Vacanța în luna iunie și de ce să o faci la Herculane: Oferta de Rusalii

apa termală bai herculane

Gândește-te un pic la cum arată pentru tine locul ideal pentru o vacanță. Îți imaginezi un loc cu obiective turistice deosebite,  în mijlocul naturii extraordinare? Un loc unde respiri aer curat și ai multe ocazii de distracție și relaxare? Atunci te-ai gândit la Băile Herculane. Dacă nu ai vizitat stațiunea balneară până acum, de Ziua Copilului și de Rusalii ai prilejul potrivit. 

Bacolux Afrodita Resort & Spa a pregătit oferte de 4 stele pentru aceste minivacanțe chiar aici, în cea mai veche și faimoasă stațiune din România. Te invităm cu drag să descoperi mai multe despre ce am pus la cale pentru sejurul tău cu familia în următoarele vacanțe de sărbători!

De 1 iunie și Rusalii la Bacolux Afrodita Resort & Spa

Pe strada Complexelor nr. 2, Băile Herculane, 325200 vii ca să evadezi din cotidian. Aici este adresa hotelului de 4 stele Bacolux Afrodita Resort & Spa, al cărui centru spa (Herculum Spa) a fost multipremiat de la inaugurarea sa din 2019 și până în prezent. În acest hotel, atât vacanțele de sănătate, cât și cele de relaxare împreună cu familia sau prietenii sunt experiențe memorabile care se cer a fi repetate. Acest lucru se datorează condițiilor bune de vacanță, dar și ofertelor avantajoase ce includ cazare, masă, entertainment și tratament.

La Bacolux Afrodita Resort & Spa, de sărbători, avem obiceiul de a îmbina tradițiile cu facilitățile moderne pentru a asigura sejururi deosebite pentru oaspeții noștri de toate vârstele. Spre exemplu, de 1 iunie, dar și de Rusalii, atât părinții, cât și copiii au posibilitatea unor activități împreună, dar și separat, dedicate vârstei lor. Iar anul acesta, minivacanța de Rusalii este exact în perioada vacanței mare a copiilor – un argument în plus pentru care ar trebui să ne vizitați în una dintre cele mai deosebite stațiuni balneare din Europa.

Minivacanța de 1 Iunie

De 1 iunie, petrece Ziua Copilului la munte alături de familia ta și construiește noi amintiri! Această ofertă include cazare, mic dejun și accesul gratuit la Herculum Spa și Aqua Splash. Oferta este potrivită pentru familiile care vor să facă drumeții prin natură și stațiune, dar și pentru cei care vor să-și petreacă minivacanța la spa/Aqua Splash sau în Grădina Belvedere, admirând peisajul superb.

Pentru copii, la Herculum Spa, există zona Aqua Splash cu piscina dedicată lor și un loc de joacă într-o mini salină. Designul inspirat de natură prezent în Herculum Spa se integrează perfect chiar și în Aqua Splash, unde cei mici adoră să se joace și să se bălăcească.

Weekend prelungit de Rusalii

Vara perfectă începe cu o vacanță la munte înconjurat de peisajele minunate și aerul ionizant de la Herculane. Cu 3 nopți de cazare în camera lifestyle, mese tradiționale și demipensiune cu bufet suedez, dar și acces inclus la spa, minivacanța de Rusalii va fi o schimbare în bine de peisaj, atitudine și dispoziție generală. Herculum Spa este locul unde se află facilitățile de tratament cu ape termale sau de wellness spa , dar și zona cu acces gratuit pentru oaspeți de piscine și saune

Pentru familiile active, vacanța de vară  este despre relaxare, răsfăț și locuri pitorești care umplu sufletul cu bucurie. Descoperiți obiectivele turistice din Parcul Național Domogled – Valea Cernei din Sud-Vestul țării! Băile Herculane și Parcul Național Domogled – Valea Cernei, zone cu obiective turistice demne de filme documentar; unele obiective sunt incluse în patrimoniul UNESCO. 

Te așteptăm pe la noi!

Fie că alegi să îți sărbătorești copilul de 1 iunie sau să te bucuri de Sărbătoarea Cincizecimii (Rusalii) într-un loc binecuvântat, Bacolux Afrodita Resort & Spa este cazarea din Băile Herculane care nu te va dezamăgi. Rezervă sejurul preferat, căci va fi de neuitat!

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.