Valentine’s Day la munte: cum să petreci Ziua Îndrăgostiților

cazare valentines day

Nu vrem să ne despărțim de vacanță, mai ales acum, când sunt atâtea ocazii de a sparge monotonia de la sfârșitul iernii. În luna februarie, primul prilej de a ne reuni cu stările pozitive de entuziasm și relaxare pe care vacanțele ni le aduc este de Valentine’s Day, iar apoi de Dragobete. Bacolux Afrodita Resort & SPA adoră să le pregătească oaspeților săi experiența unui sejur memorabil în mica stațiune balneară și montană Băile Herculane. Înconjurată de munții Cernei și fiind locul unde curg izvoare fierbinți tămăduitoare, Băile Herculane este stațiunea de care chiar și Prințesa Sissi s-a îndrăgostit! 

Așadar, pe toată perioada lunii februarie, la Bacolux Afrodita Resort & SPA vom sărbători nu doar Valentine’s Day, ci fiecare weekend petrecut în doi. Descoperă cum îți vom îndulci weekendurile romantice petrecute la noi, în frumosul Banat Montan:

Valentine’s Day întreaga lună, cu Love Weekend

Planurile pentru zilele 4-6 februarie/ 11-13 februarie/ 18-20 februarie/ 25-27 februarie sunt pregătite pentru Love Weekend, un concept din suflet pentru toți îndrăgostiții care adoră să se alinte la sfârșit de săptămână.

Cine festive cu sesiuni de muzică live, mic dejunuri și un prânz apetisant într-unul dintre cele mai savuroase restaurante din Herculane și accesul inclus la spa asigură atmosfera dulce și relaxată de Love Weekend la Bacolux Afrodita Resort & SPA. Serile de vineri sunt de neuitat cu sesiunile de bossa nova din Atrium Bar și dau startul unui weekend seducător.

Chiar și pentru cuplurile care vin împreună cu cei mici într-un Love Weekend la Bacolux Afrodita Resort & SPA există facilități ideale pentru întreaga familie. Aqua Splash este noul spațiu din Herculum Spa unde distracția în siguranță și mediul sănătos le priește copiilor și le permite părinților prețioase clipe de tihnă. 

Cu o priveliște deosebită asupra munților sau Văii Cernei, camera lifestyle este cazarea în Herculane pentru Love Weekend. Aici vă așteaptă un pat matrimonial foarte confortabil, tv, minibar, halate și prosoape moi care răsfață pielea, cafetieră și cafea pentru dimineți petrecute în cameră, în intimitate, ca de Valentine’s Day. De la balcon, love is in the air! În Herculane vă aflați într-o zonă cu cel mai curat aer din țară, care inundă corpul cu oxigen și mintea cu o stare natural benefică.

Cei care preferă să petreacă Valentine’s Day aproape de natură pot ieși la o plimbare prin Herculane pentru a vizita arborele Sequoia, izvoare termominerale și obiectivele turistice impresionante ale stațiunii. De asemenea, există și posibilitatea închirierii de ATV-uri pentru drumeții romantice cu un strop de adrenalină.
 

Tratamente wellness spa pentru amândoi

Un Valentine’s Day memorabil este unul în timpul căruia te (re)îndrăgostești și de tine în timp ce te bucuri de compania jumătății tale. Descoperiți împreună lista de tratamente spa wellness recomandate iarna! Acestea vă vor relaxa și răsfăța din cap până în picioare pe amândoi, întărind imunitatea și înfrumusețând pielea. 

Meniul de proceduri wellness este cuprinzător, iar cu oferta Love Weekend beneficiați de -20% din prețul acestora. În camera noastră special amenajată pentru masaje în tandem, cuplurile se pot destinde împreună. Partenerii pot alege masaje diferite, dar acestea trebuie să fie în același interval orar. Programările se fac la recepția spa, de unde se ridică și prosoapele pentru procedurile din Herculum Spa.

Surprinde-ți jumătatea cu o escapadă la munte cu oferta Love Weekend de la Bacolux Afrodita Resort & SPA și veți avea parte de un sejur adorabil! Vă așteptăm cu drag.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.