Cu vedere spre munte sau spre stațiune, camerele vă vor oferi o experiență completă de relaxare pentru o cazare de 4 stele în Băile Herculane

Sâmbăta vă așteptăm la micul dejun, după care sunteți invitați la relaxare și joc, după bunul plac al fiecăruia. Cei mari la Herculum Spa – centrul nostru balnear și de wellness – unde vor avea acces la piscina interioară de înot pentru adulți cu apă încălzită, cinci tipuri de saună (saunele cu aromaterapie, infraroșu și sare de Himalaya, saună umedă), jacuzzi cu apă sărată, bazin cu calciu și magneziu și zone de relaxare, iar cei mici la locul de joacă interior, unde am pregătit activități creative și recreative. Copiii au un regim special cu oferta noastră de Paște. Pentru cei cu vârsta între 6 -14 ani, respectiv 14 -18 ani, este inclus meniul și locul la masă pentru cina festivă. Copiii cu vârsta între 0-6 ani au scaun de copil la cina festivă, fără meniu.

După cina de sâmbăta seara, servită tot în sistem bufet suedez în restaurant Premier, vă invităm la slujba de Înviere, după care vă așteptăm cu o primire specială, în hotel. Ziua de Paște este deosebită, așa că o vom sărbători cum se cuvine: prânz tradițional cu bucate alese, cină festivă servită în sistem set meniu și, pentru copii, vizita mult așteptată din partea Iepurașului de Paște. Oferta de Paște este valabilă în weekendul 14-17 aprilie. Trei nopți de cazare premium în Băile Herculane, servicii de mese all inclusive, acces la facilitățile Herculum Spa, activități pentru copii, program special de Paște cu prânz tradițional și cină festivă, totul la un tarif începând de la 629 euro/cameră în regim double occupancy. Parcarea gratuită, internetul WiFi și sala de fitness vă stau, de asemenea, la dispoziție. 

Veniți, de Paște, la Bacolux Afrodita & Resort & Spa, în Băile Herculane, una dintre cele mai spectaculoase stațiuni balneare din România! Pentru detalii și rezervări, ne puteți contacta la reservations@bacoluxhotels.ro și telefon 0371 057 070. 

Tradiții bănățene pentru Sărbătoarea de Paște


Înainte de final, câte ceva despre sărbătoarea de Paște din Banat. Aici, multiculturalitatea specifică locului – Banatul este una dintre cele mai bogate zone ale României din punct de vedere cultural – a făcut ca obiceiurile să fie intercalate într-un mod pitoresc și să fie sărbătorite prin tradiții vechi de sute de ani. În Joia Mare, credințele arhaice vorbesc despre un personaj feminin, numit Joimărița, care umblă prin sate și le pedepsește pe fetele leneșe. Tot în această zi, se aprind focuri în cimitire, pentru ca sufletele morților să se întoarcă, pentru o zi, în sat.  

O sărbătoare specifică din Banat, care are loc și de Paște, este sezonul Rugilor. Începând cu a doua zi de Paște, sătenii se îmbracă în haine populare, încing hore și pun de ospețe la care participă tot satul. Din meniu nu lipsesc supa de tăiței de casa din găini crescute la curte, sarmale în foi de varză, friptura de miel și – mai ales! – delicioasele prăjituri de casă care au dus faima gospodinelor din Banat în toată țara: zeci de feluri de tarte, prăjituri și torturi cu creme și fructe, toate preparate din ingrediente naturale.

Oricare ar fi preferințele voastre pentru a sărbători weekendul de Paște, Băile Herculane sunt o alegere bună, iar oferta noastră este ocazia perfectă de a te bucura de toate acestea, din confortul unui hotel de patru stele din Băile Herculane!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.