Tratament dermatologic & antiage cu apă termală în Herculane

piscina apa termala

În sfârșit, lumina caldă a primăverii ne mângâie privirea și chipurile… Însă, la lumina soarelui, ridurile, cearcănele, erupțiile cutanate devin și mai evidente. Fiecare anotimp aduce noi schimbări în fiecare persoană. Astfel, deși am intrat în anotimpul renașterii, mulți ar putea suferi de astenie. Este momentul să vii în Băile Herculane pentru tratament dermatologic și rejuvenare facială antiage! 

Cu serviciile și ofertele Bacolux Afrodita Resort & SPA, nu numai că ai grijă de sănătatea și frumusețea corpului tău, dar te bucuri și de condiții de cazare și masă de 4 stele, într-o stațiune legendară: Băile Herculane. 

Descoperă cum te ajută apele termale și sulfuroase în tratamentul dermatologic și antiage:
 

Beneficiile apei sulfuroase în tratarea afecțiunilor dermatologice

Izvoarele cu ape termale din Băile Herculane și-au dovedit, de-a lungul mileniilor, proprietățile curative. Aceste ape termale, bogate în minerale (sulf, magneziu, calciu), provin din izvoare naturale care se găsesc în zona stațiunii. Iar la Bacolux Afrodita Resort & SPA, băile termale sunt alimentate cu apa provenită dintr-un izvor propriu.

Băile cu magneziu și calciu sunt un mod plăcut și eficient în lupta cu stresul. De asemenea, îmbunătățesc ritmul cardiac și mineralizează oasele.

Băile cu apă sulfuroasă sunt un remediu excelent pentru tratarea bolilor de piele. Afecțiuni precum psoriazis, pitiriazis, eczeme, scabie, mâncărimi, acnee sunt ameliorate sau chiar vindecate. Mineralele sunt absorbite în organism prin porii deschiși în apa caldă și intră în circulația sanguină, tratând și organele interne. 

Pentru cel mai mare organ al nostru, pielea, apele sulfuroase fac minuni. Tratamentul balnear cu apa termală crește imunitatea pielii, vindecă leziunile și are efect antiinflamator. După o cură de tratament balnear cu apă sulfuroasă, pielea ta va fi hidratată, mai bine oxigenată și își va recăpăta aspectul sănătos și luminos. 

În terapiile spa, apa termală are și efect antiage.
 

Proceduri wellness spa antiage

Apa termală este folosită și în tratamente cosmetice de rejuvenare facială. Masajele faciale, o terapie wellness spa indicată atât femeilor, cât și bărbaților, sunt o modalitate extrem de plăcută de a te relaxa și de a-ți recăpăta aspectul fresh, întinerit. Meniul Herculum Spa conține o colecție de tratamente faciale în care se folosește apa termală Ivatherm, cu efect calmant asupra pielii. Mișcările de masaj netezesc pielea și stimulează musculatura feței, iar apa termală hidratează în profunzime. 

Efectul antiage este și mai evident în masajele mai lungi, de 80 de minute: UNA și Lifting by IVATHERM. Acestea conțin și acid hialuronic, elastină și extracte de plante potente în combaterea aspectului îmbătrânit al pielii. Ritualul acestor masaje te va detensiona și va șterge orice urmă de supărare de pe chipul tău. La final, efectul antiage va fi vizibil: tenul tău va fi tonifiat, purificat și radiant!

Te așteptăm la Băile Herculane

În combinație cu o alimentație echilibrată și mișcare în aer curat, tratamentele spa și balneare fac minuni pentru sănătatea ta. Vino să încerci experiența relaxării complete și a însănătoșirii grabnice la Băile Herculane, într-un hotel spa excelent. Cu oferta speciala Early Booking, valabilă pe toată durata lunii martie, îți poți rezerva un pachet balneo sau wellness, cu cazare și mese all inclusive, pentru un sejur desăvârșit.

Întinerește-ți trupul și spiritul la Bacolux Afrodita Resort & SPA!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.