Cum scapi de stres într-un sejur la Băile Herculane

tratament antistres

Din când în când, cu toții avem nevoie de câteva zile de relaxare și răsfăț. Este firesc deoarece, în timp, stresul repetat începe să își lase amprenta nefastă asupra noastră. Cum să scapi de stres? 

Orașele, în special, sunt cunoscute pentru factorii poluanți și stresanți. În plus, problemele apărute în viața fiecăruia cauzează emoții negative care au un impact dăunător asupra corpului și psihicului. Pentru a îți păstra sănătatea fizică și mintală pe care stresul le afectează, află secretele de sănătate de la Bacolux Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane!
 

Cum să scapi de stres mâncând adecvat

Stresul poate fi accentuat de carențe alimentare. O alimentație sănătoasă ne influențează pozitiv imunitatea și ajută la relaxarea psihicului. Vitaminele, mineralele și acizii grași benefici organismului ne dau energia necesară, protejează sistemul nervos și ajută în prevenirea multor boli. 

Profitând de oferta Early Booking, te bucuri de 7 nopți cu cazare în Herculane, tratamente balneo sau wellness spa, plus servicii de masă all inclusive. Mesele sunt servite în stil bufet și conțin alimente proaspete și hrănitoare, preparate cu atenție pentru toate vârstele, gusturile și dietele.  

Detensionează-ți mușchii încordați cu masaje de relaxare

Terapeuții noștri au răspunsul la întrebarea ”cum să scapi de stres?”: masajele de relaxare. Acestea te ajută să îți recapeți flexibilitatea articulațiilor și a mușchilor, frumusețea și optimismul. La Herculum Spa, Băile Herculane, cele mai eficiente masaje care elimină stresul sunt masajul AFRODITA It’s me sau cel cu pietre vulcanice. Acestea stimulează circulația sângelui, ajutând la o bună oxigenare a organelor interne. De asemenea, netezesc pielea și îi stimulează activitatea celulară. În plus, funcțiile sistemului nervos sunt îmbunătățite. Mierea și uleiurile aromatice folosite în aceste terapii wellness spa au proprietăți antiinflamatoare și antireumatice cu o eficiență dovedită. 

Răsfață-ți pielea cu tratamente cosmetice faciale pe bază de apă termală

Cearcănele și ridurile cauzate de stres ne îmbătrânesc prematur, indiferent dacă suntem femeie sau bărbat. Erupțiile cutanate pot fi și ele o reacție a corpului față de stres. De aceea, procedurile Herculum Spa cuprind și tratamente faciale pentru remineralizarea, hidratarea și întinerirea tenului. Acestea conțin apa termală Ivatherm, provenită dintr-un izvor din Băile Herculane.

Cum scapi de stres cu aceste tratamente? Combinația de minerale, vitamine și uleiuri folosite în tratamentele noastre, prin masaje faciale sau ale scalpului, va curăța, netezi și hrăni pielea în profunzime. Întinerești, te purifici și te relaxezi din plin, cât ai zice ”stres”.

Detoxifică-ți organismul în băi minerale ori saune

Căldura din saună și cea din baia cu apă sulfuroasă are un efect sedativ în timp ce trupul tău se reface. Prin transpirație sunt eliminate toxinele, prin porii deschiși sunt absorbite mineralele, în timp ce aburii desfundă căile respiratorii. Oaspeții cazați în Herculane, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, au acces gratuit în zona de saune și piscine a hotelului. Aceste servicii sunt disponibile în condițiile prevăzute de lege la momentul efectuării sejurului. 

Mișcare în natură

În luna martie este vremea perfectă să ieși din casă și din orașul poluat. E momentul să te duci în natura care se trezește la viață… Bucură-te de aer curat, plimbări prin poienițe și pădure și descoperă un colț de Rai numit Băile Herculane! Stațiunea face parte din Parcul Național Domogled – Valea Cernei, cu rarități de floră și faună, peisaje spectaculoase, peșteri, izvoare termominerale și un aer puternic oxigenat.

Iată cum scapi de stres: cu un sejur vindecător și memorabil la Bacolux Afrodita Resort & SPA. Aici, toate zilele sunt senine. Te așteptăm! 

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.