Băile Herculane: destinația ideală pentru sănătate și relaxare

baile herculane pentru sanatate

A mai rămas o lună din sezonul de vacanță de toamnă, iar acest lucru nu poate decât să ne entuziasmeze: e vremea să pregătim evenimentele de sfârșit de sezon și sărbătorile de iarnă! Unde? în Băile Herculane, stațiunea balneară din Munții Cernei și Parcul Național Domogled-Valea Cernei.

Aceasta este destinația ideală pentru sănătate și relaxare, locul unde ”dolce far niente” într-o saună, piscină sau baie termală îți poate întări imunitatea și te purifică de stresul acumulat în ultima perioadă. 

În Băile Herculane, un loc de relaxare și tratament este la Herculum Spa din cadrul Bacolux Afrodita Resort & SPA. Herculum Spa, premiat la nivel internațional pentru conceptul său inovator, a reușit să atragă în ultimii ani turiști dornici de o vacanță aparte, care combină vindecarea cu distracția și modernitatea într-o stațiune milenară. 

Băile Herculane, plină de resurse naturale curative

Am vorbit în mai multe rânduri despre beneficiile aerului ionizat negativ din Băile Herculane. În prezent, aerul din această stațiune montană de mică altitudine (168 m) e, posibil, cel mai curat din țară. Acest fapt se datorează apelor curgătoare și vegetației abundente care emană fitoncide, antibioticul vegetal care distruge microbii, virusurile și alți agenți patogeni. Din acest motiv (dar nu numai), Băile Herculane este o stațiune excelentă pentru un sejur de odihnă și recuperare.

Însă Băile Herculane este în primul rând cunoscută, încă din vremurile dinaintea erei noastre, pentru izvoarele de apă termominerală care există aici. Izvorul de la Grota cu Aburi, un faimos obiectiv turistic natural din stațiune, a fost vizitat inclusiv de Burebista, conform legendelor. Un alt izvor de apă termală a fost forat la Bacolux Afrodita Resort & SPA și alimentează Herculum Spa cu apă sulfuroasă pentru tratament balnear.

Unul dintre cele mai bune hoteluri din Herculane te invită să petreci sărbătorile alături de familie în stațiunea milenară! Aici ai parte de evenimente, concerte și petreceri distractive, peisaje minunate și sănătate din plin.

Un weekend în Băile Herculane

Bacolux Afrodita Resort & SPA a pregătit pentru tinerele familii un weekend de Halloween cu activități plăcute pentru toți, în special pentru cei mici. Cu un concurs de sculptat în dovleac și program de colindat ”trick or treat”, copiii cu siguranță se vor bucura în weekendul 29 – 31 octombrie. Părinții petrec la Atrium Bar unde, în prima seară, are loc un party de cafe concert care binedispune pe oricine. Serviciile de masă pentru această ofertă sunt demipensiune.

Toți oaspeții Bacolux Afrodita Resort & SPA, au acces gratuit în Herculum Spa, unde se pot bucura de zona cu piscine și saune. Pentru un weekend cu mai mult răsfăț wellness, cum sunt, de exemplu, masajele, consultă meniul cu servicii și tarife. De asemenea, se poate opta și pentru servicii de tratament balneo-medical.

Drumul spre cele mai superbe sărbători de iarnă

Cazarea de 4 stele din Băile Herculane Bacolux Afrodita Resort & SPA se află pe Str. Complexelor, nr.2. Vacanțele memorabile au loc aici! Hotelul și spa-ul au obținut în 2021 certificatul internațional Dekra Trusted Facility pentru condițiile de siguranță oferite. Atât pentru siguranța oaspeților, cât și pentru siguranța angajaților Bacolux Hotels, respectăm în permanență toate regulile impuse de autorități.

Vino să petreci românește alături de noi de Ziua Națională, să îl așteptăm împreună pe Moșu’ de Crăciun și să ne bucurăm împreună de Revelion 2022! Farmecul sărbătorilor în Herculane, cu tradiții și surprize plăcute, dar și facilități deosebite pentru întreaga familie, este însoțit de ușurința deplasării până în stațiune. Evită acel trafic anevoios din Valea Prahovei și vino în Valea Cernei, unde vei descoperi o lume aparte. În Băile Herculane, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, sănătatea și siguranța se împletesc cu distracția și relaxarea în vacanțe de neuitat.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.