Ofertele sfârșitului de an în Băile Herculane

oferte baile herculane

Stațiunea balneară atestată documentar pentru prima oară în anul 153, Băile Herculane, este destinația ideală pentru sănătate, relaxare și distracție în familie. Aici, natura vindecă, obiectivele turistice naturale și istorice fascinează, iar vacanțele sunt minunate la orice vârstă.

Alegerea corectă pentru o cazare din Băile Herculane atractivă și sigură este Bacolux Afrodita Resort & SPA. Este sigură prin eficiența măsurilor de siguranță anti Covid implementate, obținând în 2021 certificatul de acreditare Trusted Facility din partea DEKRA România. Iar ceea ce o face o cazare atrăgătoare este standardul de patru stele, cu facilități apreciate la nivel internațional, precum și ofertele de vacanță puse la dispoziția oaspeților. Aceste oferte reprezintă pachete de servicii, cazare și tratament balnear și wellness spa, pentru un sejur la superlativ în Băile Herculane.
 

De ce să petreci sărbătorile la Băile Herculane? 

  • Încearcă o destinație nouă pentru sărbătorile de iarnă

Descoperă Banatul Montan și Parcul Național Domogled-Valea Cernei, care au obținut titlul de ”Destinația anului 2021”, acordat de juriul unui proiect menit să promoveze cele mai frumoase locuri din România. Băile Herculane, o stațiune cu un istoric bogat, poate fi punctul de plecare în descoperirea acestor locuri încântătoare. 

  • Relaxare și distracție, în același timp 

Cu ofertele pe care ți le-am pregătit pentru sfârșitul anului, ne-am asigurat că ai de ales în funcție de dispoziție și stare de spirit. Vrei să petreci până în zori? Avem party-uri la piscină, cine festive, petreceri pentru cei mici. Dimpotrivă, preferi să te relaxezi și să te bucuri de spa? Herculum Spa te așteaptă cu tot felul de tratamente wellness și proceduri revitalizante, iar wine bar-ul e pregătit pentru seri liniștite și conversații savuroase. 

  • Cele mai bune oferte 

La Bacolux Afrodita Resort & SPA, ofertele sunt gândite atât pentru concediile de odihnă și relaxare anuale, cât și pentru sărbătorile speciale, precum și pentru cei care vin în Herculane pentru a beneficia de tratament balneo-medical. Pachetele de sărbători includ cazare, pensiune completă și un program de entertainment pentru petreceri de neuitat. Descoperă pe larg care sunt ofertele sfârșitului de an și fă cea mai inspirată alegere de vacanță în Băile Herculane, la Bacolux Afrodita Resort & SPA!
 

Oferte pentru sărbători în Băile Herculane

Sărbătorile care se apropie vor fi un prilej oportun pentru un sejur deosebit în Băile Herculane. Bacolux Afrodita Resort & SPA vă prezintă trei oferte pentru cele trei mari sărbători ale lui decembrie:

1. Ziua Națională, cu activități pentru toate vârstele. Mese tradiționale și petreceri la piscină în Herculum Spa (iar pentru copii în noua zonă de piscină dedicată lor – Aqua Splash), concert la Atrium Bar, foc de tabără, ateliere de creație și o atmosferă excelentă. Oferta include un pachet de cazare de cinci nopți (26.11-01.12) în camera lifestyle pentru doi adulți, pensiune completă și program de entertainment. Vrei să petreci Ziua Națională a României într-o vacanță de relaxare la Herculane?

2. Oferta de Crăciun, cu celebrarea tradițiilor minunate, din Ajun și până la Sfântul Ștefan: împodobirea bradului, sosirea lui Moș Crăciun, a colindătorilor, pomana porcului, plimbări cu trăsura prin Băile Herculane. În câteva zile de vacanță de neuitat, sărbătorește Crăciunul alături de cei dragi, în peisajul de poveste de pe Valea Cernei! Oferta, valabilă pentru un sejur de trei nopți în perioada 24-27 decembrie, include cazare în camera lifestyle pentru doi adulți, pensiune completă, program artistic, cină festivă. Află detalii și rezervă!

3. Ultima, dar nu în ultimul rând, cea mai spectaculoasă sărbătoare a anului, Revelionul 2022! Cu trei zile și trei nopți de petrecere pentru adulți și pentru copii, se anunță un sejur de neuitat în Băile Herculane, în care relaxarea și distracția sunt garantate. Petrecere pentru trecerea dintre ani, revelionul copiilor, cină festivă pe 1 ianuarie, brunch-uri, party-uri la piscina interioară Herculum și Aqua Splash Party for kids, cheese bar și five o’clock tea sunt doar câteva dintre surprizele pe care ți le pregătim. Oferta include trei nopți de cazare (31 decembrie – 3 ianuarie) în camera lifestyle pentru doi adulți, pensiune completă și program de entertainment. Întâmpină noul an la Băile Herculane! 

Oaspeții noștri au acces gratuit în Herculum Spa în zona de piscine și saune și în sala de fitness.

Nu ezita să alegi Băile Herculane drept destinația de sfârșit de an, pentru a avea parte de  cele mai frumoase și memorabile sărbători alături de cei dragi!
 

Oferte pentru tratament balnear și terapii wellness spa 

Încheie-ți anul cu bine, la tratament de recuperare post Covid în Băile Herculane! îți ajută corpul și mintea, după ce te-ai vindecat de boală, să se refacă prin activități și proceduri terapeutice zilnice.

Persoanele care au nevoie de relaxare și răsfăț wellness spa pot beneficia de oferta Celestium. Aceasta este menită să destindă complet chiar și cea mi tensionată persoană. 

Oferta de tratament balnear Sanitatem îți aduce, cu ajutorul apelor termale, a aparaturii medicale moderne și a medicului balneolog, vindecarea unor afecțiuni sau ameliorarea unor boli cronice. Pentru tratament balnear, persoanele de peste 55 de ani beneficiază de oferta specială Balneo pentru Seniori, la un preț mai avantajos.

SpaMed te scapă de stresul cotidian și îți întărește sistemul imunitar, îmbinând terapiile wellness cu tratamentele balneo. 

Oferta Combo este cât se poate de potrivită pentru un sejur în doi. Sejurul include 1 terapie wellness/zi pentru una dintre persoane și 3 terapii balneare/zi pentru cealaltă persoană.   
 

Spre Herculane!

La Bacolux Afrodita Resort & SPA avem de toate pentru toți, iar vacanțele petrecute aici sunt aparte: aduc nu doar cele mai frumoase zile, ci și sănătate din belșug. Te așteptăm în Băile Herculane, într-un spa hotel renumit în România! Ne găsești pe Str. Complexelor nr.2, Băile Herculane 325200, la sub doi kilometri de statuia lui Hercule (1847).

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.