Vacanța de vară cu familia în Băile Herculane

vacanta cu familia

Cu o viteză aproape năucitoare se vor fi scurs primele șase luni ale anului; imediat începe mult așteptata vacanță de vară. Bacolux Afrodita Resort & SPA, cazarea din Băile Herculane cu servicii de patru stele și nenumărate oferte de tratament balnear și wellness, vă așteaptă vara aceasta cu un sejur de neuitat pe Valea Cernei. 

În fiecare sezon nou, Băile Herculane ne surprinde cu câte ceva; la fel și Bacolux Afrodita Resort & SPA cu ofertele sale atrăgătoare într-o cazare modernă și extra confortabilă din Herculane. Stațiunea situată în cadrul Parcului Național Domogled-Valea Cernei este marcată de o abundență de resurse naturale, peisaje și vestigii arhitecturale care merită descoperite de cât mai mulți români. În lumina verii, e o plăcere să descoperi peisajul, chiar din balcon, și traseele de drumeție ale parcului național!

Iată de ce să alegi Băile Herculane și Bacolux Afrodita Resort & SPA pentru zilele de vacanță cu familia:
 

Vacanța de vară și ocaziile de evadare în natură

În sfârșit, este vremea propice pentru activități în aer liber până spre seară! Stațiunea Băile Herculane este o destinație excelentă pentru un sejur în care plăcerea descoperirii unui loc prestigios încă din vremea Imperiului Roman, relaxarea și tratamentele eficiente se îmbină perfect. Aici se află o peșteră cu aburi (fost altar închinat zeităților păgâne, unde Burebista se ruga), statuia lui Hercule (1847), cea mai frumoasă gară din țară (o reproducere a castelului de vânătoare al împărătesei Maria Terezia a Austriei), dar și un hotel spa cu aparatură medicală de ultimă generație și izvor propriu de ape termale curative. 

Atunci când vii în vacanță la Herculane și ai cazare la Bacolux Afrodita Resort & SPA, te poți bucura de confort desăvârșit și te afli la o scurtă distanță de obiectivele turistice importante din zonă. Este locul perfect pentru o vacanță în familie, cu activități potrivite pentru toate vârstele. Pasionații de adrenalină pot opta și pentru excursii cu ATV-uri spre diferite locuri spectaculoase. Pentru mai multe detalii, contactează-ne!

Spre sfârșitul lunii iunie, sărbătorim Rusaliile. Mini vacanța de Rusalii începe cu o petrecere cu prosecco în cel mai nou spațiu din resortul nostru, Atrium Bar, unde bunul gust și atmosfera relaxată dau startul unui sejur de 4 stele în Băile Herculane. În ziua sărbătorii, dansul Călușarilor alungă spiritele rele și îi încântă pe toți oaspeții noștri de la brunch în aer liber, într-un cadru natural de poveste. Cina specială de Rusalii cu muzică live va încheia cu fast și voie bună încă un weekend prelungit de neuitat pe Valea Cernei.

Tot până la sfârșitul lunii este valabilă oferta specială de vacanță și tratament în Herculane pentru persoanele de peste 55 de ani: Balneo pentru seniori. Aceștia beneficiază de 3 terapii balneare + 1 bonus, cazare în cameră dublă și mese la alegere (demipensiune, pensiune completă, all inclusive). Un prilej foarte bun pentru întreaga familie să vină în vacanță la Bacolux Afrodita Resort & SPA – bunicii la tratament și relaxare, tinerii la petrecere în noul Atrium Bar și, eventual răsfăț wellness

Toți oaspeții cazați la Bacolux Afrodita Resort & SPA au acces gratuit în sala de fitness și zona de saune și piscine, în funcție de legea în vigoare la momentul efectuării sejurului.

Rezervă-ți mini vacanța în Băile Herculane!

Evadează cu familia ta din orașul prăfuit și reconectați-vă cu natura, într-o stațiune din inima unui parc național cu cel mai curat aer din România, unde plantele și animalele sunt protejate și iubite, iar apa are proprietăți tămăduitoare.

Sărbătorește Rusaliile (o sărbătoare numită și Pogorârea Sfântului Duh) într-un loc binecuvântat al țării noastre, unde belșugul naturii, liniștea și bucuria dau mereu forțe proaspete trupului și sufletului.

Vă așteptăm în Băile Herculane la hotel Bacolux Afrodita Resort & SPA să vă oferim cele mai bune servicii și o experiență de vacanță care merită încercată!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.