Oferte balneo și spa de toamnă la Bacolux Afrodita Resort & Spa

oferte balneo la herculane

S-a încheiat vara – zilele devin mai scurte, diminețile un pic mai răcoroase, caldura s-a domolit, copiii s-au întors la școală. Dar asta nu înseamnă că timpul pentru sănătate, revitalizare și relaxare s-a încheiat și el! Dimpotrivă, toamna aduce un alt cadou, prin oferte balneo la Bacolux Afrodita Resort & Spa: este cel mai bun moment să-ți revizuiești regimul de îngrijire a pielii, să echilibrezi metabolismul printr-o alimentație corectă și, mai ales, să adresezi acele probleme cronice de sănătate pe care, poate, le-ai neglijat în restul anului. Durerile de spate, durerile musculare, începutul de reumatism sau alte boli inflamatorii ale articulațiilor încep să se resimtă, fiind unele dintre cele mai frecvente neplăceri care apar la vârsta de mijloc. 

Băile Herculane, una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneare din România, recunoscută pentru puterea vindecatoare a apelor din băile termale, te așteaptă cu o selecție de terapii la Bacolux Afrodita Resort & Spa. Dedică-ți această toamnă îngrijirii tale și a celor dragi, descoperă noile oferte balneo de tratament și alege-o pe cea care vi se potrivește!

Oferte balneo 

Sanitatem este un pachet special, conceput să ofere toate facilitățile unui sejur dedicat sănătății și revitalizarii, și include trei tratamente balneare pe zi, în conformitate cu prescrierile medicului specialist. 

Una dintre terapiile zilnice este o ședință de 20 de minute de kinetoterapie individuală sau de grup. Cea de-a doua este de tip electroterapie, o metodă blândă și inofensivă, utilizată de fizioterapeuți pentru a ajuta la repararea țesuturilor moi ale corpului și pentru a atenua durerea. Se folosește cu succes în tratarea bolilor reumatismale cronice inflamatorii sau degenerative, a bolilor degenerative ale coloanei vertebrale şi sindroamele asociate, și are efect analgezic, miorelaxant, reglator al circulaţiei sanguine, reparator al ţesutului osos și cartilaginos. Medicul va prescrie una sau mai multe sesiuni de electroterapie, la alegere, între: tratamente cu unde scurte, aerosoli, curenți diadinamici, curenți interferențiali, microunde, magnetodiaflux, ultraviolete sau Solux. Cea de-a treia terapie zilnică din oferta Sanitatem este din categoria hidrotermoterapiei, și înseamnă o sesiune de 15 minute în baia de sulf, baia cu infuzie de plante sau baia galvanică. 

Cu oferta Sanitatem beneficiezi de cazare în Herculane în condiții de patru stele la Bacolux Afrodita Resort & Spa, precum și de servicii de tip demipensiune (mic dejun + prânz) sau all inclusive (mic dejun, prânz, gustare, cină în sistem bufet suedez și băuturi non-alcoolice & alcoolice). Cere una dintre cele mai bune oferte balneo, pe o perioada de 5, 7, 10, 12 sau 14 nopți, prin completarea și trimiterea formularului de oferta de aici sau cu e-mail la reservations@bacoluxhotels.ro


Oferta de wellness 

Celestium este o experiență completă de relaxare, creată pentru a-ți reda starea de bine. La fel ca și Sanitatem, pachetul include cazare de patru stele, servicii de masă de tip demipensiune sau all inclusive, precum și terapii zilnice. Acestea sunt terapii de wellness spa, cu o abordare holistică, în care corpul se destinde, iar mintea elimină stresul și starea de tensiune acumulată în viața de zi cu zi. Se desfășoară în trei etape, Release – Refresh – Restart, și este o călătorie cu destinația clară a stării de bine, în urma căreia vei pleca din Băile Herculane refăcut și relaxat. 

În prima etapă, “Release”, te vei deconecta de la stres și încordare prin masajele noastre speciale de relaxare, cu pietre calde, cu miere sau bețe de bambus, o procedură wellness spa practicată cu măiestrie și profesionalism la Bacolux Afrodita Resort & SPA. Beneficiile acestora sunt multiple: detensionează corpul, combat stresul, înfrumusețează pielea, o netezesc și îi stimulează activitatea celulară pentru a o repara, ca să numim doar câteva. 

După masaje, continuă-ți călătoria către starea de bine cu cea de-a doua etapă a pachetului Celestium, “Refresh”, unde ai de ales dintre cinci terapii de wellness: tratament facial de hidratare, masaj facial, scrub detox Purity, împachetare Aromatherapy sau duș subacval. Ultima etapă, “Restart”, este o colecție de șase terapii de răsfăț, create pentru a-ți da boost-ul de energie de final: masajul scalpului, al spatelui sau al talpilor, masaj energizant, baie termală cu sulf sau baie de plante. 

În fiecare zi vei putea alege câte una dintre aceste terapii și vei putea opta pentru un sejur de 5, 7, 10, 12 sau 14 zile. Pentru mai multe detalii, precum și pentru a rezerva oferta Celestium, intră pe formularul de aici.


Oferta combinată de tratament balnear și wellness

Cine zice că nu poți avea “the best of two worlds”? Cu SpaMed, ai atât beneficiile terapeutice ale tratamentelor de tip oferte balneo, cât și răsfățul și relaxarea pe care îl aduc terapiile wellness. Această experiență de well-being este bazată pe un mix de terapii wellness și balneare, la care se adaugă cazare de patru stele la Afrodita, unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Herculane, precum și demipensiune sau pensiune completă. 

Timp de 5, 7, 10, 12 sau 14 zile, în funcție de cât de lung alegi să fie sejurul tău, ai în fiecare zi un mix de trei terapii, una wellness și două balneare. Descoperă aici detaliile ofertei, și fă rezervare pentru cel puțin o săptămâna de vacanță, în care să evadezi din stresul cotidian, pentru a avea grijă de tine și a-ți întări sistemul imunitar! 

 

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.