Love Weekend la Băile Herculane
Luna îndrăgostiților la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

love weekend la baile herculane

Iubirea ar trebui sărbătorită în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day sau de Dragobete. Mereu este un moment bun să spui “te iubesc” și nimic nu ajunge mai repede la inima celui drag precum “cele doua cuvinte”. În februarie, cele doua zile oficiale în care sărbătorim iubirea, Valentine’s Day pe 14 februarie și Dragobetele, pe 24, au deja micile lor tradiții și ritualuri, chiar și anumite cadouri pe care și le împărtășesc îndrăgostiții  – flori, bomboane de ciocolată, ieșiri romantice la cină într-un restaurant intim și cochet.

La Bacolux Afrodita Resort & Spa am declarat Februarie luna iubirii și i-am dedicat toate weekendurile. Am inclus și o ofertă specială, Love Weekend, astfel ca îndrăgostiții să aibă pentru ei nu doar câteva ore într-o zi, ci două zile pline de relaxare și răsfăț în doi, în oricare dintre weekend-urile lunii.  

Începeți cu seara de vineri, când, după check-in, vă așteptăm la cină și la café concert în Atrium Bar. Weekendul îl veți petrece într-una dintre camerele Afroditei pentru cazare premium în Băile Herculane. Vă recomandăm Lifestyle Plus, o cameră confortabilă, în culori liniștitoare, cu un balcon ce oferă o vedere spectaculoasă asupra stațiunii sau a munților. Relaxați-vă într-un pat cu dimensiuni generoase, saltea cu confort ridicat, lenjerii din bumbac 100% și un meniu de perne din care puteți alege ce vi se potrivește mai bine. Aerul curat și draperiile opace vă vor invita să dormiți până târziu, pentru o relaxare completă. Sâmbătă dimineața vă așteptăm la micul dejun, care este inclus în ofertă – la fel și prânzul și cina cu tematică romantică, adaptată ocaziei. 

În fiecare weekend din luna februarie, aveți cazare timp de două nopți și servicii de masă all inclusive light, cu un tarif începând de 164 € / persoană în cameră dublă. Descoperiți aici mai multe detalii despre ofertă și cum puteți face rezervare pentru Love Weekend la Băile Herculane

Cum petreceți zilele îndrăgostiților în Băile Herculane, la Bacolux Afrodita Resort & Spa? 

În timpul vostru liber din weekend, bucurați-vă de facilitățile speciale pe care resortul nostru vi le pune cu generozitate la dispoziție. Iată câteva activități pe care le puteți face împreună, pentru a vă bucura la maxim de experiența Bacolux Afrodita Resort & Spa. 

Relaxare la Spa în Băile Herculane 

Herculum Spa, centrul nostru de wellness care a câștigat premii internaționale pentru conceptul său inovator, vă așteaptă cu un circuit de saune și piscine, special gândit pentru o experiență totală de relaxare. Alternați căldura saunelor – vă recomandăm să încercați sauna neagră, care aduce în actualitate nu doar cel mai vechi tip de saună, „smoke sauna”, dar pune în valoare și pinul negru, o raritate a locului – cu răcoarea piscinelor și a celor două jacuzzi, pentru a detensiona mușchii și revigora starea de spirit. Aflați aici mai multe detalii despre circuitul unic de saune și piscine de la Herculum Spa.

Masaje pentru doi 

Terapeuții și specialiștii noștri în spa și wellness vă așteaptă cu ritualuri de frumusețe și sănătate. Masaje pentru domni și pentru doamne, vă vor răsfață ca pe niște zeități antice și vă vor “conecta la corpul vostru” prin senzații plăcute, mângâietoare. Descoperiți masajele de relaxare și toate ritualurile spa și wellness de la Herculum Spa, și alegeți-le pe cele mai potrivite pentru voi. Ce poate fi mai senzual decât un masaj prelungit, în mirosul îmbătător al plantelor aromatice, pentru a vă reda tonusul și vitalitatea? 

Plimbări romantice prin împrejurimile stațiunii Băile Herculane

Băile Herculane și Parcul Național Domogled-Valea Cernei sunt zone cu obiective turistice demne de filme documentare; unele obiective sunt incluse în patrimoniul UNESCO. Dacă sunteți un cuplu activ, căruia îi plac plimbările și traseele în natură, atunci Băile Herculane, una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din Europa, nu vă vor dezamăgi. Trasee ușoare, care se pot face iarna, și care pornesc din apropiere de hotelul de 4 stele Bacolux Afrodita Resort & Spa, vor fi perfecte pentru a vă pune sângele în mișcare, în timp ce vă bucurați de cel mai proaspăt aer! Știați că aerul din stațiunea balneară Herculane este unul dintre cele mai ionizate din țară, având o concentrație de ioni negativi similară cu cea din Munții Alpi?  

Acestea sunt doar câteva dintre recomandărilor noastre pentru un weekend romantic în Băile Herculane. Vă așteptăm să le descoperiți pe toate în aceasta lună dedicată iubirii – promitem să ne îngrijim că ieșirea să fie una de neuitat!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.