1 Mai la munte, în Băile Herculane. Vara începe la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

1 mai la munte in baile herculane

1 Mai, Sărbătoarea internațională a muncii, celebrată în multe țări din întreaga lume, este una dintre cele mai importante sărbători ale anului din România. Este ziua care deschide sezonul și anunță vacanțele de vară. Anul acesta 1 Mai este luni, adică avem un weekend prelungit și ocazia de a petrece o minivacanță de relaxare, nu doar tradiționalele plimbări în natură, picnicuri sau ieșiri la iarbă verde.

Minivacanța de 1 Mai este o ocazie perfectă de a petrece timpul cu prietenii sau familia, de a vizita atracții turistice și de a scăpa de stresul cotidian și aglomerația orașului. Suntem încă în afara sezonului de vârf, când prețurile sunt mult mai avantajoase față de cele din timpul vacanței de vară, dar veți beneficia de aceleași servicii, în timp ce vă bucurați de vremea bună a începutului de vară. 

Activități și atracții turistice de 1 Mai, în Băile Herculane și împrejurimi

În Băile Herculane sunt multe opțiuni de activități în aer liber – cei activi, carora le place să facă mișcare au de ales dintr-o multitudine de trasee montane, care încep din apropierea hotelului nostru. Banatul Montan este o zonă de o frumusețe aparte, a fost desemnat Destinația Anului și are ce oferi celor interesați să descopere locuri pitorești: traseele până la Grota Haiducilor, Cheile Feregari, Grota cu aburi sau Cascada Vânturătoarea sunt ușoare, spectaculoase și vă vor dezvălui priveliști deosebite. 

În minivacanța de 1 Mai aveți timp sa faceți și excursii cu mașina în zonă. La o distanță nu foarte mare veți găsi monumentul turistic natural numit Podul lui Dumnezeu (la 68 de km distanță de Băile Herculane) alcătuit din calcare stratificate. Este singurul pod natural al României și al doilea de acest gen că mărime din Europa. Cazanele Dunării, o zonă spectaculoasă de defilee, cascade și stânci se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Băile Herculane. Aici puteți face o croazieră pe Dunăre, să admirați peisajul și să vizitați unul dintre cele mai impresionante defilee ale Europei.

Peștera Topolnița din Munții Mehedinți are peisaje spectaculoase, fiind cunoscută pentru formațiunile sale de calcar – stalactite, stalagmite, coloane și draperii, luminate în moduri spectaculoase pentru a le pune în valoare. Este una dintre cele mai mari peșteri din România, cu o lungime de aproximativ 5 km, este o atracție turistică populară și merită cu siguranță o vizită, mai ales dacă sunteți în zonă, în vacanța de 1 mai. 

Cei interesați de istorie și cultură pot vizita Mănăstirea Vodița, situată la aproximativ 40 km de Băile Herculane, care datează din secolul al XIV-lea. Cunoscută pentru frescele sale impresionante și pentru stilul său arhitectonic specific și situată într-o zona pitorească, Mănăstirea Vodița este cea mai veche ctitorie voievodala atestata documentar. 

Iar dacă preferați să vă relaxați, odată ajunși la Băile Herculane, avem pregătite surprizele din pachetul special al ofertei de 1 Mai de la Bacolux Afrodita Resort & Spa.

Oferta de 1 Mai la Bacolux Afrodita Resort & Spa

Minivacanța începe de vineri, 28 aprilie, când, după check-in, vă așteptăm la cină în Premier, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Băile Herculane. Mesele se servesc în sistem bufet suedez și includ băuturile non-alcoolice iar cina tematică include și băuturi alcoolice (bere draft, vin alb/rose/roșu, vodka, whisky, coniac, cremă de whisky).

Seara, camerele Afroditei vă așteaptă cu pat cu dimensiuni generoase, saltea confortabilă și lenjerii din bumbac 100%. Somnul vă va fi odihnitor, ajutat de aerul curat de munte, bogat în ioni negativi. Sâmbăta și duminica aveți două zile pentru relaxare deplină. Alegeți dintre terapiile spa wellness cu apă termală Herculane, masajele de relaxare, ritualurile de hidratare și remodelare corporală sau tratamentele faciale din meniul Herculum Spa. Copiii, împreună cu părinții, se pot distra atât în noua zonă Play & Fun de la parter, cu jocuri de tip arcade games, biliard și zonă de relaxare, cât și în locul de joacă exterior.

Sâmbătă vom organiza cină tematică, iar duminică, prânz barbeque – nu lipsește tradiționalul grătar de 1 Mai! Oferta este valabilă în weekendul 28 Aprilie – 1 Mai. Trei nopți de cazare premium în Băile Herculane, servicii de mic dejun și cină, prânz barbeque, acces la toate facilitățile Herculum Spa (piscină interioară de înot pentru adulți și copii cu apă încălzită, 5 tipuri de saună, jacuzzi cu apă sărată, bazin cu calciu și magneziu, zone de relaxare), sală de fitness și loc de joacă pentru copii –  totul la un tarif începând de la 471 euro/cameră, pentru un sejur de trei nopți în camera dublă. 

Ideală ca locație pentru o minivacanță în cuplu sau împreună cu prietenii sau familia, stațiunea balneară Băile Herculane vă oferă numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, iar Bacolux Afrodita Resort & Spa are oferta potrivită pentru a vă bucura de toate acestea, din confortul unui hotel de patru stele din Băile Herculane

Descoperiți aici oferta specială de 1 Mai în Băile Herculane. Pentru informații și rezervări, ne puteți contacta de luni până vineri în intervalul 09:00 – 17:30 la numărul 0371 057 070 sau pe email reservations@bacoluxhotels.ro

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.